Rene en zijn mannen Jan, Tony en Frank hebben heel mooi werk verricht op onze zolder.
Dat begon al in de voorbereiding, Rene had diverse originele ideeën voor de zolder en dacht goed mee bij de keuze van alle verschillende opties. Daarna was de communicatie snel en netjes, mails werden snel beantwoord en aanpassingen in de offerte kwamen snel door.
Twee weken na de offerte konden de mannen al aan de slag en binnen 5 werkdagen was bijna al het werk al verricht. De hele zolder is geïsoleerd, afgewerkt met gipsplaten, er is een vensterbank geplaatst, er zijn kasten gemaakt, er is een halletje gemaakt (ook een idee van rene) , er is een wandje gemaakt bij de trap en de trap is dichtgemaakt. Daarnaast is er een verwarming aangelegd en is alle elektriciteit gedaan (stopcontacten en spotjes in kamer en verwerkt in de dakkapel). Verder is de gehele zolder gestuukt, inclusief het wandje bij de trap. Stucer Frank is voor het afmaken van het stucwerk zelfs in zijn vrije weekend nog 1,5 dag komen werken, klasse!
Al met al zijn we zeer tevreden over het werk! Rene en zijn mannen leveren vakwerk tegen een zeer redelijke prijs, zijn snel en komen hun afspraken na. Daarnaast zijn het gewoon ook aardige mannen met humor. Wij zullen hen in de toekomst bij voorkomende klussen zeker weer inschakelen.