E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1554)

• Review door Michael, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 14 feb 2021

Renovlies behang: 300 m2; 6 kamers

Wij hebben E.S. Schilders & Afbouwbedrijf ingehuurd voor het plaatsen van renovlies + het schilderen ervan. De communicatie met Eugène verliep goed, duidelijke afspraken en je weet precies waar je aan toe bent. De klus zelf heeft in totaal zo'n 5 dagen in beslag genomen en is helemaal prima verlopen. Enige minpuntje is de wat lastige communicatie met de schilders vanwege het niet spreken van de Nederlandse of Engelse taal. Daardoor hadden we soms het idee dat we wat info misten of onze eigen wensen / puntjes / opmerkingen niet helemaal lekker over te brengen waren. Uiteindelijk is dat wel allemaal redelijk goed gekomen. Op het moment van schrijven van deze review zijn er nog wat plekken op de muur die waarschijnlijk wat extra aandacht vereisen, maar we gaan er vanuit dat mocht het nodig zijn dit samen met Eugène goed gaat komen.
  • Review door Herwin, Groningen
    Beoordeeld op 12 feb 2021

Stucen: 190 m2 wanden

Goede ervaring met E. S. Schilders en Afbouw. Goed werk geleverd en in een hoog tempo uitgevoerd. Tussendoor goede communicatie en achteraf goed contact over de afwerking.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schoonhoven
    Beoordeeld op 12 feb 2021

Stucen: 120 m2 wanden; 90 m2 plafonds

• Review door Jorn, Woerden
    Beoordeeld op 9 feb 2021

Stucen: 120 m2 wanden; 40 m2 plafonds

Helemaal top. Eugene en zijn mannen hebben top werk geleverd. De mannen komen alle afspraken na, werken zeer secuur en ruimen naderhand alles op. Wij hebben 120m2 wanden en 40m2 plafonds laten stucen en het ziet er ontzettend strak uit in amper 2 dagen tijd. Dank Eugene!
  • Review door Henry, Otterlo
    Beoordeeld op 8 feb 2021

Stucen: 300 m2 wanden; 100 m2 plafonds

Prima ervaring gehad met dit bedrijf. Complete woning laten stucen en daarna laten sauzen(spuiten). Vriendelijk en duidelijk in de communicatie. Komen afspraken na en het afgeleverde werk is top. Zeer tevreden. E.S schilders hartstikke bedankt voor jullie bewezen diensten. Het is erg mooi geworden.
  • Review door Ron, Harderwijk
    Beoordeeld op 8 feb 2021

Stucen: 155 m2 wanden; 12 m2 plafonds

Eugène en zijn team onder aanvoering van Aart en Danny hebben in slechts 2 dagen tijd in onze volledige woning strak stucwerk aangebracht. Dit was ruim binnen de afgesproken termijn. De jongens hebben zelfs eea aan meerwerk werkzaamheden uitgevoerd binnen deze termijn. Al met al super tevreden over het opgeleverde resultaat en de geleverde dienstverlening.
  • Review door Ben, Uithoorn
    Beoordeeld op 2 feb 2021

Stucen: 300 m2 wanden

Wat een geweldig bedrijf is E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. !!!! Ik raad iedereen aan die een goede stukadoor / schilder nodig heeft te stoppen met zoeken, deze mannen leveren echt geweldig werk. Buiten de top kwaliteit die ze leveren is de eigenaar Eugène is zeer flexibel en probeert daar waar het mogelijk is alles uit de kast te halen voor je. Door onze verbouwing liep het e.e.a. flink uit, maar niks was te gek voor Eugène, hij heeft alles tot zelfs last minute voor ons in orde gemaakt. Hoe vaak hoor je het niet, slechte communicatie, afspraken niet nakomen, afwerking slecht etc. Als je met dit bedrijf in zee gaat heb je dat totaal niet en vooral dus geen "zorgen". Naast dit wou ik nog opmerken dat E.S. niet alleen super goed is in stuken en schilderen, ,maar ze doen naast dit nog diverse dingen zoals aanbouw etc. Ook 100% tevreden hierover wat er bij ons gedaan is. Ik heb inmiddels al een volgend project op de planning staan en uiteraard zal ik weer Eugène inschakelen!!
  • Review door lilian, Hoorn
    Beoordeeld op 1 feb 2021

Stucen: 120 m2 wanden; 70 m2 plafonds

(Bewerkt op 4 mrt 2021)
  • Review door Bernardo, Zwolle
    Beoordeeld op 28 jan 2021

Stucen: 20 m2 wanden

Eugène is goed bereikbaar en welwillend om met je mee te denken. De klus is snel en naar tevredenheid afgemaakt. Er is netjes gewerkt door zijn collega’s. Ik kan niet anders zeggen dat ik tevreden ben over de service en afwerking
  • Review door patrick, Zwolle
    Beoordeeld op 27 jan 2021

Stucen: 50 m2 wanden

De twee kamers die moesten worden gestuct zijn zeer netjes en strak opgeleverd. In 1 dag bijna 50m2 strak aan de muur. Wegens drukte was het even zoeken naar een datum en dat ging wat lastig maar Eugène heeft veel sneller geleverd dan geplant en dus ook met goede kwaliteit. Erg fijn! Zeker een aanrader als je een beetje begrip hebt voor hun drukte planning.