Hoveniersbedrijf Straat en Grondwerk R&S B.V.
Hoveniersbedrijf Straat en Grondwerk R&S B.V.
Beoordeling: 4.7 van 54.7581 reviews

• jantine, Zoetermeer
    Beoordeeld op 8 sep 2024
  • Germaine, Rotterdam
    Beoordeeld op 12 okt 2021
  • Stella, Aalsmeer
    Beoordeeld op 26 aug 2020
    Tuin aanleggen: 150 m2; Bestaande tuin vervangen
    Harde werkers, mooi resultaat geleverd. Mooie Jeu de Boules Baan in de tuin waar hij zelfs nog een keer voor terug is gekomen om te at herstelwerkzaamheden te verrichten, waarna hij helemaal goed was. Mooi grasveld en terras, super tevreden!
  • Werkspot-gebruiker uit Rotterdam
    Beoordeeld op 7 feb 2020
    Tuin aanleggen: 96 m2; Bestaande tuin vervangen
    Deze hovenier is een echte aanrader. Rico en zijn mannen hebben heel hard gewerkt om onze tuin een face-lift te geven. Alles was bespreekbaar en het was erg fijn om volledig ontzorgd te worden: van bestellen van materiaal tot afvoeren van puin en montage van de nieuwe schuur. Onze tuin ligt er weer strak bij.
  • narendra, Delft
    Beoordeeld op 5 nov 2019
  • Rick, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 1 nov 2019
    Bestrating: 40 m2; Tuin of Patio; Tegels
    Vandaag 31 oktober 2019 stonden Rico en zijn mannen volgens afspraak rond 07:00 voor de deur. Straatwerk achtertuin moest worden opgehoogd. De mannen ( Rico, Stefan, Peter & Nathan ) kun je gerust een geolied team noemen. Prettige gasten die weten waar ze mee bezig zijn! Stenen eruit, alles opgehoogd en afgetrild en vervolgens klinkers opnieuw gelegd ( klinkers omgekeerd waardoor terras na 15 jaar weer een “ nieuwe look “ kreeg ). Het zand werd voor het leggen diverse keren afgetrild, alles werd nauwkeurig uitgezet en gemeten. Wortels, knip en zaagwerk werden meegenomen en opgeruimd. Toen alles klaar was werd het hele terras opnieuw afgetrild en ingeveegd met split. Erg blij met het resultaat en de manier van aanpak. Lang verhaal kort, een aanrader die ik met gerust hart aanbeveel. Wij zijn erg blij met het resultaat!