eMKa (ver)bouw en onderhoud

eMKa (ver)bouw en onderhoud beoordelingen (539)

• Review door Mark, Julianadorp
    Beoordeeld op 3 okt 2018

vervangen van 3 dakramen

• Review door HJ, Blaricum
    Beoordeeld op 26 sep 2018

Velux tuimelvenster plaatsen

Prima man, snel, vakkundig, prettig in de omgang. Krachtig aanbevolen.
  • Review door jan, Leeuwarden
    Beoordeeld op 22 sep 2018

vervangen 2 x bazon 115x115 dakraam

Hij komt vaker bij mij .. heb meer werk .
  • Review door Gideon Zweijtzer, Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 19 sep 2018

Dakraam plaatsen op zolder

Mijn ervaring met eMKa was perfect. Marcel is kundig en vriendelijk. Hij heeft voor mij een dakraam op zolder gemaakt, nadat ik zelf de onderdelen hiervoor had besteld. Hij vertelde mij netjes dat 1 onderdeel niet nodig was, en dat ik deze kon retourneren. Kwaliteit van het dakraam is perfect; zit er goed in, sluit goed en lekt niet. Ik kan Marcel van harte aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 11 sep 2018

dakraam vervangen

Na het plaatsen van de ramen door Marcel, Leek het of de dakpannen niet helemaal goed terug waren geplaatst. Marcel heeft na het lezen van de Review zelf contact opgenomen en is langs geweest om het na te kijken. Hij heeft ook uitgelegd dat het door de nieuwigheid van de tussen Foam lijkt of de pannen wat hoger staan en dat deze met de tijd vanzelf weer op hun plaats komen te liggen. Dit vind ik weer netjes van Marcel een Vriendelijke Man.
    (Bewerkt op 12 sep 2018)
  • Review door Adrie, Lelystad
    Beoordeeld op 2 sep 2018

Vervangen dakraam

Heel voed
  • Review door R.L., Epe
    Beoordeeld op 29 aug 2018

dakraam plaatsen

Na het lezen van enkele reviews, had ik enige aarzeling. Dit heb ik ook aangegeven bij Marcel. Maar uit ervaring weet ik ook dat vaak reviews een negatieve inhoud kunnen hebben. Marcel is op de afgesproken tijd langs gekomen om te plaatste te kijken. Hij heeft onze wensen opgeschreven en de dakramen besteld. Door de vakantie moet er iets wijzigen in de planning. Dit werd netjes gecommuniceerd. Op de afgesproken dag heeft hij één raam vervangen en een nieuw raam geplaatst. Netjes en vakkundig. Een aanrader!
  • Review door Edith, Baarn
    Beoordeeld op 14 aug 2018

plaatsen 1 dakraam 1.14 x 1.18

Niet komen opdagen om dakraam te plaatsen volgens afspraak, ook niet meer gereageerd op mijn berichtjes en voicemail met het verzoek mij terug te bellen. Er kan altijd iets tussenkomen maar een berichtje is wel zo beleefd en gewenst! Update: vandaag telefoontje dat zijn telefoon stuk was, komt nu a.s. maandag met een financiële tegemoetkoming voor het ongemak. Dat is netjes! Wordt vervolgd na plaatsing van het dakraam! Na nog enige communicatie probleempjes en drukte in zijn werk (niet ongebruikelijk in deze tijd is het extreem lastig om bouwvakkers c.q. werkmensen te vinden die nog tijd hebben) is het dakraam vrijdag tot volle tevredenheid geplaatst. Snel en vakkundig! Nog een aanbod gekregen om een verduisteringsgordijn bij Dakvenster te bestellen om mij verzendkosten te besparen, maar deze had ik al besteld.
    (Bewerkt op 25 aug 2018)
  • Review door Martin, Apeldoorn
    Beoordeeld op 5 aug 2018

Dakraam vervangen (Velux)

Zeer professioneel.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Renswoude
    Beoordeeld op 25 jul 2018

Dakraam plaatsen Renswoude

Na overleg is de klacht opgelost.
    (Bewerkt op 11 sep 2018)