E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Amanda, Almere
    Beoordeeld op 17 apr 2020

Renovlies behang: 130 m2; 5 kamers

Het werk is netjes uitgevoerd door de twee onder twee behangers die Eugene had ingeschakeld. Randen netjes afgekit voordat er geverfd is. In de keuken is op onze wens op het laatste moment afgesproken een muur slechts voor de helft te behangen ivm toekomstig tegelwerk. Dit was geen probleem. Tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schalkhaar
    Beoordeeld op 16 apr 2020

Stucen: 190 m2 wanden; 160 m2 plafonds

Op 7 maart een klus op werkspot gezet voor het stuken van onze gehele woning met daarbij de wens dat het uiterlijk week 18 klaar is. Wij hadden door de positieve reviews direct een goed beeld van dit bedrijf. Dit hebben ze ook helemaal waargemaakt. Eugene (eigenaar) kwam direct met een woning in de buurt die ze ook hadden gestuct. Hier konden we even gaan kijken. Dit was allemaal superstrak. Dus met hen in zee gegaan. Ze hebben met 5 a 6 man binnen 5 dagen de gehele woning gestuct en alles zeer netjes achtergelaten. Halverwege week 16 werd het opgeleverd. Zeer snelle handeling dus. Ik zou het bedrijf iedereen aanraden.
  • Review door E.H., Almere
    Beoordeeld op 14 apr 2020

Stucen: 75 m2 wanden; 52 m2 plafonds

We hebben onze wanden naar volle tevredenheid glad laten stucen door Eugene en zijn mannen. Vanaf het plaatsen van de opdracht op werkspot tot en met het uitvoeren van de werkzaaamheden, alles verliep prima. Goede en heldere afspraken, die netjes worden nagekomen. Echt een pluim voor Eugene en zijn bedrijf. Vandaar dat we voor alle aspecten 5 sterren geven. Heb je een klus, dan zit je bij Eugene goed. Wij raden hem aan. fam. Van Dijk / Almere
  • Review door Koen, Lent
    Beoordeeld op 11 apr 2020

Renovlies behang: 176 m2; 4 kamers

Zeer tevreden over het geleverde werk en de afhandeling van de opdracht. Er wordt met de klant meegedacht en er alles aan gedaan om naar volle wens van de klant de opdracht af te handelen. Al met al zeer tevreden.
  • Review door Coen, Vlaardingen
    Beoordeeld op 6 apr 2020

Renovlies behang: 300 m2; 6 kamers

Het afgeleverde werk is snel en erg goed uitgevoerd. De gebruikte materialen zijn goed en de uitvoerende mensen zijn erg goed. Afspraken maken gaat soepel en er is ruimte voor flexibiliteit. Dit bedrijf is aan te raden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 29 mrt 2020

Stucen: 135 m2 wanden

Nette en strakke oplevering. Met een mooi eindresultaat (boven verwachting).
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Valkenburg, Zuid-Holland
    Beoordeeld op 27 mrt 2020

Stucen: 460 m2 wanden; 150 m2 plafonds

Werk is snel en goed uitgevoerd. Contact met Eugène via app en telefoon gaat snel en alles is netjes weer opgeruimd na de werkzaamheden. Uitvoerders spraken minder Nederlands maar met wat handen en voetenwerk toch mee te communiceren. Enige opmerking is initiele onduidelijkheid of de prijsopgave incl. of excl. BTW was.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 27 mrt 2020

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 3 deuren; 4 kozijnen

Eugene heeft mooie ervaren mensen in dienst die met veel passie hun vak uitvoeren. Ben dan ook zeer tevreden over het resultaat!
    (Bewerkt op 10 apr 2020)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ruinerwold
    Beoordeeld op 25 mrt 2020

Stucen: 25 m2 wanden

Eugene is goed bereikbaar, hij kwam zelf de klus bekijken, voorbereiden en was aanwezig bij de oplevering. Zijn mensen werken ontzettend netjes. We hebben het als zeer prettig ervaren.
  • Review door Rob, Hasselt
    Beoordeeld op 19 mrt 2020

Stucen: 18 m2 wanden

Echt een aanrader! Keurig vakwerk afgeleverd (wanden gestuct en koof getimmerd). Fijn dat ze op korte termijn konden komen en duidelijk en helder in afspraken!