Quality1Paint

Quality1Paint beoordelingen (50)

Beoordeeld op 26 mei 2026
    Binnenschilderwerk: Hele huis
    De vorige aannemer had er een puinhoop van gemaakt. Quality1Paint stond de volgende dag met 4 man voor de deur en heeft binnen een week mijn huis afgemaakt. Ze werken heel netjes en komen hun afspraken na. Ik ben heel blij dat ze mij uit de brand geholpen hebben.
  • Review door Bas, Utrecht
    Beoordeeld op 7 mei 2026
    Warmte isolatie: Rijtjeshuis; Dak; 10
    Ze konden snel langskomen. Prijs was redelijk. Communicatie via WhatsApp ging snel. In persoon was communicatie soms iets moeilijker.
    Beoordeeld op 23 apr 2026
    Binnenschilderwerk: 300 m² wanden; 85 m² plafonds; 5 deuren; 5 raam...
    Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Q1. De opname werd direct de dag na mijn aanvraag gedaan. Sebastiaan en zijn team werken zelfstandig en controleren hun eigen werk goed. Prijs was goed. Communicatie was top. Kwaliteit is perfect. Geen omkijken naar, ontzorgt volledig.
    (Bewerkt op 24 apr 2026)
  • Review door Emiro Goossen, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 apr 2026
    Binnenschilderwerk: 145 m² wanden; Hele huis
    Great work, done before we needed it to be and the communication was excellent! True professionals
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bilthoven
    Beoordeeld op 17 jan 2026
    Binnenschilderwerk: Hele huis; 7 deuren; 2 trappen
    Het binnenschilderwerk is perfect en snel uitgevoerd. De communicatie met Sebastian verliep soepel. Zeker een aanrader!
  • Review door Fred, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 14 nov 2025
    Binnenschilderwerk: Hele huis; 13 deuren
    Recent dit bedrijf ingeschakeld voor het schilderen van onze deurkozijnen (13 stuks) in afwachting van de nieuwe deuren en één raamkozijn. Bedrijf reageert snel op vragen en maakt duidelijke afspraken. die ze ook nakomen. In 2 dagen zijn alle posten geschuurd, in de primer gezet en 2 x afgelakt met de door ons gewenste verf. Vakbekame mensen die alles netjes afgeplakt hebben en vervolgens ook weer opgeruimd hebben. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en raden dit bedrijf dan ook aan als je in huis wat te schilderen hebt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 16 aug 2025
    Binnenschilderwerk: Hele huis; 320 m² wanden; 180 m² plafonds
    Sebastian en zijn team hebben ons huis (500 m2) geschilderd. Ze konden gelijk beginnen en rekenen een eerlijke prijs. Je hoeft geen twijfels te hebben een eventuele taalbarrière of dat ze zich makkelijk er vanaf maken.. Ze werken netjes en controleren vaak of je tevreden bent. Ik was verrast over hoe goed de communicatie verliep. Sebastian reageert snel en schakelt direct met de jongens. Hij is eerlijk en denkt met je mee. Ik schrijf niet snel een review, maar deze man verdient het. Bedankt en tot de volgende klus! Groeten Sjoerd