Vind Laadpaal installateurs in Oudega, Súdwest-Fryslân

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Oudega, Súdwest-Fryslân? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Oudega, Súdwest-Fryslân

 • metFrits
  metFrits
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Laadpaal installateur in Oudega, Súdwest-Fryslân

  metFrits kan je helpen met je elektricien en IT klussen in Leeuwarden en omgeving. Benieuwd naar ons werk, check onze portfolio en reviews op werkspot. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over: - Groepenkast installeren of uitbreiden; - Zonnepanelen installeren of vervangen; - Laadpaal plaatsen of vervangen; - Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren; - Alarmsysteem installeren of vervangen; - Deurbel of intercom installeren of repareren; - Tuin- of buitenverlichting installeren; - Stopcontacten en schakelaars installeren; - Verlichting installeren of verplaatsen; - Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren; - Lamp ophangen. Neem direct contact op met metFrits om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  De enige die niet een automatische link stuurt waar je zelf alles moet uploaden en invullen. Gewoon even bellen, snel langs geweest om het werk te bepalen, zelf kijken en opmeten. Stelt zich netjes voor, vakman. Weet waar die het over heeft, meedenkend. Ik had geen dikke boor om door de muur gekomen, dus de Mannen hebben nog even een gaatje gemaakt, en alles netjes afgemonteerd. Kregen de klus net niet af op vrijdag, ondanks volle agenda’s maandag even tijd gemaakt om de klus af te maken, aangezien ik woensdag mijn nieuwe auto kreeg. Aanrader en fijn om mee te werken.
 • Steven Hoeksma
  Steven Hoeksma
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Laadpaal installateur in Oudega, Súdwest-Fryslân

  Voor al uw klussen in en rondom huis

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Supersnel, Steven is een aardige, vriendelijke jongeman en heeft in de kruipruimte de radiator gekoppeld. Aanrader.
 • R Scheffer
  R Scheffer
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Laadpaal installateur in Oudega, Súdwest-Fryslân

  Hallo , ik ben Ron Ik hou mij bezig met Installatie werkzaamheden Sanitair, elektrische installaties, maar ook allerhande andere klussen in en om het huis. Van origine was ik als monteur werkzaam in de voedings industrie, Het lassen van RVS en Staal en sleutelen aan machine park was een dagelijkse kost. Mvg, Ron

  Laatste review:
  Boiler plaatsen of vervangen-
  Ron is precies wat je hoopt wanneer je een klus op Werkspot zet. Hij reageert snel, denkt mee en is flexibel. Uiteindelijk zijn wij zeer tevreden over de kwaliteit en kunnen Ron zeker aanbevelen. Bij een volgende klus bellen wij Ron!
 • A.C Installatie Friesland
  A.C Installatie Friesland

  Nieuw op Werkspot

  Laadpaal installateur in Oudega, Súdwest-Fryslân

  Meer dan 8 jaar evaring in alle elektriciteit in de woningen en ook bedrijfspanden. Nieuwe groepenkast plaatsen, Extra groep aanleggen, stroom punt buiten het huis aan leggen. En nog veel meer . Ik ben inzetbaar in heel Friesland. Voor spoed aanvragen ben ik bereid om veder te reizen om klanten te helpen . U kunt van mij verwacht dat ik 100% kwaliteit leveren. Alle klussen worden uitgevoerd volgens Nederland elektrische normen (NEN) Bent u opzoek naar vakman met kennis en ervaring? Neem dan contact op met mij

 • Wisetechniek
  Wisetechniek
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Laadpaal installateur in Oudega, Súdwest-Fryslân

  WiseTechniek is een zelfstandige onderneming gevestigd in ZW-Friesland. Ondernemer is gespecialiseerd in elektra en elektrotechniek (huishoudelijk en industrieel). Daarnaast ook ervaring in andere klussen zoals laminaat leggen, timmeren, sanitair installatie en decoratie. Voor mij is het belangrijkst om net te werken en een top kwaliteit leveren aan mijn klanten.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  We hebben Ramin van Wisetechniek ingehuurd voor het installeren van een inductiekookplaat. Ramin werkt erg netjes en we zijn zeer tevreden over zijn werk.
 • Remery Installatie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Laadpaal installateur in Oudega, Súdwest-Fryslân

  Allround installatiebedrijf.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snelle actie en communicatie. Net werk verricht. Vriendelijk en beleefd. Lekkage deskundig verholpen.
 • KA Fiber

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Oudega, Súdwest-Fryslân

  KA Fiber kan je helpen met je Elektricien klus in Sneek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Groepenkast installeren of uitbreiden, Lamp ophangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met KA Fiber om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • H. Ligthart Installatie
  H. Ligthart Installatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Laadpaal installateur in Oudega, Súdwest-Fryslân

  H.ligthart installatie is een eenmanszaak. Na mijn opleidingen niveau 2 en 3 installatie techniek en niveau 2 electrotechniek die ik gevolgd heb via een installatiebedrijf ben ik nu voor mezelf begonnen. Ik beschik over vca ook heb ik stookruimte co. Ik zit vooral in de huis installaties gas water cv en electra. Met 7 jaar ervaring in de huis installaties

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Hielke was erg vriendelijk en kon snel komen kijken naar mijn verwarmingsketel. Prettig contact en Hielke maakte op mij een kundige indruk.
 • Novel Electro

  Nieuw op Werkspot

  Laadpaal installateur in Oudega, Súdwest-Fryslân

  Ik hou van mijn werk, daarom zul je tevreden zijn. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Mijn laatste objecten waren Radial Netherlands in Westpoort, Clarkson warenhuis in Eemshaven, en veel appartementen met G.G.B. installatie B.V. Hardwerkend, verantwoordelijk, zonder slechte gewoontes, sociaal, punctueel.

 • SDStechniek
  SDStechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7584 reviews
  Laadpaal installateur in Oudega, Súdwest-Fryslân

  Ik heb een brede opleiding in de techniek gedaan en de handigheid is mij met de paplepel ingegoten. Zodoende ben ik een klusbedrijf gestart die veel installatie klussen in en rond uw huis kan oppakken.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Kon al snel langskomen om de klus uit te voeren, heeft een nieuwe wasmachine aansluiting gemaakt op de zolder. De klus is vlot en netjes uitgevoerd tegen een mooie prijs. Aanrader!

5

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Oudega, Súdwest-Fryslân, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 6 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Oudega, Súdwest-Fryslân

Andere vakmensen in Oudega, Súdwest-Fryslân

Vind vakmensen bij jou in de buurt