Jos Roberts

Jos Roberts beoordelingen (71)

• Review door Kai, Heerlen
    Beoordeeld op 26 okt 2014
    Vervangen haperende keukenverlichting
    Dhr. Roberts heeft me prima geholpen. Hij heeft het haperende onderdeel verwijderd en me vertelt waar ik een nieuw onderdeel kan kopen en hoe ik het moet installeren. En dat heb ik gedaan.
  • Review door Frank, Kerkrade
    Beoordeeld op 25 okt 2014
    spotjes toilet werken soms niet. Vochtprobleem?
    Jos heeft de klus samen met mij uitgevoerd en gekeken naar de beste en goedkoopste oplossing. Zeer tevreden
  • Review door Carlo, Vaals
    Beoordeeld op 23 sep 2014
    Ikea Keuken plaatsen, kraan verplaatsen, en afvoer
    Met Jos een afspraak gemaakt, om te kijken naar de uit te voeren werkzaamheden. Jos heeft kritisch gekeken naar de zaken, waar rekening mee gehouden moest worden. De werkzaamheden zijn tijdig begonnen. Helaas kwam er een onverwachte tegenvaller te voor schijn, waardoor er voor Jos meer werk in zat dan hij gepland had. Jos heeft de keuken keurig geplaats, met een goede afwerking tot in detail. Hij heeft me continu van adviezen voorzien, wat voor een mooi resultaat heeft gezorgd. Ondanks de tegenvaller, toch voor de afgesproken prijs alles afgehandeld. Jos komt zijn afspraken na! De onverwachte tegenvaller heeft er voor gezorgd, dat het werk iets later klaar was, maar er was van te voren afgesproken, dat er geen tijdsdruk op zat. Voor een volgende klus zal ik Jos zeker vragen!
  • Review door Wouter, Maastricht
    Beoordeeld op 11 aug 2014
    aanleggen elektra, gasaansluitingspunt en wateraanslutingspunten
    Fijne betrouwbare vakman. Dhr. Roberts denkt graag met je mee en komt niet met onnodig dure oplossingen en extra werk. Hij werkt heel precies en gaat niet weg voordat de klus naar wens is verricht. Bij een volgende klus maak ik graag weer gebruik van zijn diensten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Roermond
    Beoordeeld op 8 aug 2014
    probleem reservoir toilet vult te langzaam bij
    Vriendelijk, snel en vakkundig. Het probleem, waar we al heel lang tegen aanhikten, was opgelost voor ik het in de gaten had. En erg goedkoop. Klein klusje, maar wel lastig. Volgende keer mag Jos weer komen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Roermond
    Beoordeeld op 8 aug 2014
    vervangen inbouwspots badkamer
    Vriendelijk, keurig op tijd, echte vakman. Je weet direct dat je in goede handen bent. De klus werd snel en vakkundig geklaard en zeker niet duur. Het was een kleine klus maar wel een lastige. Jos heeft ook een paar andere kleine dingen in één moeite meegenomen. Volgende keer weet ik wie ik bel.
  • Review door M., Roermond
    Beoordeeld op 10 mrt 2014
    Installatie Luxalon plafond
    Goede vakman met veel kennis. Werkt netjes en geeft tips tijdens de klus. Zeer zeker aan te bevelen!!
  • Review door Annemiek, Maastricht
    Beoordeeld op 18 nov 2013
    Lampen ophangen
    zeer correcte en nette meneer. kundig en snel. niet duur.