Gevelbrede rij kozijnen in dak vervangen door kunststof kozijnen (U...

Opdrachtnummer:
1224610
Type klus:
Dakkapel plaatsen of vervangen
Vergunning aanwezig:
N.v.t.
Afwerking binnen:
Nee
Afwerking buiten:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Hallo,

Op de tweede verdieping aan de achterzijde van onze woning (jaren '40 rijtjeshuis) zit een gevelbrede rij kozijnen in het dak (afmetingen 5 meter breed bij 1 meter hoog).

Ik zoek een vakman die deze kan vervangen door kunststof kozijnen van ongeveer dezelfde afmetingen met minimaal HR++ dubbel glas. De huidige kozijnen zijn compleet rot en moeten dus volledig worden vervangen, inclusief onderdorpels, bovendorpels, en het houtwerk dat boven de kozijnen zit tegen de dakgoot. Voor zover mogelijk graag alles vervangen door kunststof.

Het houtwerk van de huidige kozijnen loopt door naar de kozijnen van de buren (zie bijgevoegde foto's, de witte kozijnen links zijn van de buren). De kozijnen van de buren worden niet vervangen, dus dit moet netjes afgewerkt worden. Verder moet alles aan de buitenkant goed afgewerkt worden (lood, isolatie, pur, etc). De afwerking binnen doen we zelf.

Graag een offerte (incl. btw en alle overige kosten) voor het leveren en plaatsen van deze kozijnen en het slopen/afvoeren van de oude kozijnen. Verder laat ik me graag door de vakman adviseren over de mogelijkheden.

Met de klus kan snel begonnen worden, maar hoeft niet direct; wanneer er pas over enkele weken begonnen kan worden is dit geen enkel probleem.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Dooijewaard Dakkapellen

Bekijk profiel

Review van KA Duivenvoorde

26-02-2014

Zeer tevreden over Dooijewaard. Mooi resultaat voor een nette prijs. In een halve dag heeft Dooijewaard bij ons een rij kunststof kozijnen (5 meter) geplaatst. Ziet er strak uit, en alles volgens afspraak qua tijd en budget. Aardige gasten en punctueel! Aanrader.

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen