Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën

Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën beoordelingen (397)

• Review door Annelijn, Baarn
    Beoordeeld op 30 mei 2020

Vloeren: 30 m2; Vloer white wash; Lamelparket

De heren konden op korte termijn ons parket behandelen, dat was heel fijn! Op de afgesproken dag waren ze er, erg vriendelijk in de omgang. We hadden gevraagd om white wash in de opdracht maar helaas was dit geen mogelijkheid en is het skylt geworden. Ook mooi maar wel heel andere look. Minpuntje: wat beschadigingen aan de plinten en al het afval laten staan zonder communicatie hierover.
  • Review door Manon, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 mei 2020

Vloeren: 35 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket

Onze vloer is weer als nieuw! Snelle en fijne communicatie. Heel fijn!
  • Review door groeneveld, Noordwijk
    Beoordeeld op 24 mei 2020

Vloeren: 30 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket

Vriendelijke harde werkers . De loodzware apparatuur moest 3 trappen omhoog en er zat keiharde lak op het parket en plinten . Alles is netjes gedaan al was er bij de plinten nog wat van de oude laag zichtbaar . Was ook lastig kaal te krijgen door het profiel . Al met al tevreden met het resultaat.
    Beoordeeld op 24 mei 2020

Vloeren: 60 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket

• Review door Rogier, Muiderberg
    Beoordeeld op 17 mei 2020

Vloeren: 40 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket

Dhr. Bahri kon op korte termijn komen, reageerde snel en was flexibel (kon op allerlaatste moment nog op een andere datum komen). Zeer vriendelijk. Ik ben geen expert, maar onze vloer ziet er weer goed uit en hij heeft het werk naar tevredenheid uitgevoerd.
  • Review door Jaouad, Tilburg
    Beoordeeld op 16 mei 2020

Vloeren: 35 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket

De vloer laten schuren en lakken, ziet er weer als nieuw uit!! Goeie snelle communicatie. Prijs afgesproken en na gekomen. De jongens zijn een half dagje bezig geweest. Hebben nejes gewerkt, nadien een beetje schoongemaakt. AANRADER DIT BEDRIJF. volgende keer weer 👍
  • Review door Jan Daan, Hilversum
    Beoordeeld op 9 mei 2020

Vloeren: 40 m2; Vloer schuren, Olie afwerking; Lamelparket

Op de dag van de afspraak ruim een half uur later komen dan was afgesproken zonder iets te laten weten. Blijken het ook nog eens twee andere jongens te zijn dan meneer Bahri zelf. Was ook niet gezegd. Ze waren wel keurig netjes. Het werk is niet zo mooi. Sommige plekken is iets te veel geschuurd waardoor er hier en das wat golven in zitten en onder de verwarming was helemaal lastig. Dit werd pas gezegd nadat er een groot deel in de olie stond. Al met al niet heel tevreden over 't geleverde werk. Verrassend als ik al die goede reviews lees. Dan had ik dit niet verwacht.
  • Review door Marike, Rijswijk
    Beoordeeld op 7 mei 2020

Vloeren: 45 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket

Bahri is eerst komen kijken en heeft een offerte gemaakt. Daarna heeft hij vorige week nieuwe plinten gemaakt en alles geschuurd en in de olie gezet 2x. Het ziet er prachtig uit!!! Goede communicatie, betrouwbaar en goede prijs en goed resultaat. Wat wil je nog meer!!
  • Review door Andrea, Woerden
    Beoordeeld op 3 mei 2020

Vloeren: 40 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket

Zeer prettige ervaring met de heren van Bahri. Er wordt snel gereageerd de afspraken zijn duidelijk. Wat erg fijn was dat het kon plaatsvinden op een zeer korte termijn. Wij hebben de vloer laten schuren en oliën. En het resultaat is echt prachtig! Wij hebben hun al aangeraden aan meerdere mensen. Mochten wij ooit weer de vloer laten doen zal ik zeker weer contact met ze opnemen. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk.
  • Review door Mel, Diemen
    Beoordeeld op 23 apr 2020

Vloeren: 50 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket

Zeer snelle, goede en plezierige communicatie. Mimoun verstaat zijn vak en gaf goede adviezen. Ook erg behulpzaam. Zeker aan te raden!