Montagebedrijf At your service

Montagebedrijf At your service beoordelingen (145)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 15 nov 2015
    Waterleiding aanleggen + mengkraan monteren
    Ik ben zeer tevreden! Hij was op tijd, bekijkt de klus goed voordat hij start. Snelle werker en tussen door tijd voor een babbeltje. Voordat hij vertrekt wordt alles netjes en schoon gemaakt en loopt alles na of alles goed uitgevoerd is. Dikke duim.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veendam
    Beoordeeld op 9 nov 2015
    Nieuwe (Ikea) gaskookplaat installeren, oude verwijderen.
    Keurige service, snel en goed! Ook snelle reactie via mail en het vervangen van de gaskookplaat was in no time geregeld. Een extra slang die ontbrak werd snel even gehaald. Kortom, wij zijn tevreden en als we nog eens wat hebben zullen we zeker deze vakman opnieuw overwegen.
  • Review door Berend, Stadskanaal
    Beoordeeld op 7 nov 2015
    reparatie
    Snelle oplossing en binnen 24 uur lekkage vrij! Helemaal top! Ik vind een 9+ meer dan waard.
  • Review door Mees, Groningen
    Beoordeeld op 2 nov 2015
    Kleine lekkage verwarmingsbuis slaapkamer
    Ondanks vele lovende reviews stel ik mijn vorige review naar beneden bij. Reden hiervoor zou ik graag willen toelichten. Nadat vakman een lekkende verwarmingsbuis naar tevredenheid heeft gerepareerd, heb ik hem ingeschakeld voor nog twee andere klussen, te weten - Aanleg tuinkraan - Dichten van een tweetal lekkende naden van dakgoten. Vakman kwam snel langs voor de daggoten. Deze bleken na eerste poging nog steeds te lekken. Ook de tweede poging faalde, lekkage van een van de goten werd zelf erger. Vakman lijkt werkzaamheden niet te controleren na afronding. Derde poging bracht alleen een oplossing voor goot achter. Deze was, ondanks de niet echt fraai uitgevoerde en rigoureuze reparatie, uiteindelijk wel lekvrij. in de tussentijd offerte laten maken voor buitenkraan met winterafsluitkraan. Vakman begon ook aan deze klus vlot. Nadien bleek dat hij de kraan zonder winterafsluiter had aangelegd. Volgens vakman kon dit namelijk nooit kapotvriezen. Ook had vakman geen zaken als een verlengsnoer bij zich, deze had ik gelukkig nog liggen. Vakman ’s avonds per email verzocht alsnog de winterafsluiter te monteren omdat ik van mening ben dat buitenkranen wel degelijk kapot vriezen bij strenge vorst. Dit deed de vakman ook enkele dagen later. Na montage bleek dat de kraan echter op drie plekken fors lekte. Wederom vakman gebeld. Kwam dit de volgende dag verhelpen en e.e.a. lijkt nu wel goed. Ook hier verbaasde ik me over feit dat vakman blijkbaar ziin werkzaamheden niet controleert waardoor hij steeds weer terug moet komen. De nog lekkende dakgoot zou vakman binnen afzienbare tijd komen repareren. Temeer daar ik zeer binnenkort de buitenkant van mijn huis laat schilderen. Vakman geeft echter te kennen dit nu niet te kunnen omdat hij zijn bedrijfswagen niet ter beschikking heeft en dus geen ladder kan meebrengen. Dit duurt nu al enkele weken en, ondanks enkele emails van mijn kant gebeurd er verder niets meer. Ben inmiddels op zoek naar vakman die dit wel op adequate wijze kan afhandelen alleen jammer dat ik nu voor dubbele onkosten kom te staan. Garantie is een mooi woord ! Heb in deze vakman verder geen vertrouwen meer en zou hem ook niet aanbevelen. Hij is inderdaad goedkoop maar dit wordt helaas duurkoop in mijn geval.
  • Review door judith, Groningen
    Beoordeeld op 27 okt 2015
    Leiding gootsteen is verstopt
    Snel, vakkundig, accuraat en bijzonder klantvriendelijk. We zijn erg tevreden over de manier van werken en natuurlijk over het resultaat. Dank!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haren
    Beoordeeld op 26 okt 2015
    afvoer keuken verstopt
    Zeer goede service en duidelijke uitleg over de werkzaamheden. Snel en keurig gewerkt! Bedankt!
  • Review door eveline, Groningen
    Beoordeeld op 14 okt 2015
    Installeren van vaatwasmachine en gaskookplaat
    Het installeren van de vaatwasser en gaskookplaat had hij snel en schoon afgerond. Helaas was er achteraf toch iets niet goed aangesloten waar we 's avonds laat pas achter kwamen, de volgende ochtend kwam hij gelijk terug om alles alsnog op te lossen en het werkt nu naar behoren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ter Apel
    Beoordeeld op 3 okt 2015
    Monteren douchedeur
    Prima vakman. Werkt snel goed en schoon.