Vind Zonnepanelen installateur in Waaxens

Op zoek naar Zonnepanelen installateur in Waaxens? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Zonnepanelen installateur zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde zonnepanelen installateur in Waaxens

 • Reekman Onderhoud & Installaties
  Reekman Onderhoud & Installaties
  Beoordeling: 4.4 van 54.4511 reviews
  Zonnepanelen installateur in Waaxens

  Ons bedrijf is gevestigd in Friesland, ons werkgebied is dan ook heel friesland en 100 km rondom Friesland. Wij zijn al enige tijd bezig en onze specialiteit ligt in het plaatsen van zonnepanelen. Wij werken met 2 man en kunnen daarom ook sterk concurreren tegen de grote bedrijven,die veel meer kosten maken dan wij, denk aan duur pand, personeel etc. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij de goedkoopste installateur. Wat wij doen is: -De gehele Installatie -Oplevevering inclusief wifi -10 tot 15 jaar garantie -Nazorg dit betekent mocht u vragen of een defect hebben komen wij langs. -kortom zorgeloos de natuur een beetje helpen en geld verdienen.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Zeer tevreden over het geleverde werk. Sympathieke installateur. Goed met contact en ondersteuning.
 • Okay Elektrotechniek
  Okay Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Zonnepanelen installateur in Waaxens

  Bent u op zoek naar een ervaren (+20jaar), betrouwbare, vakkundige en betaalbare elektricien die bovenal op korte termijn beschikbaar is? Ik voer onder andere de volgende werkzaamheden uit: • Vervangen/aanpassen van groepenkasten/stopcontacten/schakelaars. • Data (UTP) netwerk aanleggen, onderhouden en/of uitbreiden • Coax / televisie kabel aanleggen • Loze leidingen bedraden • Storingen oplossen/verhelpen • Het aanleggen van elektra en demontage in woningen / schuren • Lampen ophangen en aansluiten. Noodverlichting, buitenverlichting, tuinverlichting en huisverlichting • Extra groep aanleggen in keuken (kookgroep) of op zolder (wasmachine/droger) • Het plaatsen van een laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto. • Veilig, deskundig en betrouwbaar Verder hebben we ook ruimschoots ervaring in loodgieter/installatie werkzaamheden, zoals het afstellen/vervangen van radiatoren, Vervangen en/of verplaatsen van gas- water- en afvoer leidingen. GEEN PLAATSING EN ONDERHOUD VAN CV KETEL EN GEEN DAK WERKZAAMHEDEN. Neem voor meer informatie gerust via een bericht contact op. Ik reageer doorgaans erg snel. Na het doorspreken van uw wensen, maken we meteen een afspraak. In bezit van diploma’s; - LTS. - MBO- elektrotechniek niveau 2 +3. - MBO laagspanning- middenspanning niveau 3. - VCA-vol certificaat - MBO installatie.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Heel professioneel de omvormer van de zonnepanelen naar zolder verplaatst. Fijn in de omgang en helpt graag. Aanrader!
 • TRP Multiservice
  TRP Multiservice

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Waaxens

  TRP Multiservice heeft als onderdeel van Umanix vastgoed BV een jarenlange ervaring opgebouwd in het renoveren van woningen. Van kleine renovaties van bijvoorbeeld de badkamer tot en met het volledig strippen en opnieuw opbouwen van woningen inclusief installatie-, stuc en schilderwerk. Wij hebben het allemaal al eens gedaan en draaien onze hand niet om voor kleine danwel grote klussen. TRP Multiservice is een echte allrounder!

 • ChargeUp B.V.
  ChargeUp B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Zonnepanelen installateur in Waaxens

  Installateur van zonnepanelen, laadpalen en thuisaccus voor particulier en MKB. Lokale partij met scherpe prijzen, goede service en vakkundige installateurs.

  Laatste review:
  Goede service van Charge Up! Het contact verliep vlot en we werden goed geïnformeerd over het gebruik van zonnepanelen. Ook het personeel was vriendelijk. De omvormer was later geleverd, maar werd hierna gelijk geplaatst in onze woning.
 • Koelbest
  Koelbest

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Waaxens

  Koelbest is een dynamische organisatie die zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling en toepassingen van duurzame energieoplossingen die voorzien in klimaatbeheersing. Wanneer je elk klimaat in huis wil controleren moet je kennis hebben van zowel verwarmingsmethodieken als koelmethodieken. Koelbest heeft op beide vlakken veel kennis en ervaring opgedaan in haar 6- jarige bestaan in de klimaatbranche. Koelbest ontzorgt klanten van A tot Z ..dus van advies tot aanschaf en van installatie tot oplevering. Advisering welke type warmtepomp of airco inverter het hoogste rendement oplevert. Opstellen Warmteverlies of afgifte berekeningen, klant- en locatiespecifiek. Advies en installatie vloerverwarming of alternatieve LaagTemp afgiftesystemen. Capaciteitberekeningen warmtepomp en airco inverters. Zonnepanelen advies en installatie. Installatie en in gebruikstelling warmtepompprojecten. De ontwikkeling van deze technologieën is ontstaan door de groeiende vraag naar duurzame energie en het steeds schaarser/duurder worden van fossiele brandstoffen in de huidige wereldeconomie. Koelbest streeft ernaar om energieconcepten zo samen te stellen dat ze ons in staat stellen om niet meer afhankelijk te zijn van de bestaande traditionele methoden om ons zelf te voorzien in onze energiebehoeften zoals warm water, verwarming en koeling woon/werkomgeving. Dit zonder een negatieve invloed uit te oefenen op onze wereldwijde klimaatbeheersing.

 • Wijbenga technisch bedrijf
  Wijbenga technisch bedrijf

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Waaxens

  Bespaar op uw energierekening door duurzaam te investeren Investeren in zonne-energie is een verantwoorde investering. Energie uit de zon wordt met zonnepanelen gratis omgezet in elektrische energie. De prijs van energie blijft stijgen terwijl de prijs van de zonnepanelen nu nog verder daalt. Daarnaast wordt de opbrengst van de panelen steeds hoger. Het wordt steeds aantrekkelijker om te investeren in zonnepanelen. Wij gaan voor topkwaliteit en werken alleen met producten die voldoen aan hoge kwaliteits eisen. Door onze leveranciers geleverde panelen en toegepaste componenten zijn volgens alle belangrijke kwaliteitsnormen gecertificeerd. Heeft u vragen over de aanschaf van zonnepanelen of de installatie ervan, neem dan contact met ons op. Wij maken dan een afspraak met u, en komen bij u langs om met u de meest efficiënte realisatie te bespreken en hiervoor een offerte te maken. Voordelen van zonnepanelen U bent minder afhankelijk van energieleveranciers. De energie die u krijgt door zonnepanelen is voor u en hoeft u niet voor te betalen. U draagt bij aan een beter milieu en een CO2 armer energiesysteem. U bespaart veel geld op uw energierekening. De energie die u teveel oplevert, wordt geleverd aan het net. U krijgt een bedrag voor de energie die u terug levert. Dit wordt ook wel salderen genoemd Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig. Binnen 5 tot 10 jaar heeft u uw investering terug verdient. Wie zijn wij: Eelco Jan Wijbenga, ca 10 jaar werkzaam in de installatie techniek, gecertificeerd zonnestroom installateur. Jan van der Veen, 13 jaar zonnestroom leverancier, gecertificeerd zonnestroom installateur.

 • MF - Installaties
  MF - Installaties
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Zonnepanelen installateur in Waaxens

  Installateur met de nadruk op netjes MF Installaties staat voor supernette service in installatiewerk. Wij zijn allround vakmensen die houden van het installatievak. En dat ziet u terug in ons werk. We werken netjes en secuur. En dat is wel zo plezierig wanneer u een installateur over de vloer hebt. Met MF Installaties weet u één ding zeker: we zorgen dat u zo min mogelijk hinder in huis hebt. We zijn immers te gast in uw huis. Dus werken we niet alleen netjes: we gedragen ons ook netjes en beleefd. We laten geen spullen slingeren. We ruimen alles keurig op. En we zorgen ‘gewoon’ dat alles tiptop werkt. Allround vakwerk voor woning en utiliteitsgebouw U kunt bij ons terecht voor het kleinste onderhoud tot en met complete renovatieprojecten. MF Installaties heeft uitgebreide ervaring met particuliere woningen en utiliteitsgebouwen. Ons team bestaat uit goed opgeleide installateurs. We werken vlot en vakkundig, waarbij we altijd van uw wensen uitgaan. En natuurlijk geven we vooraf een passend en eerlijk advies. MF Installaties houdt van korte lijntjes, dat werkt wel zo persoonlijk en plezierig. Focus op duurzaam MF Installaties gaat altijd voor veilige, goed functionerende installaties met een zo laag mogelijk energieverbruik. Maar we gaan graag een stapje verder. U bent bij ons aan het vakkundige adres voor duurzame technieken zoals zonnepanelen. Of denkt u bijvoorbeeld aan warmteterugwinning. Als het gaat om duurzaamheid geven we u graag een doordacht advies. Want duurzaamheid is prachtig, maar rendabele duurzaamheid nog mooier!

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Werkzaamheden netjes en in goed overleg uitgevoerd.
 • DWD Service
  DWD Service
  Beoordeling: 3.9 van 53.955 reviews
  Zonnepanelen installateur in Waaxens

  Flexibiliteit is de sleutel tot succes DWD Service is opgericht in 2010 en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een creatief en meedenkend bedrijf. U kunt voor iedere opdracht bij ons terecht. Bijzonder bij DWD Service is dat de uitvoering van alle werkzaamheden van een project door dezelfde persoon wordt geregeld. Omdat we een klein bedrijf zijn kunnen we flexibel inspelen op aanpassingen en wordt er bovendien via korte lijnen gecommuniceerd. Onze nette manier van werken zorgt ervoor dat uw woongenot tijdens de werkzaamheden zo optimaal mogelijk blijft. Wij zijn er voor uw duurzame installaties - zonneboiler / heatpipe systemen - pellet kachel en pellet cv - houtvergasser - led verlichting - cv tuning EVO home en inregelen - cv ketel remeha - dealer van Attack pellet cv- houtvergassers - dealer Elektromet pellet cv

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Degelijk vakman met kennis van zaken.
 • tbsolar
  tbsolar

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Waaxens

  tbsolar kan je helpen met je Installatie klus in Aldtsjerk en omgeving. Ik sta klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met tbsolar om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • S. Postma Elektrotechnyk
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Zonnepanelen installateur in Waaxens

  Voor alle elektro technische installaties: Leveren/plaatsen/aanpassen groepenkasten. Leveren/plaatsen laadpalen. Voorbereiding electra voor een nieuwe keuken. Electra in overkappingen Complete electrische installatie woning. Verkoop elektro technische materialen Foarwei 38 Wâlterswâld

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Vakman in hart en nieren ! Prijs-kwaliteit is perfect en je komt niet voor onverwachte verassingen te staan ! Geeft ook goed advies en is allround met elk draadje in je woning. Zeker een aanrader , tot de volgende keer en bedankt Siebe 💪🏻

5

Top beoordelingen Zonnepanelen installateur

Onze Zonnepanelen installateur in Waaxens, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Zonnepanelen installateur in Waaxens

Andere vakmensen in Waaxens

Vind vakmensen bij jou in de buurt