Hootsen solutions

Hootsen solutions beoordelingen (322)

• Review door Will van Heugten, Kerk-Avezaath
    Beoordeeld op 16 okt 2025

Dank u wel voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en het uitgevoerde werk. Met vriendelijke groet, Danny Hootsen – Hootsen

Reactie geplaatst 16 okt 2025
  • Review door Floris van de Gevel , Den Bosch
    Beoordeeld op 15 okt 2025

Dank u wel voor de mooie review erg fijn dat het is opgelost en dat het werk naar tevredenheid is verlopen Mvg Danny Hootsen

Reactie geplaatst 15 okt 2025
  • Review door Gesuino, Nijmegen
    Beoordeeld op 15 okt 2025
    Lekkage verhelpen: Koppelingsdeel van de afvoerpijp (er komen hier...
    Snelle reactie op mijn klus, snel ter plekke en klus ook snel geklaard. Ik ben heel tevreden en Danny is zeker aan te raden!

Reactie aangepast 15 okt 2025
  • Review door Lins, Nijmegen
    Beoordeeld op 14 okt 2025
    Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstopt
    Danny nam snel contact op over mijn wc-probleem, is fijn in communicatie, heeft duidelijk verstand van zaken en kon snel een afspraak maken. Daarnaast had hij het in een handomdraai opgelost. Dikke aanrader!

Dank u wel voor deze mooie review heel leuk fijn dat alles naar wens is verlopen Mvg Danny Hootsen

Reactie aangepast 14 okt 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 9 okt 2025
    Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen: Afvoer verstopt
    Wij zijn super geholpen door Danny! Goede communicatie, wist snel de verstopping te verhelpen, deal was snel gesloten, echt een aanrader....

Dank u wel voor de mooie review fijn dat onze service u bevallen is Mvg Danny Hootsen

Reactie geplaatst 9 okt 2025