Pluimers Vloeradvies aan huis

Pluimers Vloeradvies aan huis beoordelingen (260)

• Review door cherish, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 okt 2012

laminaat en ondervloer

Erg aardige man heeft de opdracht vandaag uitgevoerd was mooi op tijd, en binnen een paar uurtjes klaar. Wij zijn erg tevreden en raad hem dan ook van harte aan. Bedankt.
  • Review door M., Den Bosch
    Beoordeeld op 16 sep 2012

Open trap stofferen

Dhr. Pluimers heeft zich aan de afspraken gehouden en ik ben zeer tevreden over de uitvoering.
  • Review door Anouk, Almelo
    Beoordeeld op 22 aug 2012

Laminaat, ondervloer en plinten leggen

• Review door A.J., Amsterdam
    Beoordeeld op 18 aug 2012

Wie helpt mij uit de brand?

Henk Pluimers is een geweldige vakman. Hij heeft bij ons in huis twee trappen gestoffeerd. Over het resultaat zijn we zeer tevreden. Henk werkt buitengewoon efficient en netjes. Ook ruimt hij na afloop alle rommel keurig op en voert hij het oude tapijt af. Echt een aanrader: zeker ook voor mensen die hoge eisen stellen aan het resultaat!
  • Review door Sjoerd, Hengelo
    Beoordeeld op 16 jul 2012

vinylvloer + vloerbedekking leggen

• Review door Floris, Enschede
    Beoordeeld op 11 jul 2012

kliklaminaat leggen

Henk is een prima vakman. Werkt snel en komt alle afspraken prima na. Ik kan deze man bij iedereen aanbevelen!
  • Review door Maud, Hilversum
    Beoordeeld op 5 jun 2012

Vinyl en lijmresten verwijderen zoldertrap

Henk Pluimers kon snel komen, is niet duur en prettig in de omgang maar helaas is het werk nog niet goed genoeg uitgevoerd en moeten we nu iemand anders vragen om het af te maken.

Alle vinyl en lijmresten zij verwijderd, maar wat nog gebeuren moet is het plamuren en dat was niet in de opdracht vermeld

Reactie geplaatst 5 jun 2012
  • Review door Frits, Doesburg
    Beoordeeld op 4 jun 2012

laminaat vloer leggen

Ik ben zeer tevreden met het werk dat de heer Pluijmers, uiterst vakkundig en hardwerkend, heeft verricht. Ook de communicatie en afspraken liepen voorbeeldig. Ik kan en zal hem beslist aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lent
    Beoordeeld op 29 apr 2012

Kamer + trap van 10 treden bekleden

Goede ervaring. Duidelijk en geen verkooppraatjes. Kon ook snel de klus klaren, in tegenstelling tot sommige andere partijen die hadden gereageerd.
  • Review door Monique, Groningen
    Beoordeeld op 23 apr 2012

trap stofferen

Prima werk. Betrouwbare man... Voor deze prijs heeft hij ook nog de overloop gelegd en een drempeltje vervangen...Klasse!