Aannemersbedrijf Groene Boom

Aannemersbedrijf Groene Boom beoordelingen (35)

• Review door Vincent, Middelharnis
    Beoordeeld op 13 mrt 2023
    Huisrenovatie: Badkamer / Toilet, Keuken, Woonkamer / eetkamer
    In januari/ februari 2023 is aannemersbedrijf Groeneboom bezig geweest met een complete renovatie van onze begane grond. Oa: - Schuur betrekken bij het huis. (Muur doorbreken en afwerking. - Vliering maken schuine dak - Volledig stucen en sauzen van plafond en muur. - Gehele badkamer renovatie. - Voorbereiding groepen/ leidingen voor de nieuwe keuken. - Deuren/kozijnen schuren en schilderen. - Nog allerlei kleine klussen. Zulfukar is zeer vriendelijk en open. Hij heeft voor iedere specialisme een medewerker die het werk na behoren uitvoerd. (Stucen, tegelen, sauzen, etc. etc.) Ook wanneer er een misverstand is of een foutje gemaakt wordt (wat menselijk is), wordt dit direct opgepakt en hersteld. Zijn er gaande weg extra wensen (wat uiteraard gebeurdt) wordt dit ook zonder problemen opgepakt. Heel fijn aan dit bedrijf was eerst de opdeling van de werkzaamheden in fases en de factuur pas na afronding en gezamelijk akkoord per fase. Wij zijn zeker tevreden over het eindresultaat
  • Review door Reinier, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 5 mrt 2023
    Huisrenovatie: De gehele woning
    Aannemersbedrijf Groene Boom heeft onze woning in de periode maart 2022 - februari 2023 verbouwd. Ons eerste idee voor de verbouwing is ook met goede tips van Zulfulkar en zijn mannen uitgebreid. Dit ook mede omdat wij de woning ook qua energieverbruik hebben gemoderniseerd. De afstemming en communicatie liep via Zufulkar prima en ook de mannen in de woning waren goed aanspreekbaar en grotendeels heeft gedurende de gehele periode een vast team van medewerkers in ons huis de werkzaamheden uitgevoerd. Het resultaat is mooi geworden. Een goed afgewerkt huis, in elke kamer zijn wel werkzaamheden uitgevoerd. De laatste slag was naast het isoleren van de zolder ook de dakkapel en afwerking en de laatste restpunten zijn ook prima opgelost. Met aannemersbedrijf Groene Boom heb je naast vakmannen ook direct een adviseur in huis die met je meedenkt waardoor het resultaat nog beter wordt dan vooraf gedacht.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 28 feb 2023
    Huisrenovatie: De gehele woning
    Fantastische eerlijke aannemer die doet wat hij zegt. Hij is professioneel en denkt goed mee. Hij is eerlijk en probeert niet steeds geld afhandig te maken zoals ik met eerdere aannemers heb meegemaakt. Al met al een hele fijne en goede samenwerking met Groene Boom. Op naar meer!
    Beoordeeld op 6 feb 2023
    Huisrenovatie: De gehele woning
    Mijn ervaring met deze aannemer was zeer slecht. Niks werd afgedekt, de afwerking liet te wensen over, lekkages, herstelwerkzaamheden die onvoldoende waren, scheve vloer, voordeur zo verzwakt dat die los kwam te zitten, trappen beschadigd tijdens verbouwing, kap van de electrameter zeggen dat ik die ben kwijtgeraakt, laminaat op het dak plaatsen en zeggen dat het een extra dienst is. Thermostaat die het niet deed. Teveel om op te noemen! Het duurde zo lang, ook nadat er een nieuwe afspraak gemaakt was, dat ik een andere aannemer heb ingeschakeld die het werk heeft hersteld/afgemaakt. Uiteindelijk afgehandeld voordat het een procedure werd in 2026 we waren begonnen in 2023. PS: wanneer ik naar zijn reviews kijk op google vind ik er veel op elkaar lijken en hetzelfde zeggen. Het gaat ook heel vaak over handyman, handywoman, klusjesman en allemaal 5 sterren reviews, behalve die van mij dan.
    (Bewerkt op 16 jun 2026)
  • Review door Anko, Rijswijk
    Beoordeeld op 6 dec 2022
    Huisrenovatie: De gehele woning
    Zulfukar heeft ons hele huis verbouwd. Van boven tot beneden. Dit is naar wens verlopen en we zijn dan ook erg blij met het resultaat. Onder de werkzaamheden vallen o.a.: * Sloopwerkzaamheden * Volledige renovatie beneden en boven verdieping * Verwijderen draagmuur * Elektra en waterleidingen aanleggen/modern maken gehele woning * WC's renoveren * Badkamer volledig genoveerd * Gehele woning stucen en saucen inclusief de houten trap * Aanleggen vloerverwarming En nog veel meer! Ontzettend bedankt :)
  • Review door Christoffel, Rotterdam
    Beoordeeld op 10 feb 2022
    Huisrenovatie: De gehele woning
    Het team van Groeneboom was behalve vakman, aardig, netjes en schoon. Wij hebben onze woonboot compleet door hun laten verbouwen. Alles is supermooi geworden. Ik beveel Groeneboom aan een ieder aan!
  • Review door M.Goktas
    Beoordeeld op 3 jan 2022

De hele huis verbouwen schilderen en stukken

Ze werken goed en netjes