MB totaal service

MB totaal service beoordelingen (76)

• Review door P.D., Bleiswijk
    Beoordeeld op 19 feb 2016
    Offerte voor schilderen betonrand
    Ik heb nog niet zo een vlotte en goede service van een vakman meegemaakt. Marco heeft voortreffelijk werk geleverd. De communicatie was vlot en vriendelijk. Het resultaat voortreffelijk. We zijn dan ook buitengewoon tevreden met het geweldige werk wat Marco heeft geleverd. Ben je op zoek naar een schilder, dan beveel ik Marco van harte aan. Niet alleen houd je er een geweldige ervaring aan over, maar ook een geweldig resultaat.

Beste Bedankt voor de mooie review Gr marco

Reactie geplaatst 19 feb 2016
  • Review door Thibault, Amsterdam
    Beoordeeld op 17 feb 2016
    Plafond schilderen 25 m²
    Netjes op tijd degelijke service.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 25 jan 2016
    Schilderen 3 muren circa 40 m2
    Marco is een hartstikke aardige en betrouwbare schilder. Was steeds ruim op tijd voor afspraken (sterker nog, 10 minuten van tevoren stond het busje al voor de deur), heeft net werk afgeleverd en met ons meegedacht over de invulling van de klus. Zeer content met het resultaat!
  • Review door Maki, Leiden
    Beoordeeld op 20 jan 2016
    LAMINAAT en ZIJL VERWIJDEREN woonkamer 58 m2
    Een aanrader!! De hele woonkamer geverfd, gestukd en diverse klussen gedaan. Marco is altijd op tijd en houdt zich aan de afspraken. Fijne mensen om mee te werken. Erg betrouwbaar dus boek Marco maar, wij zijn zeer tevreden!
    (Bewerkt op 21 jan 2016)

Prettige samen werking met deze sympathieke mensen Het was een leuke opdracht Gr marco

Reactie geplaatst 21 jan 2016
  • Review door Mattias, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 nov 2015

Leuke opdracht En gewerkt met goede latex die de heer van vliet zelf al had aangeschaft

Reactie geplaatst 30 nov 2015
  • Review door Ariane, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 nov 2015
    Muren witten in 4 kamer-woning
    Prima ervaring met deze vakman! Marco was op korte termijn beschikbaar, kwam met goede ideeën en heeft mooi werk geleverd in minder ideale omstandigheden (onze muren zijn niet in heel goede staat en moesten toch geschilderd). Ik kan Marco van harte aanbevelen!
  • Review door Kristel, Maarssen
    Beoordeeld op 30 okt 2015
    Keuken gang en woonkamer muur schilderen
    Het schilderwerk (vloer en muren opnieuw verven met Farrow and Ball verf) is perfect uitgevoerd. We zijn zeer tevreden.

ik heb de opdracht met veel plezier en genoegen uitgevoerd marco baan mb totaalservice

Reactie geplaatst 30 okt 2015