E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1553)

• Review door Herman, Wilhelminaoord
    Beoordeeld op 8 mrt 2018

stucen wanden32 m2 en plafond witten 45 m 2 in kamer

We zijn erg tevreden. Eugéne communiceert snel en accuraat en komt zijn afspraken na. De stucadoor die Eugéne inschakelde deed goed en zorgvuldig werk. Het sauzen van het plafond en het behangen werden keurig uitgevoerd. De prijs is zeer aanvaardbaar. Een aanrader!
  • Review door V, Tilburg
    Beoordeeld op 2 mrt 2018

Behangen complete huis en gedeelte verven van nieuwbouwhuis 110m2

Leuke mensen, werken netjes en snel. Prima werk afgeleverd.
  • Review door A.B., Den Haag
    Beoordeeld op 16 feb 2018

Behangen van huis

Het huis moest helemaal worden gedaan omdat de vorige bewoners de woning hebben mishandeld! De vandalen! Dus hebben wij het huis helemaal tot aan de nok laten opknappen en schilderen door Eugène en zijn collega's! Wat een puik werk! Alles netjes afgewerkt en mooi geschilderd. Streeploos, nergens haartjes te zien van de kwasten of sporen van de rollers. Bij de ramen netjes het hout gerepareerd, geschuurd en weer geverfd, de plinten opnieuw gedaan, muren geverfd en sommige ook opnieuw behangen. Er is letterlijk en figuurlijk netjes gewerkt in die zin dat als je even komt kijken je niet bang hoeft te zijn om zelf geverfd te worden. Het advies van Eugène is als erg prettig ervaren omdat wij geen kennis hebben van zaken. De prijs en de kwaliteitverhouding is geweldig! We dachten dat we veel meer geld kwijt zouden zijn voor een week werk en 4 extra handen. Eugène zegt ook dat hij voor kwaliteit gaat en dat heeft hij zeker laten zien. De communicatie verloopt, als je zelf niet veel in de buurt bent, via sms/ Whatsapp. Eugène houdt je goed op de hoogte waardoor je snel kan schakelen. Wat ik ook erg prettig vond is dat Eugène en zijn collega's beleefd waren, iets wat soms ver te zoeken is in deze branche. We wisten bij de opname voor de offerte waar we aan toe waren en konden daarom ook Eugène en zijn collega's hun werk laten doen. Ik ben erg blij met Eugène en zijn collega's! Bedankt en tot ziens!!
  • Review door Bo, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 feb 2018

glasvezel behangen

Heel tevreden over het werk en de werkwijze Eugène en zijn team. Vriendelijke mensen, goede communicatie en goed werk opgeleverd.
  • Review door Arjan, Dronten
    Beoordeeld op 13 feb 2018

Stukadoren keuken

De communicatie over de planning, bevestiging van afspraken en meerwerk was erg prettig. Eugene kwam van te voren kijken en ging professioneel te werk in de voorbereidingen. Uiteindelijk heeft een collega de klus gedaan en ook hij werkte zeer nauwkeurig en professioneel. Aanrader!
  • Review door Gerald, Zwolle
    Beoordeeld op 8 feb 2018

Woonkamer en slaapkamer behangen met glasvliesbehang

Op advies van dit bedrijf zijn mijn wanden niet voorzien van behang, maar toch alles maar laten stukken. (In totaal 50m2) Was iets duurder maar zeker geen spijt van gehad. De stukadoor (Amir) ging zeer precies te werk en en de wanden zien er mooi strak uit. Ook voor advies en tips willen ze graag meedenken.... Al met al een goede ervaring.... (Op de foto's moet de de muren nog uitdrogen.....)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Uffelte
    Beoordeeld op 7 feb 2018

Stuken woon-slaapkamer-hal-wc

Fijne ervaring met het bedrijf. Was in mijn optiek geen alledaagse klus, maar helemaal naar mijn zin...exact zoals ik bedoelde. Ook de timmerman, Gerard Hegeman, was net als de stucadoor Samir, een zeer plezierige kerel. Communicatie was heel goed, netjes en correct. Volgende keer zeker weer.
  • Review door Jeroen, Almere
    Beoordeeld op 5 feb 2018

Slaapkamer stuken en schilderen

De kamer van mijn zoontje is door Eugène en zijn collega's gestuct, gesaust en ook deels behangen. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk, heel netjes en met veel zorg gedaan, echt vakwerk en oog voor detail. De communicatie was uitermate prettig en het werk was ook nog sneller gedaan dan gepland. Ik kan E.S. Schilders zeker aanbevelen.
  • Review door J, Apeldoorn
    Beoordeeld op 31 jan 2018

Stukadoren

Eugene, Samir en Ali, bedankt voor de plezierige samenwerking. Samir als stucadoor heeft vakkundig de muur weer als nieuw gemaakt. En Eugene en Ali het schilderwerk. Het ziet er allemaal netjes uit. Gr Joke & Ineke
  • Review door Paul, Eerbeek
    Beoordeeld op 30 jan 2018

slaapkamer stucen

Goed bedrijf ik zou E.S. schilders en afbouw bedrijf aan iedereen aanbevelen die een klus geklaard wil hebben. Top mannen bedankt.