All-in roofing

All-in roofing beoordelingen (32)

• Review door Marthin Steyn, Purmerend
    Beoordeeld op 9 jul 2024
    Dakraam of dakkapel repareren: 1 object; Scheuren, Schade door zon...
    Helaas ging het allemaal niet zo goed. Na de eerste werkdag hadden we meerdere lekkages. De klus is niet geklaard, en de tijdelijke afdekkingen waren niet correct geplaatst. Helaas regende het... Het team werkte heel hard en maakte de volgende dag heel lange uren om de klus te klaren. Dat heb ik zeer gewaardeerd. Helaas ging het weer mis en moesten er nog meer dingen gerepareerd worden omdat het water niet goed van het dak wegliep. Na deze reparaties heb ik de factuur betaald in de hoop dat alles opgelost is, maar helaas is dit niet het geval. Als ik deze problemen nu meld, krijg ik niet meer de snelle en beleefde reacties die ik eerder kreeg. De jongens waren erg aardig en hebben veel moeite gedaan, maar qua eindresultaat is het minder dan ik had verwacht van professionele dakdekkers.
  • Review door E.J., Leiden
    Beoordeeld op 25 mrt 2024
    Dak of dakgoot repareren: 50 m²; Dak; Reparaties
    All-in roofing was snel beschikbaar. Ze hebben de nokvorst, schoorsteen, loodslabben en voorgevel aangepakt van een 17e eeuws huis, met een lastig bereikbaar dak. Elyas en zijn collega’s hebben goed werk geleverd. Het was niet goedkoop.
  • Review door Martin
    Beoordeeld op 23 feb 2024

Schoorsteen- en nokvorst renovatie

Prima ervaring met All-in Roofing. Snel contact, snel offerte met concurrerende prijs, snel uitgevoerd. Het betrof schoorsteen- en nokvorst renovatie, later nieuw lood bij de erker laten plaatsen. Ook de communicatie verloopt soepel en vriendelijk. Wat mij betreft een aanrader.
    (Bewerkt op 26 feb 2024)
  • Review door Lisa van Kelder
    Beoordeeld op 12 feb 2024

Schuurdak renovatie

Ik ben heel goed geholpen door de jongens van all in roofing, top klantenservice.
    (Bewerkt op 16 feb 2024)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Elburg
    Beoordeeld op 31 jan 2024
    Dak of dakgoot repareren: 22 m²; Dak; Reparaties
    Telefonisch contact en offerte verliep opzich goed bij aanvang. Ook was de medewerker vriendelijk en beleefd. Daarna begon de ellende. Ze moesten geregeld terug naar de bouwmarkt omdat ze gereedschap en materiaal niet bij zich hadden. Meerdere keren terug moeten komen i.v.m. verzakking van de te dunne (12mm)en van verkeerd materiaal (mdf) aangebrachte dakplaten en lekkage van de nieuwe door All-in Roofing aangebrachte dakbedekking. Vervolgens All-in Roofing in gebreke gesteld na eerdere herstelpoging voor hun verkeerd uitgevoerde werkzaamheden en verkeerd gebruikt materiaal (vastgesteld door onafhankelijke bouwkundige) Het lekte nog harder (emmers vol binnen 24 uur) na de werkzaamheden dan er voor. Vervolgens spreek je af tussen 9 en 10 en komen pas om 13 uur. Het lijkt er nu op dat na een poging of 4 de boel niet lekt en stevig is. Ik heb er een heel slecht gevoel aan over gehouden en heb spijt dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan. Ook opruimen is erg lastig gebleken.
    (Bewerkt op 5 feb 2024)

Beste klant, We vinden het zeer jammer dat alleen de oude afbeeldingen zijn upgeload van uit uw kant. Ook jammer dat u zegt dat u er spijt aan heeft terwijl wij twee maal terug zijn gekomen, twee maal alle matteriaal hebben moeten verbruiken om u tevreden te houden en u een garantie hebben gegeven van 14 jaar. Dus ik zie op dit moment van uit een andere perspectief alleen dat wij u met alles op zn best helpen maar jammer genoeg is dit dus niet genoeg voor bepaalde klanten. Zie afbeeldingen van afloop werkzaamheden. Dan ziet alle klanten zoals uw fotos ook de fotos van onze kant en zien ieder ook hoe goed de werkzaamheden zijn afgerond. Vriendelijke groet, All-in roofing.

Reactie aangepast 5 feb 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Pijnacker
    Beoordeeld op 25 jan 2024
    (Bewerkt op 31 jan 2024)

Beste klant, Bedankt voor uw review en vertrouwen in all-in roofing! We waarderen uw positieve feedback en zijn blij dat u tevreden bent met onze diensten. Met vriendelijke groet, all-in roofing.

Reactie geplaatst 31 jan 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Roosendaal
    Beoordeeld op 18 jan 2024
    Dak of dakgoot repareren: 4 m²; Dak; Reparaties
    Het lijkt erop dat dit bedrijf niet te vertrouwen is. Ze kwamen bij mij thuis, deden twee keer slecht werk en reageerden niet meer op mijn berichten.Degene die het werk heeft uitgevoerd, beweert niet langer voor het bedrijf te werken. De telefoonnummers op hun website zijn niet meer actief. Oplichters!!!. Wees voorzichtig!!!! Is wel contact met mijn geweest Zie bijlage alle proef, jullie reageren niet op mijn email of berichten! Met jouw antwoord heb ik meer bewijs voor de rechtszaak, Oplichters!!
    (Bewerkt op 25 jan 2024)

Beste klant, Wij hebben helemaal geen contact gehad met u waar we antwoord op konden geven? Als dit ter spraken was zou ik u per direct willen helpen maar met zo een negatieve recensie zonder in contact te komen met ons zijn we wel teleurgesteld?! Nogmaals stuurt u bewijs van inderdaad dat er des tijds iets is afgesproken maar daar na maas hebben we niksmeer van u ontvangen dus vinden wij dit meer iets van zwartmaken waar wij nogmaals op teleurgesteld zijn! Als wij op uw revieuw kunnen reageren zullen wij ook op de berichten van u reageren maar zo iets is er nogmaals niet verstuurd naar ons??…. Onterecht op dit manier is het echt onnodig om bedrijven slecht te praten zonder zelf in contact te komen met ons dus dat vinden we hierbij ook jammer… Gr, Ricardo, All-in roofing.

Reactie aangepast 23 jan 2024
    Beoordeeld op 2 jan 2024