DomVastOnderhoud

DomVastOnderhoud beoordelingen (36)

• Review door Jim, De Meern
    Beoordeeld op 20 mei 2019

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, betonnenrand boven raam, bet...

Super tevreden over Tom en zijn werk! Fijne contact, alles volgens afspraak en op tijd. Hij heeft zelfs extra werk voorgesteld waar hij geen extra kosten voor in rekening bracht. Aanrader!
    (Bewerkt op 21 mei 2019)

Het was me een genoegen Jim Bedankt voor je bericht top jullie bedankt Mvg Tom

Reactie geplaatst 21 mei 2019
  • Review door Bob, IJmuiden
    Beoordeeld op 5 apr 2019

Buitengevel staalwerk opknappen en schilderen

Heeft goed werk afgeleverd... Was duidelijk in de communicatie en heeft zich altijd aan de afspraken gehouden.
    (Bewerkt op 11 apr 2019)

Behangen: 26 m2; Behang aanbrengen

• Review door Claudia, Ouderkerk aan de Amstel
    Beoordeeld op 19 mrt 2019

Behangen: 80 m2; Behang aanbrengen

Tom en zijn collega hebben in ons bedrijfspand 5 wanden behangen met verschillende soorten behang en wij zijn ontzettend tevreden over hun werkwijze en het eindresultaat!! Zij hebben ontzettend netjes gewerkt, niet te gehaast (ze wilde het graag goed doen) en het ging heel vlot. Tom is zelfs nog in zijn vrije tijd naar een groothandel gegaan om extra behang te halen zonder hier een meerprijs voor te vragen. Top service! Wij zijn erg tevreden en zouden DomVast dan ook bij iedereen van harte willen aanbevelen!
    (Bewerkt op 11 apr 2019)

Beste Claudia, Bedankt voor jullie review! Groetjes, Tom van Haren Domvast Onderhoud

Reactie geplaatst 11 apr 2019
    Beoordeeld op 2 mrt 2019

Behangen: Behang aanbrengen

NOOIT MET DEZE MAN IN ZEE GAAN! Echt een oplichter. Hebben voor honderden euro's behang gekocht, Cole and Son, zou gemakkelijk kunnen op ons muurtje, niet dus! Het ziet er belachelijk slecht uit en daar hebben we 175 euro voor betaald. Behang laat los, zit scheef aan elkaar en op sommige delen zit niet eens behang... Hebben gevraagd hem terug te laten komen om dit te herstellen. Hij wilde een dealtje te maken voor 50 euro en dan mochten we "niet meer bellen". Bellen deden we sowieso al niet met hem, maar goed. Toen we dat niet accepteerden werd hij agressief, begon zijn stem te verheffen en dreigde de politie te bellen. Toen hebben we hem het huis uit gezet. Wat een aanfluiting en zonde van ons geld! En wees gewaarschuwd: met deze "man" (volwassen kun je zijn gedrag niet noemen) moet je geen zaken doen.

Beste Philippine, Bedankt voor de review. Alleen had ik het wel erg gewaardeerd als ik waarheden had kunnen teruglezen. Maar goed zo een situatie als vanmiddag is voor mij wel een ''hele goede les''. Want nu weet ik dat je tegenwoordig gewoonweg wordt verplicht om geluids- materiaal op te nemen. Puur ter bescherming voor mijn bedrijf en mijzelf. Jammer, dat via deze wegen aannemers eigenlijk in een slecht daglicht worden gezet. Maar laten wij wel eerlijk zijn Phillipine, ik kwam geheel met goede bedoelingen bij u langs op afspraak, tussen mijn werkzaamheden door. En was het wel uw man/vriend die liever op een fysieke manier wilde praten. Ik wil u nog wel even mededelen dat ik zelf ook na afronding foto's heb gemaakt. Hieronder ziet u het resultaat, wel heel naar om te zien dat deze foto's anders ogen als wat u mij doet toekomen??! Gelukkig heb ik deze foto's wel in mijn bezit en zoals u man/vriend aangaf tijdens de werkzaamheden ''het ziet er mooi en strak uit'' Fijne avond.

Reactie geplaatst 2 mrt 2019
  • Review door Simon, Utrecht
    Beoordeeld op 25 feb 2019

Afkapping (hoog afdak) schilderen

Topper. Hield zich aan de afspraken, was niet duur en was zeer attent. Supermooi geworden. Dus een absolute aanrader!
    (Bewerkt op 2 mrt 2019)

Bedankt voor de review Simon. Fijne avond. Groetjes, Tom van Haren Domvast Onderhoud

Reactie geplaatst 2 mrt 2019
  • Review door Janet, Purmerend
    Beoordeeld op 5 feb 2019

Binnenschilderwerk: 5 deuren; 1 trap

Goede schilder, die meedenkt en zijn afspraken nakomt.

Leuk bedankt janet 😉👍🏻 Voor je bericht top

Reactie geplaatst 5 feb 2019
  • Review door Martijn, Woerden
    Beoordeeld op 31 jan 2019

Vervangen ruit in schuurdeur

Leuke, spontane gast. Heeft netjes werk afgeleverd en alles netjes afgewerkt achtergelaten. Niet om een praatje verlegen, dus biedt hem gerust een kopje koffie aan.

Bedankt Jelle voor de koffie en voor de review!!! leuk om altijd terug te zien van een tevreden klant!! Mvg Tom

Reactie geplaatst 31 jan 2019
  • Review door Nathalie, Utrecht
    Beoordeeld op 14 jan 2019

Binnenschilderwerk: 2 trappen

Ik heb Tom ingehuurd voor het schilderen van 2 (bewerkelijke) trappen nadat ik er zelf niet meer uitkwam. Dit was een spoedopdracht omdat ik dóór moest. Tom kwam gelijk een paar dagen later, hij communiceerde duidelijk en gaf meteen tips voor andere klussen waar ik op dat moment zelf mee bezig was. Daar had ik echt wat aan. Los van zijn kwaliteit, is Tom als persoon betrouwbaar en sympathiek. Dat is erg fijn omdat je toch voor een paar dagen een 'vreemde' in huis haalt. Hij paste echter gelijk in ons 'klusteam' waardoor we gezamenlijk in een goede sfeer hard doorgewerkt hebben. Mijn trappen zijn supermooi geworden en ik heb het nummer van DomVast op mijn mobiel opgeslagen voor vervolgklussen. Tom, dankjewel! Vriendelijke groeten van Nathalie
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 10 jan 2019