Niki Boshoff Installatietechniek

Niki Boshoff Installatietechniek beoordelingen (203)

Beoordeeld op 16 jun 2010
    Gasleiding boven balk leggen
    Snel, efficiënt en keurig gedaan!

Bedankt voor de snelle goeie referentie alleen het rapportcijfer had ik iets meer van verwacht ook omdat ik uw gasinstalltie nog heb afgeperst en goed proffesioneel gekeurde materialen heb gebruikt maarja je kan niet alles hebben in ieder geval bedankt voor de opdracht en veel plezier met jullie verbouwing. Met vriendelijke groeten Nik.

Reactie geplaatst 16 jun 2010
    Beoordeeld op 8 jun 2010
    Aanleggen van CV installatie in jaren '30 huis
    Als je als leek een jaren dertig huis wilt laten voorzien van centrale verwarming kom je een hoop vragen tegen. Niki Boshoff Installatietechniek heeft na een bezoek aan de woning een goed advies uitgebracht en een scherpe offerte. Erg fijn was dat deze offerte meteen defnitief is, dus geen onverwachte meerkosten na afloop. Bij smaak/stijl keuzes vraagt NBI verder netjes hoe je zelf het liefste iets zou willen hebben zonder je een advies op te dringen. Op die manier kun je het hele traject meemaken zonder achteraf teleurgesteld te raken over bepaalde keuzes die je toch net anders had willen zien. Verder kan ik Niki aanraden omdat deze installateur flexibel ingesteld is en snel kan schakelen. Zo zag ik de bui al hangen toen de overdracht van mijn huis op het laatste moment met een week vertraagd werd, maar dankzij een flexibele instelling van NBI kon toch vóór mijn verhuizing nog alles geinstalleerd worden. Ook de bereikbaarheid (zowel qua mail als telefoon) en nazorg is prima op orde. Voor mij een reden om ook mijn servicecontract af te gaan sluiten bij NBI. Nogmaals bedankt Niki !! Vincent

Hoi Vincent, Bedankt voor de mooie recensie en de opdracht en succes met het betrekken van je nieuwe (warme)woning. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 8 jun 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Krommenie
    Beoordeeld op 2 jun 2010
    CV ketel plaatsen zolder.
    Een top vakman voor een schappelijke prijs! Zeer tevreden over zijn werk (installeren nieuwe ketel). Een aanrader!

Nog bedankt voor de opdracht en de referentie veel succes met je nieuwe Remeha Calenta. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 2 jun 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 1 jun 2010
    Afmonteren en plaatsen badkamer
    Nick is een prima vakman, vriendelijk en behulpzaam. Aanrader.

Bedankt voor de refentie en ik hoop dat jullie tevreden zijn met jullie nieuwe badkamer en succes met de bevalling van je vrouw. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 1 jun 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Baarn
    Beoordeeld op 27 mei 2010
    Demonteren en plaatsen cv-ketel
    Goede prijs,goed uitgevoerd,prima bereikbaarheid

Bedankt voor de referentie en heel veel plezier met de ketel. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 27 mei 2010
    Beoordeeld op 24 mei 2010
    Vervanging CV ketel
    We zijn zeer tevreden over het geleverde werk van Niki en Nordin. Daarnaast zijn ze prettig in de communicatie, hebbben een flexibele instelling, zijn op tijd en komen afspraken na.

Hoi, Bedankt voor de referentie. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 24 mei 2010
    Beoordeeld op 6 mei 2010
    Totale verbouwing
    Nik en Nordin hebben ons hele appartement verbouwd en het is echt prachtig geworden! Ze zijn erg prettig om mee samen te werken, betrouwbaar en ze denken goed mee. Daarnaast is Nik altijd goed bereikbaar als je vragen hebt en heeft hij het appartement op de afgesproken datum perfect opgeleverd. Al met al zijn we zeer tevreden over het werk dat deze jongens hebben afgeleverd: een absolute aanrader! Nik, Nordin, hartelijk bedankt voor jullie harde werk en we bellen jullie zeker weer bij onze volgende opdracht!

Bedankt voor jullie recensie en veel succes met het verkoop van jullie woning. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 6 mei 2010
    Beoordeeld op 5 mei 2010
    Installeren HR ketel met eenvoudige thermostaat, plus 3 radiatoren...
    Nik heeft met zijn collega Nordin de opdracht perfect uitgevoerd. De opdracht hield uiteindelijk meer in dan ik op werkspot ahd omschreven vanwege het compleet ontbreken van leidingen tbv cvketel etc. 9huis uit 1927, 60 jaar niks aan gedaan) en NBI heeft nog meer gedaan aan loodgieterswerk, in badkamer, toilet, keuken en tbv een washok. Vandaar een uiteindelijk hogere offerte, waar uiteindelijk weer wat vanaf ging omdat Nik een aantal werkzaamheden onder "service" schaarde;-) De jongens zijn flexibel, vakkundig, communiceren duidelijk en denken niet in problemen maar in oplossingen. Nik heeft service en kwaliteit met zijn bedrijf duidelijk hoog in het vaandel. Wanneer ik weer een klus heb of service of onderhoud nodig heb zal ik hem zeker bellen.

Hoi Saskia bedankt voor je mooie recensie als er wat is kan je me altijd bellen. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 5 mei 2010
    Beoordeeld op 4 mei 2010
    aanleg centrale verwarming Utrecht
    Opdracht goed uitgevoerd. Flexibele houding en goed meegedacht over de wijze van aanleggen van de CV intstallatie. Niki bedankt! Groeten, Jeroen

Veel plezier van je installatie en geen dank. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 4 mei 2010
    Beoordeeld op 2 mei 2010
    extra groep in meterkast
    Probleem niet opgelost. Jerry zou MIJN looplamp nog terugbrengen, niet meer gezien of gehoord.

De afspraak was 175 euro en nadat de opdracht is uitgevoerd wilde u alleen maar 80 euro betalen. U heeft een factuur van 175 euro ontvangen en weigerd te betalen. Nu wilt u langs deze weg mijn reputatie benadelen. Zodra u heeft betaald krijgt u uw looplamp terug, maar dat wist u al. Met vriendelijke groet, Nik

Reactie geplaatst 2 mei 2010