Hootsen solutions

Hootsen solutions beoordelingen (322)

• Review door Mirwais, Drunen
    Beoordeeld op 31 mei 2026
    Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstopt, Beluch...
    Top bedrijf. Goede communicatie en netjes verholpen! Denkt goed mee. Ik zou hem zeker aanbevelen.

Bedankt voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in Hootsen Solutions! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie en de uitgevoerde werkzaamheden. We vinden het belangrijk om niet alleen het probleem op te lossen, maar ook mee te denken over de beste oplossing op de lange termijn. Bedankt voor de aanbeveling en graag tot uw dienst bij een volgende klus. Met vriendelijke groet, Danny Hootsen Hootsen Solutions Riooltechniek & Loodgieterswerkzaamheden

Reactie geplaatst 31 mei 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeeld op 2 mei 2026
    Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Regenpijp/dakgoot
    Ondanks een wederzijdse afspraak om pas te betalen na voltooiing van het werk, nam de monteur het geld aan na het schoonmaken terwijl de regenpijp uit elkaar was gekomen en volledig open was aan de boven en onderkant (hij zei dat het bijna klaar was en dat hij het werk volgende week zou komen afmaken en binnen een half uur klaar zou zjn). Toen ik op de afgesproken dag hem belde, sms'te hij dat zijn auto stuk was, en stuurde zelfs een foto van de gedemonteerde auto in de garage. Twee keer kwam hij zonder enige kennisgeving niet opdagen op de afgesproken tijd, terwijl ik daarvoor vrij moest nemen. Hij vroeg me te wachten en beloofde aanzienlijke kortingen als ik voor het voltooide werk zou betalen (ondanks het feit dat hij het geld al had ontvangen, wat betekende dat ik nog meer voor het afmaken van zijn werk moest betalen). Deze vreemde onderhandelingen duurden twee maanden, waarna hij zinloos werden. Ik heb het werk zelf moeten afmaken met behulp van mijn collega. Kortom - walgelijk.

Jammer dat u een slechte ervaring heeft gehad, echter kunnen wij uw gegevens niet vinden in ons klantenbestand. Wilt u contact met ons opnemen via mail/tel?

Reactie aangepast 3 mei 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijchen
    Beoordeeld op 30 apr 2026
    (Bewerkt op 3 mei 2026)

Bedankt voor de mooie beoordeling

Reactie aangepast 4 mei 2026
  • Review door Bert, Nijmegen
    Beoordeeld op 17 apr 2026

Bedankt voor uw mooie beoordeling, Bert! Fijn om te horen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd en dat de communicatie duidelijk was. Daar hechten wij veel waarde aan. Mocht u in de toekomst nog vragen of problemen hebben met uw riolering of afvoer, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Hootsen Solutions – Riooltechniek

Reactie geplaatst 23 apr 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heteren
    Beoordeeld op 14 apr 2026

Bedankt voor uw beoordeling. De oorzaak van de vertraging lag bij een verkeerd geleverd onderdeel, waardoor het niet mogelijk was om dit direct tijdens de eerste afspraak te plaatsen. Het juiste onderdeel is later alsnog gemonteerd en het probleem is daarmee opgelost. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact op.

Reactie geplaatst 4 mei 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 5 apr 2026
    Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstopt
    Klus kon snel geklaard worden en het probleem is opgelost.
    (Bewerkt op 7 apr 2026)

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het probleem snel opgelost kon worden en alles weer naar behoren werkt. Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Hootsen Solutions Riooltechniek 🚿

Reactie geplaatst 5 apr 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenaar
    Beoordeeld op 5 apr 2026
    Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstopt
    Communicatie was in het begin lastig, te laat en zonder materiaal op de eerste afspraak. De keer erop is het opgelost, maar de toon en houding waren niet heel prettig.

Jammer om te horen dat de communicatie en eerste afspraak niet naar wens zijn verlopen. Dat is uiteraard niet de standaard waar wij voor staan. In de praktijk kan het soms voorkomen dat een planning uitloopt of dat niet direct het juiste materiaal voorhanden is, maar dit had beter gecommuniceerd moeten worden. Fijn dat het probleem uiteindelijk wel naar behoren is opgelost. Daar doen we het uiteindelijk voor. Wat betreft de ervaren toon en houding: dat nemen wij serieus. Wij streven ernaar om altijd netjes en professioneel met onze klanten om te gaan, ook wanneer de situatie onder druk staat. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Hootsen Solutions – Riooltechniek

Reactie aangepast 5 apr 2026