Vind Laadpaal installateurs in Wesepe

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Wesepe? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Wesepe

 • Delaadpaalmonteur
  Delaadpaalmonteur
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Laadpaal installateur in Wesepe

  Delaadpaalmonteur is een enthousiast, eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Op de website van Delaadpaalmonteur vindt u meer informatie. Wij ontzorgen u volledig bij de installatie van een laadstation en/of thuisbatterij en vervanging of uitbreiding van uw groepenkast. Wij zijn deskundig en gedreven met oog op de toekomst. Gecertificeerd installateur. Schroom niet om contact met ons op te nemen.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Snel gereageerd op klusaanvraag. Contact en uitvoering vlot, netjes, vriendelijk. Foutje in factuur keurig gecorrigeerd. Primadeluuks!
  Kom in contact
 • Soma-energie
  Soma-energie
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Laadpaal installateur in Wesepe

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je bij Soma-energie terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Vriendelijk en vakkundig
  Kom in contact
 • B2EO
  B2EO
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Laadpaal installateur in Wesepe

  Hallo, ik ben Bennie Bosscher, na 25 jaar als elektricien bij bedrijven werkzaam geweest te zijn en daarna ruim 20 jaar als docent elektrotechniek in het MBO in Emmeloord, ben ik nu weer van plan om elektro klussen uit te gaan voeren. Als u contact opneemt met om een klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen, neem ik zsm contact met u op.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Heeft op zeer korte termijn laadpaal kunnen installeren en alles is zeer vakkundig gemonteerd zeker aan te raden
  Kom in contact
 • Tim Everink
  Tim Everink
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Laadpaal installateur in Wesepe

  Dagelijks ben ik bezig met laadpalen installeren aan huis. Denk hierbij aan de gehele installatie, een groep bijplaatsten en als het nodig is de groepenkast totaal vervangen. Door mijn ervaring en elektricien opleiding heb ik veel kennis op gedaan van de groepenkast en overige elektra in huis. Ik heb een VCA en NEN3140 certificaat.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Tim is vriendelijk, service gericht en beschikt over de juiste kennis om u te adviseren. Hij heeft bij ons snel en netjes de paal geplaatst. Ook heeft hij ons geholpen met het installeren van alle apps. Kortom, we zouden hem zo weer inhuren!
  Kom in contact
 • MBA Elektra
  MBA Elektra

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Wesepe

  Heb je een Elektricien nodig in Olst of omgeving? MBA Elektra kan je helpen met alle klussen die een Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • Speet Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Laadpaal installateur in Wesepe

  Welkom bij Speet installatietechniek, Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij een installatiebedrijf in loondienst, de stap gezet om een eigen bedrijf te beginnen. Hierbinnen al mooie projecten mogen realiseren, van duurzame technieken zoals warmtepompen, zonnepanelen en complete woninginstallaties (elektra, water en riolering) tot kleinere projecten, waaronder het vervangen van een groepenkast en het plaatsen van een kraantje. Naast het werk heb ik de volgende studies afgerond: -monteur elektrotechnische installaties -eerste monteur elektrotechnische installaties -leidinggevend monteur elektrotechnische installaties -vakbekwaam persoon hoogspanning (niet van toepassing op mijn huidige werkzaamheden, maar wel noemenswaardig) -in het bezit van VCA VOL(veiligheid voor operationeel leidinggevenden) Uiteindelijk staat die hele lijst erg leuk op een cv, maar zegt het niks over de kwaliteit en kwantiteit van de uit te voeren opdracht. Wij streven naar een stukje werk waar u, en vooral ook wij zelf, trots op mogen zijn. Hopelijk tot ziens, Speet Installatietechniek

  Laatste review:
  Erg net contact. De opvolging was snel. Tarief goed. Kwam op tijd opdagen voor de klus. Alles naar tevredenheid. Zeker aan te bevelen aan mijn familie en vrienden!
  Kom in contact
 • Ftn Techniek
  Ftn Techniek
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Laadpaal installateur in Wesepe

  Ftn Techniek is een service gerichte klussenbedrijf en kan je helpen met diverse soorten advies en installatiewerkzaamheden. Als u een nieuwe installatie wilt aanleggen, vervangen, onderhoud of storing wilt verhelpen dan kunult u ons bereiken. Van laadpalen tot warmtepompen kunnen we u helpen. Als u wilt verduurzamen dan kunnen wij u hierin adviseren en vakkundig installeren. Wij hebben ervaring in onder andere in groepenkasten vervangen of aanpassen, waterleidingen/afvoer aanpassen, schilderwerkzaamheden, trampoline plaatsen, graszoden/gazon aanleggen, veranda dichtmaken met glazen schuifwand of houten wand enz. Neem direct contact op met Ftn Techniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  4 extra groepen geplaatst voor kookgroep, magnetron, oven, koffiemachine en quooker. Netjes en goed verricht.
  Kom in contact
 • ATAK Elektrotechniek
  ATAK Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Laadpaal installateur in Wesepe

  ATAK Elektrotechniek is een toonaangevend bedrijf in deelektrotechnische installatie-industrie. Onze ervaren en gekwalificeerde elektrotechnici zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende diensten aan onze klanten door het gebruiken van de meest geavanceerde technologieën en materialen. Wij richten ons op zowel particuliere als zakelijke projecten en werken nauw samen met onze klanten om te begrijpen en voldoen aan hun specifieke elektrotechnische eisen. Bij ATAK Elektrotechniek staan kwaliteit, efficiëntie en veiligheid op de eerste plaats en wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en een blijvende impact te hebben op hun leven door het bieden van innovatieve en duurzame elektrotechnische oplossingen.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Na dat ik mijn opdracht geplaatst had kreeg ik al snel bericht van dit bedrijf. Er is een nette offerte opgesteld met een duidelijke specificatie en een nette prijs. De opdracht is daarnaast ookna mijn bevestiging snel, netjes en correct uitgevoerd en er wordt meegedacht over mogelijke aanpassingen die gedaan moeten / kunnen worden. De monteur (Ferhat) werkt netjes, secuur en is zeer beleefd. Zoek je dus een monteur die verstand heeft van wat hij doet , dan kan ik deze zeker aanbevelen. Voor een volgende klus weet ik wel waar ik moet zijn!
  Kom in contact
 • IJssel Elektro
  IJssel Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Laadpaal installateur in Wesepe

  Hallo, Mijn naam is Jorn Spijkerman en ik ben 28 jaar oud. Vanaf mijn 16e ben ik werkzaam geweest bij een elektrotechnisch installatiebedrijf en in 2013 heb ik de opleiding Elektro Techniek MBO-4 afgerond. Na jaren als installateur gewerkt te hebben en de crisis aanbrak heb ik het roer omgegooid en ben ik bij de landmacht gaan werken. Hier ben ik ruim vijf jaar werkzaam geweest en heb ik een behoorlijke kruiwagen aan ervaring opgedaan. Na deze geweldige jaren en ervaringen ben ik begin 2019 voor mijzelf begonnen in de elektrotechniek en heb ik parttime bij defensie gewerkt. Dit beviel mij zo goed dat ik vanaf 2020 volledig voor mijzelf werk. Dingen die voor mij het belangrijkst zijn; ''afspraken nakomen'' en ''een 100% tevreden klant''. IJssel Elektro is een jong en gemotiveerd bedrijf dat u graag helpt bij diverse elektrowerkzaamheden. Wij kijken uit naar uw reactie! Met vriendelijke groet, Jorn Spijkerman, IJssel Elektro

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Jorn is een harde werker, hij heeft voor ons meerdere Led installaties gedaan, hij gaat door tot de klus af is en levert kwalitiet.
  Kom in contact
 • TSI Techniek
  TSI Techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Laadpaal installateur in Wesepe

  Totaal installteur

  Kom in contact

5

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Wesepe, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 12 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Wesepe

Andere vakmensen in Wesepe

Vind vakmensen bij jou in de buurt