E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Sanne van Welij , Gennep
    Beoordeeld op 5 jul 2023
    Stucen: 110 m² wanden; Woonkamer, Slaapkamer(s)
    Een hele prettige ervaring met E.S. schilders en afbouwbedrijf. Onze woonkamer en slaapkamers laten stucen. De communicatie verliep soepel en de klus kon snel worden uitgevoerd. De uitvoering was erg goed en super snel, binnen een dag was de klus geklaard! Ook is alles weer netjes achtergelaten. We zijn erg blij met het resultaat en zullen een volgende keer zeker weer voor de diensten van Eugène kiezen.
  • Review door Resi Peters, Malden
    Beoordeeld op 5 jul 2023
    Stucen: 60 m² wanden; 16 m² plafonds; Zolder
    Contact in eerste instantie heel netjes, alleen werd er helaas niet meer gereageerd op onze appje, mail én telefoontje nadat we hadden geconstateerd dat er 30 mtr2 tevéél berekend werd! De te stucen afmetingen zijn heel precies te berekenen. Het was ook veel meer dan we zelf dachten, precieze afmetingen waren uiteindelijk in totaal 95 mtr2 maar hoe kom je erbij om er 30 mtr2 bij te tellen... dus 125 mtr2 te rekenen?! zo kwam de prijs op 29,- per mtr2 ipv 17,50... Wees dus gewaarschuwd!

Beste, wij hebben u diverse keren aangegeven dat het in stukadoorsland heel normaal is dat uitsparingen worden meegerekend bij het opstellen van een offerte. Als wij dan om deze reden geen zaken met u kunnen / willen doen dan heeft u de vrijheid een ander (goedkoper) bedrijf in te schakelen, geen enkel probleem ! Wij hebben inmiddels honderden tevreden klanten en gaan zeker op dezelfde manier van ondernemen verder :-)

Reactie aangepast 5 jul 2023
  • Review door Michael Lundstrom, Dronten
    Beoordeeld op 30 jun 2023
    Stucen: 100 m² wanden; 30 m² plafonds; Gang
    Iedereen die kwam voor het stucwerk en schilderen waren heel aardig. Vlot uitgevoerd en snelle response. Aanrader!
  • Review door Britte van Erven, Apeldoorn
    Beoordeeld op 27 jun 2023
    Stucen: 105 m2 wanden; 12 m² plafonds; 60 m2 schuin dak.Slaapkamer(...
    Hele bovenverdieping laten stucen door de mannen van Eugène. Ze waren vriendelijk en hebben in slechts twee dagen drie slaapkamers, de badkamer, de hal en het trapgat snel en netjes opgeleverd. Heel tevreden en zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bodegraven
    Beoordeeld op 22 jun 2023
    Stucen: 60 m² wanden; Woonkamer, Keuken
    Heel blij met het stucwerk bij ons in huis. De opdracht is een aantal keer aangepast maar dat was geen enkel probleem. De mannen die bij ons over de vloer kwamen waren erg professioneel en hebben in twee dagen alles strak gemaakt. Nu is het wachten tot alles droog is. Wij zullen bij een volgende keer zeker weer kiezen voor Eugene
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bolsward
    Beoordeeld op 21 jun 2023
    Stucen: 80 m² wanden; Slaapkamer(s)
    Binnen een dag klaar en erg netjes.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kampen
    Beoordeeld op 15 jun 2023
    Stucen: 80 m² wanden; Woonkamer, Keuken
    Snel, vakkundig en zeer redelijk geprijsd! Wat mij betreft een aanrader en iemand die ik vaker ga vragen bij klussen.