De Groepenkastspecialist Leo Boekholt.

De Groepenkastspecialist Leo Boekholt. beoordelingen (716)

Beoordeeld op 10 feb 2015

Groepenkast vervangen en elektra nalopen

In één woord: prima! Ik had eerst wat moeite om een afspraak te plannen, omdat ik pas wat laat had gereageerd op het bod, waardoor mijn gegevens niet goed meer te vinden waren aan de kant van de vakman. Eenmaal ingepland, stond hij netjes voor de deur en is direct aan de slag gegaan. Een harde werker, denkt erg goed mee en wilde graag antwoord geven op mijn vragen. Ik heb misschien iets te weinig kopjes koffie weggegeven, excuses ;) De prijs was zeer netjes en goed van tevoren besproken, zodat er geen verrassingen waren achteraf.
    (Bewerkt op 24 mei 2018)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lisse
    Beoordeeld op 6 feb 2015

Vervangen groepenkast

Leo heeft het super gedaan. Snelle reacties, eerlijke prijs en conform afspraak. Extra service is hem niet vreemd. Top! Leo bedankt!
  • Review door Steffan, Tiel
    Beoordeeld op 2 feb 2015

Uitbreiden groepenkast met aardlekschakelaar, 3 groepen en kookgroep

Leo is een man die weet wat hij doet en na een korte uitleg de klus binnen no-time geklaard heeft. Hij overlegd goed over wanneer de stroom eraf mag/kan en zorgt ervoor dat je zo kort mogelijk zonder zit. Het plaatsen van een nieuw busboard, een extra aardlekschakelaar, 3 elektra groepen en een kookgroep had hij binnen een uur voor elkaar. Zeker een aanrader!
  • Review door Nick, Schiedam
    Beoordeeld op 28 jan 2015

Groepenkast vervangen en locatie wijzigen

Zeer tevreden met het uitgevoerde werk, ook voor een heel schappelijke prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 21 jan 2015

Vervangen groepenkast + losse elektra klusjes

Snelle reactie, erg scherpe prijs. Kon ook erg snel geplaatst worden. Vriendelijke, rustige man, werkt hard door en ruimt netjes op. De kleine klusjes heeft hij direct meegenomen.
  • Review door Sanne, Delft
    Beoordeeld op 16 jan 2015

Vervangen groepenkast

Leo was op zeer korte termijn beschikbaar en heeft netjes voor de afgesproken prijs de groepenkast vervangen. Omdat wij nog niet alle elektra af hadden op het moment dat hij er was, bood hij aan nog een keer terug te komen om kosteloos alles aan te sluiten. Dat heeft hij afgelopen week gedaan, ook dat kon weer heel snel nadat ik hem mailde. Heel erg bedankt Leo!
  • Review door Oscar, Schiedam
    Beoordeeld op 13 jan 2015

Groepenkast vervangen

Leo is een zeer vakbekwame en vriendelijke man. Snel een duidelijke deal gemaakt welke prima is uitgevoerd.
  • Review door Piet, Dordrecht
    Beoordeeld op 3 jan 2015

Vervangen oude groepenkast door nieuwe met kookgroep

Leo Boekholt heeft deze klus prima uitgevoerd en is daarnaast stipt, nauwkeurig en vriendelijk! Bovendien voor een zeer concurrerende prijs, een aanbeveler.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 2 jan 2015

aansluiten kookplaat

Helemaal tevreden. Klus vakkundig en snel uitgevoerd.
  • Review door Nick, Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 26 dec 2014

Stoppenkast vervangen voor groepenkast

Leo heeft voor mij een grote klus uitgevoerd en ik ben meer dan tevreden. Niet alleen is hij een uitstekende vakman maar ook een buitengewoon vriendelijke en aardige man. Hij is altijd bereid wat extra te doen en de prijs-kwaliteit is uitstekend. Ik heb Leo al bij vrienden en familie aanbevolen en voor een volgende klus zal ik zeker weer een beroep op hem doen.