Nederlandse Vloeren Centrale

Nederlandse Vloeren Centrale beoordelingen (399)

• Review door Emko, Amsterdam
    Beoordeeld op 17 mrt 2013
    Laminaatvloer + plintjes leggen woonkamer-keuken, hal en overloop
    De vloer is prima gelegd. Hij ligt er strak in. Goede intake. Van tevoren ben ik met Ab door het huis gegaan en hebben we van alles besproken wat de bedoeling was. We hadden zelf de materialen gehaald. Ab gaf aan dat er bredere plintjes moesten komen om het laminaat te leggen. Hij heeft die toen gehaald en de plintjes die ik reeds gekocht had bij de winkel terug gebracht. Super flexibel. Het bedrag we hebben betaald is hoger uitgevallen dan in eerste instantie overeen gekomen. Dit omdat er geen rekening was gehouden met het feit dat het hoge plinten waren en de oude plinten eerst verwijderd moesten worden. Ook de nieuwe plinten en nog wat extra kit zijn in rekening gebracht. Alles is van tevoren aangegeven en overeengekomen. In de slaapkamer is tapijt gekomen. Volgens Ab was het beter om apart terug te komen om die plinten te bevestigen nadat het tapijt er in gelegd was. Hij is hier speciaal voor terug gekomen. Het kostte wel aardig wat belletjes om een definitieve afspraak te maken, maar uiteindelijk ging het toch nog vlot. We zijn blij met het resultaat. Ik kan Ab en zijn collega zeker aanraden.
  • Review door Shane/ Sylvia, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 mrt 2013
    Laminaat leggen - Balkon afwerken - Keuken afmonteren
    Alles netjes gedaan. Een paar aanpassing waren bij de keukekast die ze gebouwd hadden nodig en sommige afspraken duurden iets langer dan verwacht, maar voor de rest ok. Bedankt!
  • Review door Yacine, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 15 mrt 2013
    Laminaat leggen eengezinswoning
    De heren van NVC kwamen door de files een kwartiertje later maar belde netjes dat ze vertraagd waren. Vervolgens zijn ze met drie man aan de slag gegaan in mijn eengezinswoning. Hierbij hebben ze op de begane grond en de eerste etage nieuwe laminaat incl plinten geplaatst en op zolder hebben ze oude laminaat van mijn vorige woning geplaatst incl nieuwe plinten. De heren dachten prima met ons mee. Zo hebben we terplekke besproken hoe we met het kelderluik om zouden gaan. Ook de twee trappen hebben een profiel gekregen zpdat er geen hoogteverschil is tussen de trap en het laminaat. De 3 profielen en het plaatsen daarvan heeft 100 euro extra gekost. Het eindresultaat is prachtig. Het laminaat ligt er strak bij, Wat ik verder nog belangrijk vond is de persoonlijke benadering van de heren en ook hun beleefdheid. Een echte aanrader.
  • Review door Paula, Leidschendam
    Beoordeeld op 13 mrt 2013
    Wie kan er morgen beginnen???????
    Wat een vakmannen!!! Op zeer korte termijn beschikbaar en heel vakkundig hebben zij mijn laminaat gelegd. Binnenkort ga ik hen inschakelen om mijn trap met laminaat te bekleden.
  • Review door Ew, Haarlem
    Beoordeeld op 9 mrt 2013
    Het leggen van laminaat in een nieuwbouw woning
    Gisteren mijn laminaat vloer laten leggen door de Nederlandse Vloeren Centrale. Erg snel en netjes gelegd, handige tips en aardige gasten. Een aanrader dus!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Soesterberg
    Beoordeeld op 7 mrt 2013
    Laminaat en ondervloer leggen in nieuwbouwwoning
    Handige en nette mannen. Ben heel blij met het resultaat! Het ziet er keurig uit. Ze denken met je mee en weten waar ze het over hebben. Zeker aan te raden.
  • Review door Chantal, Amersfoort
    Beoordeeld op 25 feb 2013
    Laminaat leggen (ca. 75m2)
    Gekozen voor de NVC vanwege de goede en vakkundige offerte. Goed advies vooraf gekregen. De mannen waren keurig op tijd en hebben bergen werk verzet om de klus in een dag af te krijgen! De vloer ligt er keurig in en is mooi afgewerkt met de plinten, het zijn duidelijk vakmannen. Ik ben erg tevreden over de NVC.
    Beoordeeld op 18 feb 2013
    Laminaatvloer leggen incl. plakplinten, korte termijn
    Perfect werk geleverd voor een hele mooie prijs. Snelle reactie, flexibiliteit qua datum van de afspraak, heel prettig contact van tevoren en deskundig advies. De mannen stonden stipt op het afgesproken tijdstip voor de deur, hebben in no time de vloer gelegd en hadden ook nog drempeltjes bij zich om (tegen een kleine meerprijs) de overgangen tussen kamers netjes af te werken. Ook konden ze op dezelfde dag nog een mooie inloopmat op maat regelen voor bij mijn voordeur. Helemaal niks op aan te merken, beslist een aanrader!
  • Review door H.L., Den Haag
    Beoordeeld op 13 feb 2013
    Laminaat leggen + ondervloer en plinten
    Na het lezen van de goede referenties, heb ik voor NVC gekozen. Ik heb er geen spijt van! Het contact was zeer goed en zelfs het verzetten van de afspraak was geen probleem (ik belde een dag voor de afspraak). De jongens werkten snel en netjes en hebben achteraf ook keurig opgeruimd. Ook werden er goede adviezen gegeven over de legrichting en onderhoud van de vloer. Petje af jongens!
  • Review door Gen, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 12 feb 2013
    Laminaat leggen
    Snel, vakkundig, betaalbaar en vriendelijk!