CANI-S.N.A. Bouwdiensten
Beoordeling: 4.7 van 54.7574 reviews

• Damien, Den Haag

Beoordeeld op 10 feb 2017
    Muren stucen, ongeveer 80m2
    Onze ervaring met CANI is echt top. Shenol is echt een harde, maar nette werker. Hij heeft bij ons verschillende muren en ons trapgat gestuct. Met drie dagen zat het er allemaal netjes op. Hij doet dit tevens voor een scherpe prijs en is gelijk beschikbaar. Ik zou CANI zeker aanbevelen. Hij heeft me tijdens zijn stucwerkzaamheden ook nog allerlei tips gegeven voor het verven.

• Jeroen, Den Haag

Beoordeeld op 3 jan 2017
    Stucen gang 60 mtr
    Shenol en zijn team hebben topwerk afgeleverd. Uiteindelijk nog 2 kamers en wc extra laten stucen en alles ziet er superstrak uit. Ook de keuken stukje laten tegelen en ook dat ziet er mooi uit. Hele heldere communicatie via app, sms en telefoon. 5 dagen achtereen netjes op tijd (eerder te vroeg dan te laat) en geen gedoe achteraf over de afgesproken prijs. Ik raad Shenol aan iedereen aan. Buiten zijn manier van werken is het namelijk ook nog eens een prettige man in de omgang.

• Anoniem, Voorburg

Beoordeeld op 23 okt 2016
    Stucwerk
    Ik kan Shenol bij iedereen aanbevelen. Hij levert vakwerk en hij denkt mee met de projecten. Stucwerk is prima. Schilderwerk ook. Er zijn goede afspraken te maken en de samenwerking is plezierig. Daarbij is de prijsstelling prima. Zo krijg ik mijn huis op een goede manier in orde. Annemarie

Hartelijk Bedankt!!!
  • manuska, Den Haag

Beoordeeld op 12 jul 2016
    woonkamer stucen
    Mijn hele huisje gestuct en geverfd + badkamer betegeld in een week!!! Ze zijn van de afspraak en leveren netjes en goed werk af en denken met je mee!!!.. ik kan iedereen deze vakman aanbevelen! Nogmaals heel erg bedankt!!!
    (Bewerkt op 13 jul 2016)

• Anoniem, Den Haag

Beoordeeld op 24 jun 2016
    Stucwerk ongeveer 120m2
    Echt slecht stucwerk
    (Bewerkt op 30 jun 2016)

Beste AANEMER,uw naam is niet kopt!!uw adres is niet klopt!!,uw fotos ook niet klopt helemaal!!!! Omdat ik zelf niet gedaan die werk wat staat op fotos.Ik wil u adviseren volgende keer hoeft niet met drie AANEMERS WERKEN!!!!!! Omdat u kreeg straks verschilende REZULTAAT!!!!!! Eerste moet je voor zelf bos worden!!!!!
  • Patrick, Den Haag

Beoordeeld op 7 mrt 2016
    Glad stucen over spachtelputz ca 35m2
    Éen van onze slaapkamers hebben we laten stucen door CANI-S.N.A bouwdiensten. CANI-S.N.A. is niet duur maar het resultaat is echt super! Daarnaast zijn het aardige, hardwerkende mensen en Shenol denkt goed met je mee!
  • eric, Zoetermeer

Beoordeeld op 7 feb 2016
    Binnenmuren stucen 3 verdieping eengezinswoning
    Shanol en zijn medewerkers van CANI Bouwdiensten hebben uitstekend werk verricht. Het opdracht was 260m2 meter muren stucen verdeeld over 3 etages. Het resultaat was spek gladde muren in minder dan een week tijd. Alle hoeken zijn netjes afgewerkt. De muren van het trappenhuis eveneens heel goed gedaan. Shanol denkt tot in het kleinste detail met je mee. Hij is punctueel en heeft zijn werk netjes op tijd afgeleverd. En niet minder belangrijk, de prijs is zeer schappelijk.
  • Bart, Den Haag

Beoordeeld op 23 dec 2015
    Stucen wanden en plafonds jaren'30 appartement
    We hebben Shenol ingehuurd om ons jaren '20 appartement opnieuw te stucen (wanden incl. plafonds, zo'n 170 m2 dus een flinke klus) en daarna de muren met latex te schilderen (250 m2 schilderen). We zijn zeer tevreden over het resultaat: de oude muren waren niet in goede staat, maar nadat Shenol en zijn mensen klaar waren was alles spiegelglad afgewerkt. Na een week heeft Shenol het inmiddels gedroogde stucwerk geschilderd. Shenol stelt zijn klant centraal: hij communiceert zeer goed met de klant en denkt pro-actief mee. Geeft goede tips. Ook prettig persoon. Kortom: we zijn zeer tevreden over Shenol, bij een volgende klus huren we hem zeker weer in!
  • Luuk, Den Haag

Beoordeeld op 17 dec 2015
    Muren woonkamer (ca 44 m2) glad stucen
    Vriendelijk, werkt snel en goed, houdt zich aan gemaakte afspraken. Resultaat is mooi en naar tevredenheid.
  • Anoniem, Den Haag

Beoordeeld op 11 dec 2015
    kast stucen SPOED
    Een spoedklus had ik. En ik kreeg een hele snelle reactie en dezelfde dag was hij al begonnen met voorstrijk. De volgende dag al mooi helemaal glad gestuct en voor een goede prijs. Echt super. Nog bedankt en bij de volgende klus maak ik weer gebruik van zijn diensten.