E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Freddie, Zwolle
    Beoordeeld op 3 mei 2020

Stucen: 12 m2 wanden

Dit bedrijf is prettig om mee te werken. Ze houden goed contact met de klant en denken mee in oplossingen.
  • Review door Nicole, Epe
    Beoordeeld op 2 mei 2020

Stucen: 50 m2 wanden

• Review door Dennis, Katlijk
    Beoordeeld op 30 apr 2020

Stucen: Hele woning

meer dan 200m2 aan stucwerk en latex spuiten op benedenverdieping en bovenverdieping met 2 trapgaten en vide. Ga niet af op een grove indicatie maar laat Eugene op locatie bepalen hoe groot de klus werkelijk is, hij zal samen met de opdrachtgever een prijs bepalen die werkt er reeel is. Wees zelf duidelijk in je planning en je verwachtingen dan kan Eugene daar rekening mee houden en kan er nog bijgesteld worden waar nodig. Het stuc-team was er 's ochtends vroeg tot laat in de middag en hebben in een paar dagen tijd alle stucwerk kunnen afronden, elke dag werd de stucloper schoon gemaakt om te voorkomen dat alles in en uit gelopen wordt. Deze mannen hebben een paar dagen teruggewonnen in de planning wat erg fijn was. Het team schilders moest alles voorbereiden om te kunnen spuiten, wanden bijschuren, kitten etc dit team besteedde heel veel aandacht aan hun werk en ook dat voelt prettig als het om je nieuwe woning gaat. communicatie, kwaliteit en oplossingsgericht, wij zijn blij
  • Review door Jeroen, Doetinchem
    Beoordeeld op 29 apr 2020

Stucen: 90 m2 plafonds

Goede communicatie en werk ziet er goed uit.
  • Review door Geert, Zwolle
    Beoordeeld op 29 apr 2020

Stucen: 50 m2 wanden; 40 m2 plafonds

Dikke pluim Eugène. Communicatie loopt soepel. Hij heeft goed werk geleverd, en lost dingen goed op.
  • Review door Tim, Malden
    Beoordeeld op 27 apr 2020

Renovlies behang: 6 kamers

We zijn tevreden over het resultaat van het stucadoorswerk van E.S. Schilders. Het duurde even om af te stemmen over de planning, maar verder verliep de samenwerking goed. Gewerkt volgens afspraak. De muren zien er goed uit. Prima kwaliteit geleverd. We hebben dan ook goede verwachtingen van het volgende stadium: het schilderwerk dat E.S. Schilders bij ons komt doen.
  • Review door Arienne, Huizen
    Beoordeeld op 26 apr 2020

Renovlies behang: 300 m2; 6 kamers

In februari '20 werden wij geconfronteerd met een vakman die afzegde. Snel de klus op deze site geplaatst en binnen een half uur meer dan 5 reacties. Dit bedrijf sprong er direct uit door de manier van reageren: Helder, duidelijk en snel. In april is binnen 8 dagen het plafond van de beneden verdieping gestuct en met latex gespoten. Alle wanden (350m2 , dit is 6 kamers en 2 trapgaten) zijn met renovlies keurig behangen, de houten kap van het dak is gespoten en alle wanden zijn gesausd. De verschillende werkmannen ( 3 stukadoors, 2 schilders en 1 behanger) waren allemaal uitermate vriendelijke en behulpzaam. De communicatie met Eugène verliep zeer goed en prettig. Hij heeft zijn uiterste best gedaan om de klus zo snel mogelijk te klaren, wat zeker gelukt is. Ook komt hij zelf langs om te kijken hoe het gaat. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!
  • Review door Ina, Zwolle
    Beoordeeld op 26 apr 2020

Stucen: appartement

Zeer content met het werk wat ze geleverd hebben! Het ziet er allemaal mooi en strak uit. Krijg van bezoek de complimenten over het stuc en sauswerk. De afspraken worden nagekomen en er wordt vlot en netjes gewerkt, alles is en wordt keurig opgeruimd en achtergelaten. Door een verkeerde inschatting van mijzelf zijn erin goed overleg nog extra klussen uitgevoerd. Een goed bedrijf om je werk aan uit te besteden.
  • Review door Bart, Zwolle
    Beoordeeld op 21 apr 2020

Renovlies behang: 120 m2; 3 kamers

Goede communicatie en netjes werk geleverd. Helemaal top!
  • Review door Arjan, Zwolle
    Beoordeeld op 19 apr 2020

Stucen: 55 m2 wanden; 38 m2 plafonds

Wij hebben de communicatie met Eugene als zeer prettig ervaren. Hij kwam zijn afspraken na en heeft ons goed geinformeerd over de werkzaamheden. Zijn offerte was eenvoudig en duidelijk. Zijn team hadden in 2 dagen alles voorgestreken en gestucadoord met een zeer glad eindresultaat. Een paar dingen die wij anders wilden, werden keurig opgelost. Na twee weken drogen hebben wij alles door E.S. Schilders laten spuiten met latex, schrobklasse 1. In 1 dag was alles gespoten en het ziet er super strak uit. Als wij nog meer willen laten stucen, gaan wij zeker naar E.S. Schilders. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.