E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1554)

• Review door Steven, Grave
    Beoordeeld op 26 jan 2021

Stucen: 220 m2 wanden

Eugène en zijn mannen hebben de klus goed en tijdig uitgevoerd. Communicatielijnen zijn kort en prettig te noemen. Geen spijt dat ik de klus (220+ m2 stucwerk met hoogtes van 7 meter) door E.S. Schilders en Afbouw bedrijf V.O.F. heb laten uitvoeren!
  • Review door Ruben, Almere
    Beoordeeld op 26 jan 2021

Stucen: 300 m2 wanden; 140 m2 plafonds

Stucwerk is snel en goed opgeleverd, daarna het schilderwerk ook. Contact met Eugene gaat vlot en duidelijk. Kortom een aanrader en zeer tevreden met het eindresultaat!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Meppel
    Beoordeeld op 24 jan 2021

Stucen: 85 m2 wanden

Dit is een top bedrijf met top mensen. Waar ik begon met stuckwerk kwam een wisselwerking aan extra klussen er bovenop. Eugène heeft een scala aan kundige contacten en heeft alles voor ons opgelost. Wij kijken nu uit naar een fijne verhuizing. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!
  • Review door Daan, Staphorst
    Beoordeeld op 23 jan 2021

Stucen: 17 m2 wanden

goede communicatie met Eugène , zeer tevreden over het geleverde werk, Klus kon zeer snel gerealiseerd worden ik kan dit bedrijf zeker aanraden en zal dat ook doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 22 jan 2021

Wandrenovatie: 210 m2

Zeer tevreden met het werk geleverd door de mannen van Eugene. Mooi strak stucwerk en altijd fijne communicatie met Eugene.
    (Bewerkt op 22 mei 2023)
  • Review door Roel, Hilversum
    Beoordeeld op 21 jan 2021

Stucen: wanden voor nieuwbouwhuis

Eugène en zijn mannen hebben prima stucwerk afgeleverd in mijn nieuwbouwwoning. Ze konden snel beginnen en hebben in drie dagen de hele woning gestuukt. De mannen hebben erg mooi werk geleverd, door de toplaag overal strak, glad stucwerk. De communicatie met Eugène verliep erg prettig, deze verliep telkens snel en duidelijk.
  • Review door René, Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 19 jan 2021

Stucen: 100 m2 plafonds

Eugène en zijn team hebben bij ons de plafonds in de woonkamer, keuken, entree, toilet, overloop en drie slaapkamers gestuct en in de latex gezet. Dit hebben zij ontzettend strak gedaan. Vervolgens hebben zij alle muren in de muurverf gezet, waarbij verschillende kleuren zijn gebruikt. Ook dit ziet er ontzettend strak en netjes uit. Ze hebben zeer netjes gewerkt, waarbij alles grondig is afgeplakt. Het is erg prettig communiceren met Eugène, hij komt al zijn afspraken goed na. Ook zijn personeel verdient hier natuurlijk de credits! Wij zullen E.S. Schilders & Afbouwbedrijf zeker in onze contacten laten staan.
  • Review door Emanuel, Groningen
    Beoordeeld op 18 jan 2021

Stucen: 100 m2 wanden

Vandaag is mijn klus voldaan door deze aannemer. De snelheid en kwaliteit van deze stucwerkers is naar mijn inzien echt perfect! Voor meer klussen in de toekomst kom ik zeker terug. Bedankt mannen😁👌🏻
  • Review door Samir, Purmerend
    Beoordeeld op 14 jan 2021

Stucen wanden plus verven/spuiten. plafonds alleen verven/spuiten

• Review door Britt, Rotterdam
    Beoordeeld op 13 jan 2021

Stucen: 100 m2 wanden; 55 m2 plafonds

Eugène en zijn mannen hebben heel hard, snel en netjes gewerkt. Binnen 2 dagen is mijn hele appartement gestuct. Klanttevredenheid en goed werk leveren staan bij hen hoog in het vaandel en dat is te merken. Superblij met het resultaat, enorm bedankt mannen!