Niki Boshoff Installatietechniek

Niki Boshoff Installatietechniek beoordelingen (203)

• Review door Witlox, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 sep 2010
    CV aanleggen voor warm water en verwarming
    Vakman!!!! Denk mee. Erg goed mee te werken!!!!

Hoi Martijn, Bedankt voor de referentie ik wens jullie veel plezier met jullie nieuwe gas,water,cv installatie dit is trouwens mijn 1-ste referentie!!! Hiep hiep hoera op naar de 2. Met vriendelijke groeten Nik.

Reactie geplaatst 29 sep 2010
  • Review door F. van 't Veer, Westzaan
    Beoordeeld op 13 sep 2010
    Complete CV-installatie aanleggen
    Denkt mee, is vriendelijk, werkt snel en levert een mooi product af voor een goede prijs. Ik kan 'm aanbevelen.

Hoi Frank, Bedankt voor je super snelle referentie en geniet van je nieuwe cv-installatie. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 13 sep 2010
    Beoordeeld op 25 aug 2010
    Radiator verwijderen en afdoppen
    Op Nike kun je bouw; optijd vakkundig en snel. Denkt graag mee bij de klus en heeft dan ook prima werk afgeleverd.

Bedankt voor je referentie niels. Met vriendelijke groeten Nik.

Reactie geplaatst 25 aug 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoorn
    Beoordeeld op 22 jul 2010
    Aanleggen cv en waterinstallatie
    Zeker tevreden over deze vakman. Prettig om in huis te hebben eb goed wertk afgeleverd.Een paar dagen nadat de klus was afgerond hebben we per ongeluk een lek in een leiding geboord en die kwam hij de dag erna meteen kosteloos herstellen.Zat biij de service.Helemaal blij met het eindresultaat.

Hoi Fiona, Ben blij dat je tevreden bent met het eindresultaat ik was er zelf namelijk ook tevreden over ik had alleen een beter rapportcijfer verwacht.In ieder geval bedankt voor de opdracht en de referentie. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 22 jul 2010
    Beoordeeld op 15 jul 2010
    Plaatsen Radiator & Verplaatsen Expansievat
    Nik is proactief en geeft conreet aan wat hij levert en hoe hij het levert. Je weet wat je aan hem hebt en is duidelijk over wat je kan verwachten. Hij werkt zeer netjes het en laat niks aan het toeval over en heeft alle spullen op voorraad bij zich. Er zijn geen achteraf discussies alleen goed geleverd werk. Zou hem bij een volgende opdracht direct weer inhuren.

Hoi Gideon, Bedankt voor je mooie referentie het doet mij zeer goed om dit te lezen.Bedankt voor de opdracht en misschien tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten Nik.

Reactie geplaatst 15 jul 2010
    Beoordeeld op 14 jul 2010
    CV aanleggen en waterleidingen omleggen/aanleggen
    Niki en Lem hebben snel en goed werk geleverd. Ze waren flexibel in hun tijden en konden op korte termijn al aan de slag. We hebben nu een mooie nieuwe ketel en complete installatie waar we erg blij mee zijn!

Hoi Jimmy, Bedankt voor de referentie ik hoop alleen dat je echt tevreden bent want meestal geven tevreden mensen een dikke 9 of een 10 maarja geen probleem als er wat is kan je me altijd bellen. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 14 jul 2010
    Beoordeeld op 5 jul 2010
    Verplaatsen CV leiding
    Vriendelijk, communatief en zorgvuldig/ net gewerkt. Ook fijn dat de vakman flexibel en snel kon woren ingezet.

Bedankt voor de referentie. Grt Nik.

Reactie geplaatst 5 jul 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 4 jul 2010
    Met spoed: Radiator aansluiten
    Niki is echt een topgozer. Kon snel komen, maar door problemen met eerder geplaatste koppelingen kon hij de klus niet afmaken. Zonder problemen dacht hij mee, stelde alternatieven voor en kon snel de klus afmaken. Heeft het hele systeem gechecked en dat geeft een goed gevoel, weet waar hij het over heeft. Echt een aanrader!!

Hey bedankt voor je snelle en mooie referentie jammer dat het even tegen zat maar ben blij dat het uiteindelijk helemaal is goed gekomen veel plezier en succes in jullie nieuwe optrekje. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 4 jul 2010
    Beoordeeld op 28 jun 2010
    Nieuwe HR CV combiketel leveren en plaatsen
    Wij zijn zeer tevreden over Niki Boshoff. Afgesproken was dat hij de 25 jaar oude ketel i.v.m. vakanties over zes weken zou vervangen. Afgelopen donderdagavond ging de oude ketel (vijf weken te vroeg) kapot. Niki Boshoff op vrijdagmorgen gebeld. Hij heeft de nieuwe ketel al na twee dagen, op zondagochtend!!! geplaatst. Alles werkt tot volle tevredenheid. Nette man, erg bereid mee te denken en heel snel te handelen.

Hoi Pierre, Bedankt voor je snelle mooie waardering,echt top!!! Hier geniet ik van als vakman dat de klant 1% tevreden is.Nog bedankt voor de opdracht en geniet van je Remeha Calenta. Met vriendelijke groeten Nik.

Reactie geplaatst 28 jun 2010
    Beoordeeld op 22 jun 2010
    voorbereiding tbv plaatsing keuken
    Nik is een zeer professione vakman die meedenkt. Het leek onmogelijk om de vaatwasser aan te sluiten op de plek die ik met de keukenzaak had afgesproken. Gelukkig heeft Nik het toch voor elkaar gekregen om de aansluiting daar te realiseren. Nik komt zijn afspraken na en kan ook in het weekend afspreken, ideaal! Ik zou hem zeker bij een volgende klus weer inhuren, echt een aanrader!

Bedankt voor je mooie referentie ik heb met plezier bij je gewerkt.Als er wat is kan je me altijd bellen. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 22 jun 2010