Pluimers Vloeradvies aan huis

Pluimers Vloeradvies aan huis beoordelingen (260)

• Review door Esther, Vleuten
    Beoordeeld op 25 mrt 2015

maandag of dinsdag aanstaande 110m2 laminaat leggen in Vleuten

Meneer Pluimers is een vakkundig, efficiënt en zeer aardige man. Hij is punctueel, gedreven en zeer klantgericht. Onze vloer was snel gekegd en met weinig snijafval. De vloer ligt er erg mooi in.
  • Review door Annelies, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 mrt 2015

Laminaat leggen in appartement

Vandaag heeft Henk van Pluimers Vloeradvies mijn laminaat gelegd. In 1 woord uitstekend. Het ligt prachtig. Henk is een erg aardige man die zijn vak verstaat en je aan alle kanten geruststelt dat het goed komt. Ik kan iedereen Pluimers Vloeradvies aanraden. Efficient en betrouwbaar. In 1 woord perfect!
  • Review door DJ, Arnhem
    Beoordeeld op 18 feb 2015

trap opnieuw bekleden

Pluimers heeft voor een keurige prijs onze trap opnieuw bekleed en was in een ochtend klaar. Het ligt er nu alweer bijna 10 maanden in en we zijn dik tevreden
  • Review door A.G.M., Zeist
    Beoordeeld op 23 dec 2014

laminaat leggen in de woonkamer

ik heb met plezier mogen aanschouwen en meemaken wat de kwaliteit is die geboden wordt op werkspot. ik ben zeer onder de indruk van de heer Pluimers, een zeer goede vakman, snel, accuraat en precies. en ook nog een toegift, binnen het budget. een aanbeveling. Louck Jansen
  • Review door J.B., Amerongen
    Beoordeeld op 22 dec 2014

laminaat leggen in 2 slaapkamers, overloop, keuken en kleine kamer.

De heer Pluimers reageerde snel en kundig op vragen per mail. Uiteindelijk nog extra meters laminaat kunnen laten leggen op zelfde werkdag. Op tijd aanwezig en levert net en professioneel werk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit De Bilt
    Beoordeeld op 20 dec 2014

Laminaat +zeil leggen

Ik ben ongelooflijk blij! Pluimers Vloeradvies is een aanrader! Harde werker, alles in 1 dag klaar. En het resultaat mag er zijn.
  • Review door Tamara, Nijmegen
    Beoordeeld op 16 dec 2014

Laminaat en ondervloer leggen

Werk snel, het laminaat in onze eengezinswoning van ongeveer 115m2 had hij binnen een dag gelegd.
  • Review door Brok, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 dec 2014

Laminaat leggen nieuwbouw appartement.

Henk Pluimers is een hard werkende, eerlijke en vakkundige man. Hij heeft in een recordtijd onze vloer perfect gelegd. Echte kwaliteit. Communicatie vooraf was duidelijk en Henk stond stipt op tijd voor de deur. Hij doet wat hij zegt en hij doet het bovengemiddeld goed, meer kan je niet wensen. Samengevat: Als je je vloer wilt laten leggen Henk Pluimers bellen! Henk bedankt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oss
    Beoordeeld op 4 dec 2014

Laminaat leggen

Mooi eindresultaat! Een aanrader! Het leggen van ondervloer, laminaat en plakplinten binnen één dag. In totaal 85m2. Over de prijs valt niks te zeggen. Zeer professioneel.
  • Review door Guido, Weesp
    Beoordeeld op 22 nov 2014