Klusbedrijf de Jong

Klusbedrijf de Jong beoordelingen (196)

• Review door johannes, Goirle
    Beoordeeld op 12 mei 2016
    oude kit verwijderen bij de douchebak en het opnieuw afkitten
    De heer De Jong heeft ons snel en voortreffelijk geholpen. En dat voor een heel concurrerende prijs. We zijn heel tevreden en zullen het bedrijf in de toekomst zeker nog eens benaderen.
  • Review door Marwin, Best
    Beoordeeld op 6 apr 2016
    Vervangen van twee bazon dakramen
    De oude ramen zijn netjes verwijderd en afgevoerd. Daarna zijn de nieuwe ramen ook netjes geplaatst en afgetimmerd. De werkplek is tevens netjes achter gelaten. Naast het vervangen van deze ramen is ook een stuk boeiboord vervangen wat ook heel netjes gedaan is. Dit alles voor een nette vooraf overeengekomen prijs.
  • Review door Diana, Zaltbommel
    Beoordeeld op 23 mrt 2016
    2 dakramen plaatsen 55cm x 78cm
    Snel en naar tevredenheid werk geleverd. Zal Wim de Jong zeker aanraden bij fam. en vrienden.
  • Review door heleen, Den Bosch
    Beoordeeld op 13 mrt 2016
    dakraam plaatsen in badkamer
    Wim heeft echt vakwerk afgeleverd! We zijn zo tevreden met het resultaat. Wim werkt netjes en gaat niet weg totdat hij perfect werk heeft afgeleverd. Dakramen is overigens niet het enige wat wim kan ! Als klusjesman is hij een echte allrounder, een aanrader dus.
  • Review door Karlijn, Tilburg
    Beoordeeld op 10 mrt 2016
    kantelraam vernieuwen
    Snelle nette afwerking van het plaatsen van het kozijn. Duidelijke informatie voor afgaans aan de 'klus'
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 8 feb 2016
    afwerken van drie velux-dakramen
    Heel erg positief! Goed meegedacht voor de juiste oplossing. Meteen keihard aan het werk, alles netjes en schoon achtergelaten. Ik zou hem meteen weer vragen voor een klus.

Bedankt voor de mooie beoordeling

Reactie geplaatst 8 feb 2016
  • Review door Michiel, Cuijk
    Beoordeeld op 18 jan 2016
    Velux GGL UK08 2050 Plaatsen
    Wim heeft eerst het raam voor mij opgehaald, nogmaals dank daarvoor. Ondanks dat we het raam van binnen niet naar boven kreeg heeft Wim uitstekend werk afgeleverd and ik zal hem zeker benaderen en/of voorstellen bij de volgende klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heesch
    Beoordeeld op 10 jan 2016
  • Review door Harm, Someren
    Beoordeeld op 12 dec 2015
    2 bestaande dakramen vernieuwen
    Snel en korrekt gewerkt. Wij zijn heel tevreden met het werk wat hij geleverd heeft. Hij heeft alles netjes schoongemaakt en opgeruimd. Een aanrader !!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beugen
    Beoordeeld op 7 dec 2015
    Dakraam vervangen (130cm x 90cm)
    Prettige samenwerking, snelle afhandeling, meedenkend en vakmanschap.