NextGenHome B.V.

NextGenHome B.V. beoordelingen (55)

• Review door Dorus, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 jun 2016
    Plaatsen van wandcontactdoos in muur & aanleggen UTP bekabeling
    Mitchell heeft bij ons meerdere klussen uitgevoerd op het vlak van elektra, hifi en data bedrading. Uitermate tevreden en onder de indruk van zijn professionaliteit en creatief inzicht. Mitchell verstaat zijn vak en denkt ook echt mee in het belang van de klant.
  • Review door Melissa, Amsterdam
    Beoordeeld op 31 mei 2016
    Stopcontacten controleren waarom geen stroom
    Alles super snel opgelost en makkelijk via whatsapp geregeld. Als ik weer klussen heb in huis zal ik zeker Mitchell vragen. Kopje koffie als er tijd is en alles weer opgeruimd! Gezellig en netjes!
  • Review door Stijn, Amsterdam
    Beoordeeld op 17 apr 2016
    Stopcontact aanleggen
    Mitchell heeft voor ons twee extra stopcontacten gemaakt en de thermostaat verlegd. Ook heeft hij nog extra klusjes uitgevoerd, zoals het ophangen van twee hanglampen (zie foto). Hierbij dacht hij goed mee en ging zeer zorgvuldig te werk. Ook kan hij in de avonden, wat voor ons erg fijn was. Alleen maar positieve ervaringen, we raden hem dan ook zeker aan.
  • Review door Joost Zwart, Amsterdam
    Beoordeeld op 8 apr 2016
  • Review door Rens, Amsterdam
    Beoordeeld op 31 mrt 2016
    Spots werken niet meer ondanks nieuwe lampjes + dimmer installeren
    Vanaf het begin al goed en vriendelijk contact met Mitchell gehad. Mitchell is eerst een keer langsgekomen om de situatie te bekijken en zijn visie over de problemen te bespreken. Hij neemt zijn werk erg serieus, is uitermate vriendelijk en denkt goed met je mee. Uiteindelijk heeft Mitchell de 2 defecte transformatoren vervangen, een hanglamp opgehangen en dimmer geinstalleerd en ook voor de spots in de keuken een dimmer geinstalleerd. Ik ben super tevreden over het eindresultaat en de prijs/kwaliteit verhouding. Ik zal voor volgende klussen Mitchell zeker weer inschakelen!
  • Review door Gerrit, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 mrt 2016
    Elektra t.b.v. keuken in nieuwbouwwoning
    Mitchell en collega hebben prima werk geleverd. Mitchell is uitermate vriendelijk, enthousiast en denkt graag mee. De prijzen zijn zeer scherp en het werk wordt zeer zorgvuldig uitgevoerd. Na afloop is alles netjes schoongemaakt en opgeruimd. We gaan hem vast nog een keer inhuren!