Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën

Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën beoordelingen (397)

• Review door Mark, Heinenoord
    Beoordeeld op 20 apr 2020

Vloeren: 53 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Houten planken vloer

• Review door hester, Hilversum
    Beoordeeld op 20 apr 2020

Vloeren: 40 m2; Vloer lakken, reinigen en onderhoud (waxen of olien...

Goede communicatie, de klus kon op zeer korte termijn worden aangepakt, prettige vakmensen, mooi resultaat, goed advies over hoe de vloer te kunnen onderhouden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 18 apr 2020

Vloeren: 35 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Laminaat

Het was makkelijk communiceren met bahri, werken goed, komen op tijd. Heeft de vloer geschuurd, gerepareerd en gelakt. Goed resultaat, zeer te vrede mee. Daarnaast hebben ze een laminaat vloer gelegd en de plinten op de muur gezet. Ook mooi geworden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein
    Beoordeeld op 17 apr 2020

Vloeren: 64 m2; Vloer schuren, olies; Lamelparket

Prima communicatie en kwaliteit van werk. Goed advies gegeven over de kleur op basis van een paar proefstukken.
  • Review door Marjolein, Den Haag
    Beoordeeld op 6 apr 2020

Vloeren: 45 m2; Vloer lakken; Lamelparket

Heel vriendelijk, snel, kundig mijn houten parketvloer gereinigd en in de olie gezet. Het eindresultaat is mooi!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Lekkerland
    Beoordeeld op 2 apr 2020

Vloeren: 20 m2; Vloer schuren; Kloosterhout

Hier zijn de houten vloerplanken in de hal en keuken geschuurd en geolied. Ben niet helemaal tevreden. Met bepaald licht zie je de schuurrichting duidelijk langs de plinten. Ook op sommige plaatsen wat lichte en donkere plekken. Ik had hem het liefst zo licht mogelijk gelaten maar dan zouden ze hem moeten lakken ipv olieën en dan zou het weer duurder worden. Ook de plinten worden er niet automatisch bij berekend in de eindprijs! Eindconclusie...de vloer is zeker mooier geworden als dat die was, maar niet wat ik ervan verwacht had.
  • Review door EA, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 mrt 2020

Vloeren: 40 m2; Vloer schuren; grenen plankenvloer

Vriendelijke, meedenkende en Betrouwbare krachten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 23 mrt 2020

Vloeren: 26 m2; Vloer schuren; Plankenvloer

De klus is snel en goed uitgevoerd. Erg prettig contact gehad met Mimoun.
    Beoordeeld op 23 mrt 2020

Vloeren: 62 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket

Bahri Parket heeft bij mij mijn woonkamervloer (62m2) helemaal geschuurd en 2x gelakt. Het resultaat is prachtig geworden. Goede communicatie, konden snel de klus uitvoeren. Fijne mensen die goed met je meedenken (op hun advies hebben we ook nieuwe, hogere plinten laten plaatsen, waardoor de vloer nu nog mooier tot zijn recht komt) Betrouwbare uitvoerder, met scherpe prijzen. Aanrader!
  • Review door Annemieke, Rotterdam
    Beoordeeld op 19 mrt 2020

Vloeren: 55 m2; Vloer schuren; Grenenhoutenvloer

Wij zijn heel erg tevreden. Het eindresultaat is heel mooi. Alles op afspraak en met goede communicatie. Heel blij met onze nieuwe vloer! Annemieke & Norbert