E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.
E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)
Review door H, Wapenveld Beoordeeld op 25 mei 2020Beoordeling: 5 van 5Snelle redelijke offerte, goede communicatie en in 1 dag was de klus geklaard . Goed en vakbekwaam!Review door Rosa, Zwolle Rosa, Zwolle
Beoordeeld op 23 mei 2020Beoordeling: 5 van 5Exterior plastering: 60 m2
Prettig contact en prima communicatie met Eugene, vooraf en tijdens de klus. Zijn zeer tevreden over het resultaat, het stucen van de buitengevel! De mannen werken ook zeer snel, zorgvuldig en netjes. Wij raden dit bedrijf dus zeker aan!Review door Joran, Zwolle Joran, Zwolle
Beoordeeld op 17 mei 2020Beoordeling: 1 van 5Binnenschilderwerk: 100 m2 wanden; 40 m2 plafonds; 7 raamkozijnen;...
Na een duidelijke klus omschrijving was meneer snel te spreken over de klus en wou langs komen voor een offerte. Afgelopen week bezoek op locatie, alle mogelijkheden doorgesproken omtrent spuiten van de wanden als rollen etc. Offerte ging plots over stuccen ipv schilderen. Na dit aangegeven te hebben was er plots geen belangstelling meer voor de klus, jammer dat je zoveel tijd in iets stopt met dit als resultaat. Eens maar nooit weer voor ons.Reactie van de vakman:
U verdraait hier zaken ! Wij hadden het in ons eerste telefonisch contact ook over stucen gehad. Na fysieke bezichtiging door mijn collega bleek het ineens alleen maar om schilderwerk gaan. Heb zojuist alleen maar aangegeven dat ik voor het schilderwerk op korte termijn geen mogelijkheden heb, later wel. Wat is hier verkeerd aan ? Succes met de zoektocht naar een schilder ! Als u denkt mijn goede naam te kunnen schaden dan heeft u het helemaal mis.
Reactie geplaatst 17 mei 2020Review door Harmen, Zutphen Harmen, Zutphen
Beoordeeld op 15 mei 2020Beoordeling: 5 van 5Exterior plastering: 33 m2
Na goede communicatie snel en netjes buitenkant huis gestukadoord.Review door Jan Willem, 't Harde Jan Willem, 't Harde
Beoordeeld op 15 mei 2020Beoordeling: 5 van 5Stucen: 100 m2 plafonds
We zijn zeer tevreden met het resultaat. De hele benedenverdieping is gestuct en latex gespoten. Het was twee weken kamperen op de bovenverdieping maar het was allemaal zeer de moeite waard. Uitstekende vakmensen, harde werkers en prima communicatie met Eugène. Een aanrader!Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
Beoordeeld op 13 mei 2020Beoordeling: 1 van 5(Bewerkt op 16 mei 2020)Stucen: 80 m2 wanden; 45 m2 plafonds
Telefonisch contact gehad. Meneer zou terug bellen. Nooit meer wat van gehoordReactie van de vakman:
Wij hebben u wel degelijk een e-mail gestuurd om een bezichtigingsafspraak te maken echter geen enkele reactie van uw kant ontvangen. Eigenlijk zouden wij over u een review moeten posten. Hebben het te druk voor dergelijke onzin, belachelijk gewoon ! Het beste ermee.
Reactie aangepast 13 mei 2020Review door Werkspot-gebruiker uit Putten Werkspot-gebruiker uit Putten
Beoordeeld op 12 mei 2020Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 18 okt 2020)Renovlies behang: 76 m2; 4 kamers
Het contact met Eugène verliep soepel en snel. Je ontvangt een op maat gemaakte offerte. Aan het eind van de eerste dag belde Eugène netjes om te vragen of alles naar tevredenheid was. Chandor heeft keihard gewerkt en de muren zien er superstrak uit. Bij de oplevering was alles netjes opgeruimd en heb ik geen foutje kunnen ontdekken. Kortom, zeer tevreden en ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.Review door Robin, Dongen Robin, Dongen
Beoordeeld op 7 mei 2020Beoordeling: 5 van 5Stucen: 220 m2 wanden
Niets dan lof voor Eugène en zijn team. Duidelijke en vriendelijke communicatie, ook op locatie door Aart en José voor het afplakken en inmeten. De stucadoors hebben hard gewerkt en gezorgd voor een mooi resultaat. Na het stuccen is alles nog eens nagelopen. We kunnen niet wachten tot Eugène en zijn team het vervolg gaat doen: spuiten en sausen!Review door David, Wezep David, Wezep
Beoordeeld op 7 mei 2020Beoordeling: 4 van 5Stucen: 40 m2 wanden
Mooi strak buitenstucwerk! De communicatie verliep goed en afspraken worden nagekomen. Er worden Kwalitatief hoogstaande materialen gebruikt. Prima verhouding tussen prijs/kwaliteit. Tevreden over het eindresultaat, aanrader!!!!Review door Werkspot-gebruiker uit Weesp Werkspot-gebruiker uit Weesp
Beoordeeld op 5 mei 2020Beoordeling: 5 van 5Renovlies behang: 211 m2; 6 kamers
Fijn bedrijf om mee te werken. Ze zijn flexibel in de uitvoering en denken mee. Communicatie met Eugene verloopt prettig. Kwaliteit van het werk is goed. Wij zouden een volgende keer weer voor dit bedrijf kiezen.