CANI-S.N.A. Bouwdiensten

CANI-S.N.A. Bouwdiensten beoordelingen (80)

Beoordeeld op 6 jul 2021

Kleine klus: Keuken achterwand tegels en verf. ; Deuren of ramen

Beoordeeld op 7 nov 2020

Badkamer: 7 m2; Complete renovatie

Keurig gerenoveerde en afgewerkte badkamer afgeleverd. Vriendelijke en vakkundige werkmannen.
    (Bewerkt op 8 nov 2020)

Hartelijk bedankt!!

Reactie aangepast 8 nov 2020
    Beoordeeld op 30 mei 2020

Badkamer: 4 m2; Complete renovatie, Uitbreiding, Vervangen meubels,...

Shenol heeft uitstekend werk geleverd voor de afgesproken prijs. Hij kwam onze gemaakte afspraken na, de communicatie verliep prima. Ik beveel Shenol aan.
  • Review door Marieke, Den Haag
    Beoordeeld op 27 okt 2019

Stucen: 25 m2 wanden

• Review door Richard, Den Haag
    Beoordeeld op 3 okt 2019

Binnenschilderwerk: 60 m2 wanden; 10 deuren; 9 raamkozijnen

Al het houtwerk in het hele laten schilderen met een schitterend resultaat! Er wordt kwalitatief goede verf gebruikt (Sikkens). Dit bedrijf is zeker een aanrader!
    (Bewerkt op 4 okt 2019)

Reactie geplaatst 4 okt 2019
  • Review door Familie, Den Haag
    Beoordeeld op 28 sep 2019

Stucen: 7 m2 wanden

Binnen een half uur heeft Shenol gereageerd op onze oproep en binnen een uur stond hij al aan de deur om te beginnen met de klus. Echt top!
    (Bewerkt op 29 sep 2019)

Reactie geplaatst 29 sep 2019
  • Review door Nicolette, Den Haag
    Beoordeeld op 18 sep 2019

Stucen: 10 m2 wanden

Shenol was punctueel en ontzettend vriendelijk. Het uitgevoerde werk was heel goed. Daarnaast zorgden ze ervoor dat alles netjes en schoon werd opgeleverd; mijn vloeren werden zelfs schoongemaakt. Ik zal CANI-S.N.A. Bouwdiensten bij eventuele toekomstige klussen zeker opnieuw benaderen.

Reactie geplaatst 18 sep 2019
  • Review door Lloyd, Den Haag
    Beoordeeld op 10 jul 2018

Kinderkamer stuken 20m2

Shenol levert uitstekend werk. Inclusief zijn medewerker. De reactie na de oproep verliep snel een soepel. Een echte aanrader

Hartelijk bedankt!!!!

Reactie geplaatst 10 jul 2018
  • Review door Peter, Naaldwijk
    Beoordeeld op 1 jul 2018

kamer stucen

Shenol heeft snel gereageerd en kon de volgende dag al langskomen voor de voorstrijk en de dag er na meteen stucen. De slaapkamer ziet er weer strak uit. Bedankt Shenol en team voor het mooie werk! Complimenten!
    (Bewerkt op 2 jul 2018)

Reactie geplaatst 2 jul 2018
  • Review door Mijke, Den Haag
    Beoordeeld op 21 jun 2018

z.s.m. Stuken van 4 slaapkamers.

Shenol van CANI-S.N.A. Bouwdiensten reageerde direct op onze oproep. Hij stond dezelfde dag nog voor de deur om de werkzaamheden te bekijken en kon snel beginnen. Shenol en zijn team hebben bij ons alle muren en plafonds van 4 slaapkamers gestuukt. Wat heeft hij mooi werk afgeleverd! Hij werkt erg goed, netjes en is erg vriendelijk. Hij is betrouwbaar, komt altijd op tijd en geeft advies waar nodig. Hij kreeg van ons een sleutel van het huis zodat hij elke ochtend naar binnen kon. En sloot netjes alles af aan het einde van de dag. Voor de klussen in de nabije toekomst hebben we werkspot niet meer nodig, wij vragen Shenol en team om ons te helpen! Complimenten Shenol!
    (Bewerkt op 22 jun 2018)

Reactie geplaatst 22 jun 2018