E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Huub, Zwolle
    Beoordeeld op 27 okt 2017
    plafond woonkamer herstellen/spuiten
    Wij hebben helaas een hele slechte ervaring. Wij hadden een spachtelputz plafond en deze wilden wij graag glad hebben. Eugene kwam langs en gaf aan dat dit geen probleem was. Het werk werd uitgevoerd door iemand anders. Een aardige man die secuur leek te werken. Alles was nog nat en we hebben netjes betaald. De dagen dat het begon te drogen vielen de oneffenheden al snel op. Echte ribbels en absoluut niet glad. Wij hebben gevraagd of hij langs wilde komen ter controle. Toen hij na veel gemor hier was gaf ie aan dat wij het plafond nog moesten SCHUREN!! ( en als we al zouden schuren moeten we zo diep schuren dat we de aangebrachte laag weer kwijt zijn, zulke enorme groeven zitten er in) daar heb ik werkelijk nog nooit van gehoord!! Wij hebben deze mensen uitgenodigd om de boel glad te maken en niet over dat het geschuurd moest worden. Sterker nog.. de dag ervoor toe hij zijn geld kwam halen heeft hij tegen mijn vrouw gezegd dat we alleen nog hoefden voor te strijken en te witten. Toen ik hem vroeg of dit de kwaliteit was die zij afleveren zei hij volmondig 'ja'. Ik heb hem een hand gegeven en gezegd dat ie voor mij nooit meer iets hoeft te doen. En we verwijten onszelf dat we in zee zijn gegaan met een schilder ipv een stukadoor. Wij zitten met een uitgesproken lelijk plafond. De muur hebben we kunnen maskeren met glasvezelbehang. We zullen op korte termijn de hele boel opnieuw moeten laten doen. Spijt!! reactie op je opmerking: Wat een onzin dat we uit waren op een korting, de prijs waren we allang overeen gekomen! We waren uit op kwaliteit maar dat werd een dikke helaas!! En idd wanneer je aan het einde van de dag, terwijl het al schemert, even een blik komt werpen op een deel van het plafond kun je de illusie hebben dat het een paar plekjes betreft. Kijk je overdag, terwijl de zon schijnt, zul je zien dat het hele plafond een gatenkaas is en toch echt opnieuw gedaan moet worden. Wat je allemaal aan prachtige reviews hebt ontvangen is voor mij niet relevant, het gaat om mijn plafond en dat is gewoon niet goed gedaan!!

Beste Huub van Voort, Ik heb u in het begin wel degelijk aangeboden eventuele herstelwerkzaamheden te willen uitvoeren zodra het stucwerk volledig gedroogd zou zijn. Het ging uiteindelijk maar om een paar plekken en nu doet u voorkomen dat alles niet deugd. Had het gevoel dat u op een flinke korting uit was ! Helaas..... Het overgrote deel van mijn klanten is uitermate tevreden en derhalve zal ik mijn manier van werken geenszins veranderen !

Reactie geplaatst 27 okt 2017
  • Review door Alice, Emmen
    Beoordeeld op 25 okt 2017
    Woonkamer spacken
    De klus moest geklaard worden bij mijn moeder. Wij zouden wat voorwerk doen i.v.m.dat wij zo snel mogelijk de klus geklaard wilden hebben. Bij binnenkomst op de dag van de klus zag de schilder meteen dat het niet goed was.er waren delen van plafond losgelaten.Hebben mijn moeder gerust gesteld en hebben het gelijk opgelost. Ze hebben goed werk geleverd het eind resultaat is perfect.en ze hebben alles keurig opgeruimd ..Communicatie met eugene was uitstekend dat kon echt niet beter. En mijn moeder heeft alweer een nieuwe klus voor ze. Groetjes Alice
  • Review door Hans, Steenwijk
    Beoordeeld op 23 okt 2017
    schilderen open trap
    Werk is accuraat uitgevoerd conform planning. Prima advies wat ook zo is uitgevoerd. Ik kan deze vakman absoluut aanraden en zal voor nieuw schilderwerk (woonhuis schilderen voorjaar 2018) zeker weer een beroep op hem doen.
  • Review door Claudia, Apeldoorn
    Beoordeeld op 22 okt 2017
    Plafond repareren en egaliseren ong. 30m2
    Heel erg goed. Prettige omgang, houden aan de afspraken, werk is erg mooi gedaan. Een aanrader. We hebben de wanden ook laten doen.
  • Review door Ron, Ruinerwold
    Beoordeeld op 16 okt 2017
    Behangen glasvlies nieuwe woning
    Het hele huis was in 1 dag behangen. Mooi strak ook in de moeilijke hoeken. Schilderwerk heel netjes. We hadden op korte termijn iemand nodig en de mannen hebben het in hele korte tijd prima afgeleverd. Ook alles netjes opgeruimd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Meppel
    Beoordeeld op 29 sep 2017
    Woonkamer en hal schilderen
    Goed. Levert goed werk en is betrouwbaar.
    (Bewerkt op 30 sep 2017)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 21 sep 2017
    Muur glad maken voor verfen
    Perfect uitgevoerd. Boven verwachting
    (Bewerkt op 12 dec 2018)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit de Wijk
    Beoordeeld op 18 sep 2017
    Plafond woonkamer egaliseren
    Prima werk geleverd. Het plafond ziet er mooi en strak uit. Alles naderhand weer netjes opgeruimd. Het contact met Eugene was steeds duidelijk en volledig.