All-in roofing

All-in roofing beoordelingen (32)

Beoordeeld op 27 dec 2023
    Dakrenovatie: Dak lekkage; Puntdak
    In eerste instantie ging alles soepel. Mannen waren snel ter plaatse om het werk op te nemen en ook de offerte was snel gemaakt. Nadat de afspraak was gemaakt waren de mannen op de afgesproken dag aanwezig om de werkzaamheden uit te voeren. In de mail wisseling werd verzekerd dat de lekkage verholpen zou worden en dat ik 12 jaar garantie had op de uitgevoerde werkzaamheden. De factuur was dezelfde dag nog verstuurd. Helaas hield hier het positieve op. Dak blijkt nu nog steeds te lekken en de firma All-in Roofing is van de aardbodem verdwenen. Geen enkel antwoord meer op mijn verzoek om de lekkage toch echt te verhelpen. Jammer, dit geeft toch weer een slecht beeld van de rondrijdende dakdekkers.
    (Bewerkt op 23 jan 2024)

Beste klant, Wij zullen u zelf nogmaals een bericht sturen over uw situatie en onze klanten en u nog op de hoogte houden hierbij met de weg van revieuw’s over dat wij onze woorden na komen.

Reactie geplaatst 23 jan 2024
  • Review door Hammad ur rehman quraishi, Spijkenisse
    Beoordeeld op 22 dec 2023
    Dakrenovatie: Dak lekkage; Puntdak
    The guys were on time and did a superb work with cheap price on my roof. They repaired the load and different maintenance i.e leakages
    (Bewerkt op 31 jan 2024)

Beste klant, Bedankt voor uw review en vertrouwen in all-in roofing! We waarderen uw positieve feedback en zijn blij dat u tevreden bent met onze diensten. Met vriendelijke groet, all-in roofing.

• Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 10 dec 2023

• Review door Jelle, Montfoort
    Beoordeeld op 27 nov 2023

• Review door Xana, Woerden
    Beoordeeld op 25 nov 2023
    Dakrenovatie: Dak lekkage; Plat dak
    Snelle levering en vriendelijke dienst

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogland
    Beoordeeld op 22 nov 2023

• Review door Werkspot-gebruiker uit Broek op Langedijk
    Beoordeeld op 18 nov 2023
    Dakrenovatie: Dak lekkage; Plat dak
    Ik heb dit bedrijf ervaren als zeer onkundig en onprofessioneel. Ingehuurd om een kleine lekkage te verhelpen en na hun ‘reparatie’ bleek de lekkage alleen maar groter te zijn geworden. Als je vervolgens belt, wordt je weggedrukt. Uiteindelijk bleek een andere dakdekker het aangebrachte dakleer zelfs handmatig van het dak los te kunnen trekken. Kortom: een wanprestatie. Ik raad ieder sterk af om dit bedrijf in te huren.
    (Bewerkt op 29 nov 2023)

Beste klant, Wij hebben geen enkele gemiste oproepen van geen enkele klant. Alle telefoons die goed of slecht informatie kan toe dreven aan onze bedrijf beantwoorden wij, zoals wij onze garanties ook geven komen wij bij elke probleem die wij niet hebben kunnen verholpen altijd terug. Als u contact met ons op zult nemen zullen wij er altijd alles voor doen om dit op te lossen... Vriendelijke groet, All-in roofing.

Reactie aangepast 31 jan 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wageningen
    Beoordeeld op 15 nov 2023
    Dakgoot: 7 m; Vervangen, Repareren
    Snelle service. Dakgoot was lek en de muur nat. Ik vermoed dat t verholpen is. De muur is nog nat maar heeft ook nog niet de gelegenheid gehad te drogen. Even afwachten, maar er is sprake van garantie.

• Review door J van der Zwaan, Uitgeest
    Beoordeeld op 8 nov 2023
    Dak of dakgoot repareren: 4 m²; Dak; Reparaties
    Snelle reactie en planning telefonisch afgestemd. De medewerker was netjes en secuur. Hij heeft heel goed de situatie toegelicht en terplekke met de binnendienst en mij de prijs opgevraagd. Na akkoord direct de materialen opgehaald en geplaatst. de lekkage is verholpen. Dank jullie wel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwolda
    Beoordeeld op 23 okt 2023
    Dakrenovatie: 3 m²; Dak lekkage; Plat dak
    Pas op! Ze zijn amateurs! Weten niet wat ze doen! Enige discussie over wat er in de offerte staat en wat werkelijk uitgevoerd is (veel geld voor relatief weinig werk). Maar, omdat ik geen vakkennis heb, ga ik uit van hun goede bedoelingen. Na een paar dagen bleek het toch weer te lekken. Ze mailden me dat ze zsm met een passende oplossing zouden komen. Nu na meer regen ernstige lekkage, nog meer dan voordat de reparatie heeft plaatsgevonden. Ze kwamen en zouden het euvel hebben verholpen als het goed is. Helaas een week later nog steeds lekkage op een plek waar het voorheen niet zat. Nu geven ze aan dat het niet aan hen ligt en ik extra kosten moet betalen als ze opnieuw moeten komen. Inmiddels zouden ze komen binnen een week en zijn niet geweest. Een gerenommeerd dakdekkersbedrijf is langsgeweest en beoordeeld het als heel slecht werk en hebben super werk verricht inmiddels, zie foto 4. Ga niet met deze mensen in zee! Ze betalen ook niet het geld terug bij ingebrekestelling.
    (Bewerkt op 6 dec 2023)

Beste klant, Wij hebben u als laatst meer als 3keer toe verwezen dat wij onze vakmannen nogmaals kosteloos naar uw adress wouden sturen echter was u de persoon die telkens alles op uw eigen manier wou. U heeft andere dakdekkers geroepen en gezegd dat u onze werkzaamheden niet goed vond en u heeft dat ook van andere dakdekkers toeverwezen gekregen maar dakdekkers praten elke andere dakdekkers altijd zwart. Nogmaals doen wij onze werkzaamheden profesioneel uitvoeren en door de vakmannen die hier de diplomas voor hebben uitvoeren. Onze ploes bestaat alleen maar uit vakmannen die alle certificaten voor dakwerkzaamheden hebben dus dat kan ook geen enkele probleem kunnen zijn! Klant heeft verder nog aangegeven dat we de bedrag niet terug storten terwijl het duidelijk is hoe goed onze werk was uitgevoerd. Voor de uitgevoerde werk is er afgerekend voor niets meer niets minder. Wij gaven de klant nogmaals garantie echter wou de klant zelf niet dat we terug kwamen om het op te lossen…

Reactie aangepast 10 dec 2023