Dak Renovatie Nederland

Dak Renovatie Nederland beoordelingen (185)

Beoordeeld op 21 jul 2010
    Vervangen dakpannen
    Voor een zeer scherpe prijs mooi werk afgeleverd! Toen het van ons uit even uitgesteld moest worden was dat ook geen probleem. Goede communicatie en goed advies. Meerwerk zeer soepel gedaan en zeer soepel gerekend! Wij bevelen Westra Hellende Daken van harte aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Malden
    Beoordeeld op 16 jul 2010
    Dak voorzien van nieuwe pannen
    Ondanks de afstand (285 km) prima contact en een ruime bereidwilligheid. Pak de zaken effectief aan en levert goede kwaliteit, ondanks het hete weer. Een aanrader voor iedereen die een dak van nieuwe pannen wil voorzien.
    Beoordeeld op 1 jul 2010
    Vervanging dakpannen
    De jongens van Westra hellende daken hebben bij ons goed werk afgeleverd. Ze werken snel en efficient en voor een goede prijs. Ons huis heeft weer een vers dak waar ik erg blij mee ben. Alle afval werd afgevoerd en rondom het huis werd alles netjes opgeruimd. Een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Westervoort
    Beoordeeld op 26 jun 2010
    Vervangen van de dakpannen
    De mensen van Westra hebben goed werk afgeleverd. Men reageerde ook snel op de aanvraag. Dat men verder moest rijden was helemaal geen probleem voor hen
    Beoordeeld op 19 jun 2010
    vervangen of behandelen nokvorsten
    Westra heeft mijn klus (vervangen nokvorsten bij 6 huizen) qua tijd, budget en afspraken perfect uitgevoerd!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 13 jun 2010
    dakpannen vervangen.
    Zeer correcte afhandeling van de opdracht. Uitsekend meedenken en goede service.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bilthoven
    Beoordeeld op 10 jun 2010
    Pannen op dak aanbrengen
    deze klus is werkelijk uitmuntend uitgevoerd, snel, goed en zonder gemor. We zijn echt razend enthousiast oer de aanpak!
    Beoordeeld op 9 jun 2010
    OPDRACHT WORDT UITGEVOERDvervangen rachels en onderlatten pannendak
    Tja, je kunt uit alle macht proberen om een 'min' puntje te vinden, maar het lukt me gewoonweg niet ! Het was spannend om zo'n redelijk grote opdracht via werkspot te laten vervullen. Je weet toch niet helemaal wie je in huis haalt. De 1e die kwam kijken kwam in strak pak, inclusief stropdas. De 2de was Harm van "Westra Hellende Daken". Hij kwam in zijn werkkleding. Via de mail communiceerde hij heel snel. Hij kwam zijn belafspraken na. In vertrouwen aan hem de opdracht gegeven. Op de afgesproken datum stond om kwart over 7 de vrachtwagen met dakpannen in de straat en kwam om 8u Harm met zijn mannen aan (met zijn 7en) om te beginnen. We hadden gerekend op een week of 2 werk. In 3 dagen was het klaar. Van de 7 gingen er 3 in de middag naar een andere klus, maar toen was het voorwerk al gedaan ! Ze werkten nog niet niet dag en nacht, maar het scheelde erg weinig. In de stromende regen vlogen de mannen het dak op om alles af te dichten met grote oranje zeilen: we leken klaar voor het wereldkampieonschap voetbal, maar alles bleef droog ! Harm: je kan trots zijn op deze jongens, humor, hard werken, op tijd beginnen, beleefd, wat wil je als klant nog meer ! Zeer tevreden dus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 1 jun 2010
    Plaatsen gekoppelde dakramen van Roto
    De jongens die de ramen hebben geplaatst waren keurig op tijd. Hebben hard gewerkt en ook nog alles opgeruimd. De dakramen zitten er netjes in. Ik kon binnen een week alles met Westra regelen. Het is fijn om met zulke bedrijven te werken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dalfsen
    Beoordeeld op 12 mei 2010
    Buitenzijde hellend dak isoleren
    Goede werkers. Niet zeuren maar aanpakken