Cos afbouw V.O.F.

Cos afbouw V.O.F. beoordelingen (210)

• Review door Edward, Helmond
    Beoordeeld op 1 feb 2019
    stucen van hele woning (nu spack) om te verfen/behangen.
    Echte aanrader. Wij hebben ons huis van onder tot boven laten stucadoren door Cos Afbouw. Alles netjes afgeplakt. Stucwerk is nog geschuurd en op kleur gespoten. Vriendelijke mensen. Cos Afbouw: super gewerkt en als er iemand vraagt om een stukadoor zal ik zeker jullie aanraden.
  • Review door Ferry, Velden
    Beoordeeld op 18 jan 2019
    de keuken dient gestukadoord te worden
    Strak werk geleverd, volgens afspraak zowel prijs als tijd. We zijn dik tevreden!
  • Review door Petry, Waalre
    Beoordeeld op 22 nov 2018
    stucadoren gehele woning
    Super Top Vakman! Dankzij Cosmin ziet mijn huis er Perfect uit. Bedankt Jongen!
  • Review door Ruud, Haelen
    Beoordeeld op 31 okt 2018
    stucwerk bovenverdieping 3 slaapkamers en overloop
    Ik kan Cos afbouw aanraden, ze hebben strak glad stucwerk geleverd. Ze plakken alles netjes af en tijdens het werk wordt er geknoeid, dat is logisch, maar als alles klaar is zie je daar niks meer van want ze ruimen het perfect op. Prijstechnisch zeer interessant aanbod ontvangen. Gewoon goed werk!
  • Review door Elly, Boxmeer
    Beoordeeld op 5 sep 2018
    Stucadoren van woonkamermuur en plafond , totaal 58,6 m2
    Goede ervaring, vriendelijke mensen, goed werk geleverd. Zelfs gevraagd om iets extra's te stucen en het was geen probleem. Wij zijn er erg tevreden over!
  • Review door Janneke, Veldhoven
    Beoordeeld op 25 aug 2018
    Stucadoor
    Goeie Jongens, hard werken en doorwerken. Verstaan hun vak. Onze verbouwplanning werd naarmate het werk vorderde veranderd en daar gingen hun flexibel mee om. Dachten goed mee. Dankzij hun flexibiliteit lopen we nog steeds op schema. Ik raad ze aan.
  • Review door Lars, Bergen op Zoom
    Beoordeeld op 26 jun 2018
    Stucen grote slaapkamer, overloop en trapgat
    Cosmin heeft keurig werk geleverd! Hij kon binnen twee dagen aan de slag en was keurig op tijd! De wanden zijn strak afgewerkt. Op zijn advies ga ik er hier en daar nog met een schuurpapiertje overheen om een extra glad resultaat te krijgen. Al met al een hele goede ervaring met Cos afbouw. Ik zou hem zo weer inhuren voor een stuc-klus.