Vind Laadpaal installateurs in Nooitgedacht

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Nooitgedacht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Nooitgedacht

 • SUN-TAG
  SUN-TAG
  Beoordeling: 4.7 van 54.7556 reviews
  Laadpaal installateur in Nooitgedacht

  SUN-TAG Nederland is een erkende CV, PV en zonnewarmte installateur. Wij hebben ruimte ervaring in het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers, zonnecollectoren en CV ketels Wij zijn gecertificeerd en erkend. Wij plaatsen volgens fabrieksvoorschriften en bouwbesluit. Ook het instaleren van pellet ketels en pellet kachels behoort tot de mogelijkheden. Bent u in het bezit van een elektrische auto? Dan plaatsen wij tevens uw laadpaal.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Richard heeft mij prima geholpen en de klus vakkundig geklaard. Communicatie was altijd vlot en direct.
 • J. Houtsma Elektrotechniek
  J. Houtsma Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Laadpaal installateur in Nooitgedacht

  Gecertificeerd installateur laadpalen Specialisaties: * Groepenkasten aanpassen, uitbreiden of vervangen * Aanleggen kookgroep * Aanleggen extra groep * Opnieuw bedraden elektra

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Wallbox en load balance meter zijn vakkundig geïnstalleerd en meterkast netjes aangepast. Jos was meedenkend en open in zijn communicatie. Belooft geen dingen die niet waargemaakt kunnen worden en informeert ook wanneer iets niet kan. Verder kon de klus snel uitgevoerd worden en tijdens zijn werkzaamheden is hij nauwkeurig. Voordat hij weg ging controleerde hij de werking nog van de wallbox. Al met al zeer tevreden en ik zou hem voor een volgende klus zeker weer benaderen.
 • Optimus Brandbeveiliging B.V.

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Nooitgedacht

  Optimus Brandbeveiliging B.V. kan je helpen met je Elektricien klus in Assen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden, Onderhoud en reparatie zonnepanelen, Elektrisch hek of poort repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Optimus Brandbeveiliging B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Feragag
  Feragag

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Nooitgedacht

  Telecommunications (4G-5G swap, mw connection), and IT (structured lan network, wifi, cable, fiber) implementation and troubleshooting with 14 years of experience.

 • Jurgen Elektrotechniek
  Jurgen Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Nooitgedacht

  Als je op zoek bent naar een Elektricien in Assen, dan kan Jurgen Elektrotechniek je verder helpen. Ik leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan de klant. Heb je hulp nodig bij Zonnepanelen installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren... of een andere klus? Stuur mij dan een bericht, zodat ik je kan helpen en je van een offerte kan voorzien.

 • Yvel Elektrotechniek
  Yvel Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Laadpaal installateur in Nooitgedacht

  Ik ben Robbert Yvel 40 jaar. Na 12 jaar ervaring bij werkgevers in de woning installatie en de laatste 3 jaar als industrieel elektromonteur. Ben ik voor mijzelf begonnen ''Yvel Elektrotechniek" Ik kan je helpen met je Elektraklus in Groningen en omgeving. Ik sta klaar om al je vragen over zonnepanelen te installeren of te vervangen, tuin- of buitenverlichting installeren, stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, afzuigkap installeren of vervangen, laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Met mijn ervaring in de industrie werkzaamheden zoals aansluiten, zichtwerk en veiligheid staat bij mij hoog in het vaandel . Uiteraard geef ik garantie op werk wat binnen mijn macht zit.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Kundig en goed werk wordt er afgeleverd. Ook voor de eventuele volgende opdrachten gaan wij naar Robbert.
 • Q-install

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Nooitgedacht

  Beste Werkspotbezoeker Mijn naam is Quirinus Huijser oprichter van het bedrijf Q-install. Ik ben het bedrijf Q-install begonnen uit mijn passie voor de elektrotechniek/installatietechniek. Ook wou ik meer vrijheid en de mogelijkheid mijn horizon te kunnen verbreden in dit prachtige vakgebied. Gespecialiseerd in zonnepanelen. Dit kan ik volgens mij al wel zeggen omdat ik inmiddels al meer als 500 zonnepaneel systemen heb geïnstalleerd. Het gaat van grote installaties , denk aan meer als 500 panelen tot kleinere installaties van 6 panelen. Gespecialiseerd in de elektrotechniek. Werk al een hele tijd in elektrobranche En daar heb ik van alles gezien en meegemaakt. Wat ik kan doen. Meterkasten vervangen Kabels trekken Juiste schakelingen aanleggen in nieuwbouw of in bestaande bouw. Monteren en installaren van allerlei apparaten (kookplaten,omvormers,aircos, ect.. Ook ben ik install Q gecertificeerd (overheidsinstantie) En beschik ik over mijn elektro en veiligheids diplomas.

 • Blijstra Elektro Techniek

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Nooitgedacht

  Blijstra Elektro Techniek helpt bij het installeren van zonnepanelen, laadpalen, thuis accu`s en energiemanagement. Bent u in de markt voor 1 van deze producten dan help ik u graag. Heeft u al 1 van deze producten en heeft u last van een storing. Dan help ik u ook. Wilt u zich voorbereiden op 1 van deze producten, bijvoorbeeld door een nieuwe meterkast of uitbreiding in de meterkast. Dan help ik u ook. Gecertificeerd, gediplomeerd en verzekerd waardoor ik garantie kan bieden op al mijn werk. Voor de producten gelden verschillende garantie voorwaarde.

 • JK techniek en services
  JK techniek en services
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Laadpaal installateur in Nooitgedacht

  Installatiebedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen. Ook beschikbaar voor andere klussen in en rondom huis.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Punctueel, aardig en bovenal vakkundig. Joeri heeft het gebroken beslag van mijn schutting weer heel mooi aan elkaar gelast.
 • Installatiebedrijf-HT B.V.
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Laadpaal installateur in Nooitgedacht

  Dag, Wij zijn een installatiebedrijf gespecialiseerd in onder andere, Verduurzamingstechniek, Verwarmingstechniek, Loodgieterswerk, en Electra werk. daarnaast kunnen wij nog veel meer dus waar u een vraag heeft hebben wij misschien wel een antwoord

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Komt niet opdagen op afgesproken tijd. Als ik bel geeft hij aan het te zijn vergeten en me dezelfde avond nog te bellen voor een nieuwe afspraak. Nooit meer iets van gehoord.

4.8

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Nooitgedacht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 4 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Nooitgedacht

Andere vakmensen in Nooitgedacht

Vind vakmensen bij jou in de buurt