Dooijewaard Dakkapellen B.V.

Dooijewaard Dakkapellen B.V. beoordelingen (66)

• Review door Eric, Veenendaal
    Beoordeeld op 25 dec 2014
    Dakkapel op nieuwbouwwoning
    Medewerkers (drie man sterk) van Dooijewaard Dakkapellen waren keurig op tijd (7.30u.) aanwezig op locatie. De werkzaamheden werden vakkundig en snel uitgevoerd: om 14.00u. 's middags zat de dakkapel op onze nieuwbouwwoning! Afspraak was dat we afval zelf zouden afvoeren, maar werd door de medewerkers wél keurig verzameld op één plek. Netjes gewerkt, dus!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 30 okt 2014
    Dakkapel 5.30 M
    Genoeg aanbieders van dakkapellen maar ik raadt iedereen Dooijewaard dakkapellen aan. Ik wilde een offerte/prijsindicatie ontvangen voor een dakkapel van 5,5 meter via Werkspot. Dooijewaard beantwoorde al mijn vragen snel waar een hoop aanbieders alleen reageerden met het aanbod om langs te komen. Dit onderscheidde hem (en enkele anderen) positief van de meerderheid van de vele aanbieders. Daarna was het gauw gedaan. Binnen een paar dagen bij mij op locatie om de offerte verder uit te werken. Niet de goedkoopste maar ook zeker niet de duurste. Prima planning. De uiteindelijke plaatsing was goed teamwork van de mannen. De dakkapel stond er binnen no time op. Daaropvolgend ook besloten een dakkapel aan de voorzijde van de woning te plannen. Helaas ditmaal vergunningsplichtig maar Dooijewaard werkt samen met een betrouwbare partner (architect & constructeur) op dat gebied. Geen gezeur met vergunningen, Dooijewaard en haar partners ontzorgen. Twee dakkapellen rijker en één tevreden klant. Bijgevoegde foto is van de 5,5 meter dakkapel.
  • Review door Lisa, Apeldoorn
    Beoordeeld op 20 okt 2014
    Nieuwbouwhuis dakkapel
    Dooijewaard Dakkapellen is een professionele organisatie, waarbij kwaliteit, woongenot en transparantie centraal staat. Een aanrader. Inmeten ging volgens afspraak, gelijk met de bouwkundige van ons nieuwbouwhuis erbij. Duidelijke vragen om de situatie inzichtelijk te krijgen (waar leunt het dak op? wat willen jullie doen met de ruimte? wil je roosters tbv ventilatie? je hebt een zwart dak, wil je dan niet liever loodvervanger?). Een erg prettige afspraak. Offerte, zoals beloofd, binnen 24 uur. Een offerte die je snapt, in gewone taal, met precies de afspraken zoals eerder besproken. Ook de afspraak voor het plaatsen verliep uitermate goed met het kantoor. Korte lijnen, terug bellen zoals afgesproken, en kijken naar de beste oplossing voor je eigen en hun agenda. Helaas was de plaatsingsafspraak misgelopen vanaf onze kant. Maar Dooijewaard heeft gelijk binnen 24 u een oplossing gezocht, en hij wordt alsnog overmorgen geplaatst! Super dus. We kijken er erg naar uit. Oftewel; doen!
  • Review door Monique, Dronten
    Beoordeeld op 4 aug 2014
    2 dakkapellen van 4,5 mtr
    Top kwaliteit en goede service!
  • Review door sjors, De Bilt
    Beoordeeld op 5 jun 2014
    2x dakkapel + wanden verzetten
    prima dakkapel geplaatst in minder dan een dag! wij zijn tevreden
  • Review door Wendy, Nunspeet
    Beoordeeld op 28 feb 2014
    plaatsen dakkapel
    De dakkapel is naar volle tevredenheid geplaatst. We hadden er nogal haast mee, maar dat was geen probleem, volgens onze planning op tijd geplaatst.Tijdens het plaatsen werd er wel een ruit gebroken, maar deze is de volgende dag meteen vervangen. Goede service!!
  • Review door KA, Utrecht
    Beoordeeld op 26 feb 2014
    Gevelbrede rij kozijnen in dak vervangen door kunststof kozijnen (U...
    Zeer tevreden over Dooijewaard. Mooi resultaat voor een nette prijs. In een halve dag heeft Dooijewaard bij ons een rij kunststof kozijnen (5 meter) geplaatst. Ziet er strak uit, en alles volgens afspraak qua tijd en budget. Aardige gasten en punctueel! Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hulshorst
    Beoordeeld op 26 dec 2013
    6 velux dakramen
    Zeer fijn contact gehad met dit bedrijf, goede uitleg gehad vooraf en zeer correct in hun afspraken. Ook de montage verliep heel soepel, 7 uur stonden er al al 2monteurs (zoals afgesproken) En ondanks dat ze eigenlijk dakkapellen plaatsen hebben ze voor een zeer concurrerende prijs alle 6 de dakramen keurig geplaatst en afgewerkt.vooraf had ik mijn twijfels omdat er bedrijven waren die bijna het dubbele bedrag vroegen.maar ben zeer blij dat ik de keuze voor Dooijewaard gemaakt heb!!! Jongens bedankt
  • Review door Sonja, Woerden
    Beoordeeld op 21 nov 2013
    dakkapel en velux raam plaatsen + zolder verbouwen
    Wij zijn uitermate tevreden met het resultaat van onze zolderverbouwing (bestaande uit plaatsen dakkapel, wand, vliering, dakraam en aftimmeren) uitgevoerd door Dooijewaard en de manier waarop deze is uitgevoerd. Ze dachten goed mee, waren elke dag keurig op tijd en werken hard en erg netjes. Een misverstand over de kleur van de trespa dakpanelen werd direct de volgende dag zonder meerkosten opgelost. Kortom, we raden Dooijewaard aan voor de uitvoering van een klus als deze.
  • Review door Jason, Vlaardingen
    Beoordeeld op 10 nov 2013
    dakkapel achterl 3 meter
    Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een dakkapel van ruim 4 meter op advies van de heren van Dooijewaard. Door de storm kon de werkelijke afspraak niet doorgaan, 1.5 week later( gisteren 09-11-2013) is hij dan eindelijk geplaatst. De heren waren keurig op tijd. De dakkapel ziet er strak uit. Correspondentie verliep keurig. Alle vragen werden netjes beantwoord. Sjaak, Jimmie en je andere collega.... Thanks!!!