Cos afbouw V.O.F.

Cos afbouw V.O.F. beoordelingen (210)

• Review door Barend, Helmond
    Beoordeeld op 21 jan 2020
    Stucen: 65 m2 wanden; 30 m2 plafonds
    Prima tevreden, duidelijke afspraken, denkt mee en alles was snel gerealiseerd inclusief extra werk (Zolder). Zeker aan te bevelen!
  • Review door Franky, Gennep
    Beoordeeld op 10 jan 2020
    Stucen: 50 m2 wanden; 24 m2 plafonds
    Cos afbouw is aan iedereen aan te raden! Leveren perfect werk... 2 vakmannen als je t aan mij vraagt! Leveren kwaliteit en vragen een zeer scherpe prijs!!!
  • Review door Jennifer, Tegelen
    Beoordeeld op 22 nov 2019
    Stucen: 160 m2
    Super werk afgeleverd!! Zeker een aanrader!
  • Review door Rian, Weert
    Beoordeeld op 15 nov 2019
    Stucen: 33 m2 wanden; 20 m2 plafonds
    Prettige communicatie, reageert snel op berichtjes. Wij wisten niet precies wanneer we klaar zouden zijn en Cos afbouw was heel flexibel ondanks de drukte. Hij heeft strak werk geleverd. Zowel plafond als muren netjes afgewerkt. Werkt netjes en komt op tijd. Ik zou hem bij mijn vrienden aanraden. Prijs kwaliteit goed.
  • Review door Ruth, Gemert
    Beoordeeld op 7 nov 2019
    Stucen: 80m2 wanden; 85m2 plafonds
    Ik zal iedereen Cos afbouw adviseren. Hij heeft goed werk geleverd. Vanwege uitloop van de vloer kon hij pas later beginnen maar daar was hij heel flexibel in en was allemaal geen probleem. Ze werkte hard en binnen no time was ons hele huis gestuct. We hebben hem uiteindelijk ook de opdracht gegeven om ook het huis te spuiten en ook dat was super gedaan. Al met al dus super tevreden en voor een eventuele volgende klus zouden we hem weer vragen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 7 aug 2019
    Stucen: 60 m2 wanden
    Goed werk geleverd vooral tegen een scherp tarief t.o.v. andere stucadoors
  • Review door Marian, Heythuysen
    Beoordeeld op 18 jun 2019
    Stucen: 90 m2 wanden; 60 m2 plafonds
    Top service! Ze hebben hard gewerkt en meegedacht om alles er strak in te krijgen. Geweldig! Echte vakman die weet wat hij doet! Bedankt voor alles.
  • Review door Jos, Venray
    Beoordeeld op 27 mrt 2019