E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Bert, Blokker
    Beoordeeld op 13 dec 2020

Stucen: 120 m2 wanden; 92 m2 plafonds

Geweldig bedrijf afspraak is afspraak en stucen vakkundig werk vriendelijk personeel en alles netjes gewerkt en opgeruimd zou dit aan iedereen aanbevelen .
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zutphen
    Beoordeeld op 12 dec 2020

Stucen: 80 m2 wanden

Prima bedrijf om zaken mee te doen! Betrouwbaar, komt afspraken na en communicatie zeer goed.
  • Review door Herma, Lieren
    Beoordeeld op 11 dec 2020

Stucen: 180 m2 wanden

Prettige ervaring, Eugène reageert snel en communicatie is prima. Het stucwerk zit mooi strak op de muren! Zeker een aanrader.
  • Review door Maurice, Tzum
    Beoordeeld op 11 dec 2020

Stucen: 210 m2 wanden; 90 m2 plafonds

Top kwaliteit en snel gewerkt.
  • Review door Maarten, Leiden
    Beoordeeld op 6 dec 2020

Renovlies behang: 200 m2; 5 kamers

Wij hebben naar alle tevredenheid onze woning laten behangen met renovlies en daarna laten sauzen. Het resultaat mag er wezen. Het behang is zeer strak aangebracht op de muren en naden zijn nauwelijks zichtbaar. Nadien nog enkele puntjes in het het sauswerk wat opgelost moest worden en dit was geen enkel probleem. Eugene is zeer strikt met afspraken wat fijn is.
  • Review door Jelle, De Meern
    Beoordeeld op 5 dec 2020

Stucen: 65 m2 wanden; 44 m2 plafonds

In ons net aangekochte huis wilden wij lekker strakke muren, na wat zoek werk en lezen van reviews kwamen wij uit bij Eugène en al die positieve reviews waren terecht, want het geleverde werk was top! Ik had een strakke planning en E.S overtrof mijn verwachtingen door de woon- en eetkamer binnen één dag gestuct te hebben. Die snelheid ging zeker niet ten koste van de kwaliteit, want het resultaat zijn strakke gladde muren met strakke hoeken. De vloer werd netjes afgedekt en na het stucen werd ook alles netjes achter gelaten. Op wat overgebleven spetters stuc/voorstrijkmiddel op de vensterbanken na. Het stucwerk is momenteel nog aan het drogen, maar wat mij betreft nu al een topervaring!
  • Review door H.G., Elst
    Beoordeeld op 4 dec 2020

Stucen: 55 m2 wanden; 25 m2 plafonds

Na het plaatsen van onze klus was E.S. Schilders snel met hun offerte en de communicatie is daarna telkens zo gebleven; snel en adequaat. Ontzettend fijn, want daarmee onderscheidden ze zich van veel andere schilders die op dit moment ook opdrachten te over hebben (moment van schrijven is middenin Corona-crisis, waarin een hoop mensen hun huis verbouwen), maar toch opvallend minder snel en betrouwbaar reageren. Bij E.S. Schilders echter optimale communicatie, vooraf komt iemand even langs om een goede inschatting van de opdracht te kunnen maken. Daarna ook telkens binnen no-time reactie. Op de geplande dag kwam om 07:00 één persoon netjes het voorwerk doen, waarna daarna een team van 7 stukadoors de klus in één dag klaarden zonder op kwaliteit in te leveren. Eind resultaat super strak en netjes. Kortom; wij zijn erg blij over kwaliteit, snelheid en communicatie. E.S. Schilders is zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 2 dec 2020

Stucen: 93 m2 wanden

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 30 nov 2020

Stucen: 100 m2 wanden

Dit bedrijf heeft zeer goed werk geleverd. Er kwam een team stukadoors die in een dag alles zeer strak gestukt hadden. Daarna kwamen er nog 2 stukadoors voor de afwerkingslaag. Hierdoor was de grote klus veel sneller af dan gedacht. Ben erg tevreden. Bedankt!
  • Review door Robin, Noordwijkerhout
    Beoordeeld op 29 nov 2020

Stucken en spachtelputz van woonkamer, hal en trappengat

We hebben een paar weken geleden een groot deel van het huis laten stucen door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf. In 2 dagen was de klus geklaard en met een prachtig resultaat, perfect strakke muren en een mooie afwerking. Vorige week besloten we om toch nog het badkamerplafond te laten stucen, dit kon op korte termijn worden geregeld en ook dit ziet er goed uit en mooi waterpas (er zat 5cm hoogte verschil tussen de plafond platen). Ik kan E.S. Schilders & Afbouwbedrijf zeker aanraden! Iedere dag dat er werd gewerkt werd ik even gebeld door Eugene met de vraag hoe het ging en of het naar wens was. Dus ook de communicatie is top!