Hoveniersbedrijf Straat en Grondwerk R&S B.V.

Hoveniersbedrijf Straat en Grondwerk R&S B.V. beoordelingen (81)

• Review door Jeroen, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 30 jul 2015

Twee terrassen straten.

Kwam netjes (op tijd) van tevoren langs om een (scherpe) offerte te maken. Op de dag zelf ook weer op tijd aan de klus begonnen. Met respect gadegeslagen hoe deze mannen de hele dag in een bij vlagen hondenweer keihard bleven werken. Van tevoren toch wel benieuwd hoe ze deze klus in een dag zouden gaan klaren maar om !6:30 uur waren de terrassen bestraat en had men 1,5 container vol afgegraven. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Harde werkers, een scherpe prijs en een prima resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiderdorp
    Beoordeeld op 29 jul 2015

Tuin ontwerp en aanleg

Rico en zijn collega's waren snel beschikbaar, hadden een hele schappelijke prijs en hebben vakwerk geleverd. Het resultaat mag er zijn! Ook een paar kleine puntjes die achteraf nog even opgepakt moesten worden werden snel en netjes verholpen!
  • Review door Marko, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 21 jul 2015

tuinaanleg en bestrating

Zeer professioneel en flexibel bedrijf. Denken mee in oplossingen en hebben een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Ricco en zijn mensen leveren een zeer goed product af. Een echte aanbeveler!
  • Review door Rob, Schiedam
    Beoordeeld op 4 jul 2015

Voortuin bestraten

De voortuin is netjes bestraat conform afspraak.
  • Review door Hj, Den Haag
    Beoordeeld op 28 jun 2015

Besraten en verhogen terras

Erg tevreden over Ricco (Europ bestrating B.V.). Mooi terras aangelegd en er is meegedacht. Ricco neemt de extra stap (voor ons klinkers bijgekocht en opgehaald). Ik ga zeker vragen of ze ook onze voortuin kunnen doen tzt.
  • Review door Arthur, Leiden
    Beoordeeld op 22 jun 2015

Verzakt terras ophogen en opnieuw bestraten (3,90 x 1,50 meter)

Uistekende vakmensen van Europ Bestratingen. Mijn inpandige terras moest worden opgehoogd, omdat het was verzakt. De klus is geheel naar wens en volgens afspraak gedaan. Ik ben een zeer tevreden mens!
  • Review door Wieske, Oude Wetering
    Beoordeeld op 14 jun 2015

Terras bestraten

Twee stukken in de tuin zijn zeer goed betegeld met tegels van 60 bij 60, zeer tevreden over het resultaat!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 12 jun 2015

Betegelen achtertuin met tegels 20 bij 20 cm (In Leiden)

Ik ben deze vakmannen dankbaar voor het resultaat. Dit is de reden dat ik ze review waardig vind. Dat ze zo snel aan de slag konden (met dit mooie weer) kwam ons perfect uit. Het waren van het type no-nonse & aanpakken: duidelijk communicatie en harde werkers, precies waar ik behoefte aan had na een aantal mindere ervaringen met zogenaamde ‘valkmannen’. Het resultaat mag er zijn. Het ziet er perfect uit en ik ga ervan uit dat dit zo zal blijven. Ik behoud jullie contactgegevens voor een volgende klus! Dank & groet Martin
  • Review door jm, Hoek van Holland
    Beoordeeld op 9 jun 2015

Bestrating

Kwam zaterdag kijken en maandag gelijk begonnen. Eind van de dag had ik een perfect gelegd terras. Aardige vrolijke lui. Kwamen op tijd en werkte door. Ben zeer tevreden. Een echt aanrader.
  • Review door mike, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 3 jun 2015

herbestrating tuin tegels 60 x 60

Onze tuin van 50m2 is netjes en vakkundig betegeld door Europe Bestratingen. Ziet er mooi en strak uit. Zeer tevreden en deze vakmannen zijn zeker een aanrader voor iedereen die de tuin wilt laten doen mike