Hootsen solutions

Hootsen solutions beoordelingen (322)

• Review door Taco, Geldermalsen
    Beoordeeld op 3 mrt 2026
    Lekkage verhelpen: Beschadigde leidingen
    Lekkage was snel en goed verholpen. Danny is vriendelijk, eerlijk en transparant over de kosten.

Bedankt voor de mooie review Taco! Fijn dat we de lekkage snel hebben kunnen verhelpen. Mocht u in de toekomst hulp nodig hebben met lekkages, riolering of loodgieterswerk in Geldermalsen en omgeving, staan wij graag voor u klaar. Hootsen Solutions – Riooltechniek

Reactie geplaatst 4 mrt 2026
    Beoordeeld op 2 mrt 2026

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle en transparante service. Mocht u in de toekomst weer hulp nodig hebben met riolering of afvoer, staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Danny Hootsen – Hootsen Solutions

Reactie geplaatst 4 mrt 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 25 feb 2026
    Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstopt
    The problem with clogged drain was fixed within an hour. He had all the required tools and knew well what is to be done. Very good service.

Thank you for your great review! Glad I could solve the clogged drain quickly and efficiently. I always make sure to come fully prepared so problems can be fixed right away. If you ever need help again, feel free to contact me

Reactie geplaatst 26 feb 2026
  • Review door Jorn, De Meern
    Beoordeeld op 24 feb 2026
    Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen: Leiding(en) v...
    Top gozer, snel contact. Weet wat hij doet. Netjes afgewerkt en goede tips gegeven. Aanrader!

Bedankt voor de mooie review en het vertrouwen! Fijn om te horen dat alles snel en netjes is opgelost. Graag gedaan en mocht er weer iets zijn, dan help ik jullie graag weer! Groet, Danny Hootsen Solutions ✅

Reactie geplaatst 25 feb 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 23 feb 2026
    Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen: Nieuwe leidin...
    Helaas geen goede ervaring, de communicatie verliep aanvankelijk goed, maar de afspraak werd tot twee keer toe afgezegd wegens prive omstandigheden. Daar heb ik begrip voor, maar toen de derde keer werd afgezegd 10 minuten voor aanvang heb ik de klus ingetrokken.

Dank voor uw feedback. Jammer om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. U heeft gelijk dat de afspraken meerdere keren zijn verplaatst. Door spoedwerkzaamheden bij lekkages die directe schade veroorzaakten, heb ik mijn planning moeten aanpassen. Dat neemt niet weg dat dit voor u vervelend is, zeker omdat de laatste wijziging kort voor de afspraak plaatsvond. Dat had zorgvuldiger gemoeten en daarvoor bied ik mijn excuses aan. Ik begrijp dat betrouwbaarheid minstens zo belangrijk is als vakmanschap. Mocht u alsnog een oplossing wensen of hierover in gesprek willen, dan sta ik daar uiteraard voor open. Met vriendelijke groet, Danny Hootsen Hootsen Solutions – Riooltechniek

Reactie geplaatst 23 feb 2026
  • Review door Ilana Ilana Bino, Wageningen
    Beoordeeld op 18 feb 2026
    Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstopt
    Aardige gast goed geholpen met de afvoer in keuken.
    (Bewerkt op 19 feb 2026)

Bedankt voor deze mooie 5-sterren beoordeling! ⭐️ Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat de verstopping in de keukenafvoer snel en goed is opgelost. Mocht er in de toekomst iets zijn met uw riolering of afvoer, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Danny Hootsen Hootsen Solutions – Riooltechniek

Reactie geplaatst 18 feb 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Angeren
    Beoordeeld op 15 feb 2026

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review en het vertrouwen in Hootsen Solutions Riool Techniek! Fijn om te horen dat het vervangen van het riool naar tevredenheid is uitgevoerd. Wij staan voor kwaliteit, duidelijke communicatie en een nette afwerking, dus het is mooi dat dit zo is ervaren. Mocht u in de toekomst nog vragen of werkzaamheden hebben, dan staat Hootsen Solutions Riool Techniek uiteraard graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Hootsen Solutions Riool Techniek

Reactie geplaatst 15 feb 2026