Vind Zonnepanelen installateur in Thesinge

Op zoek naar Zonnepanelen installateur in Thesinge? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Zonnepanelen installateur zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde zonnepanelen installateur in Thesinge

 • Zonnestraal installatie
  Zonnestraal installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Zonnepanelen installateur in Thesinge

  Bel gerust 0️⃣6️⃣3️⃣6️⃣5️⃣6️⃣9️⃣6️⃣2️⃣8️⃣Wij leveren en installeren in kortetermijn✨ Wij bieden een deskundig advies, afgestemd op uw specifieke situatie en helpen u, zodat u op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op uw energierekening kunt besparen Voordelen van zonnepanelen:⛔ Je verdient geld aan het terugleveren van de stroom Het is goed voor het milieu Je bent minder afhankelijk van een energieleverancier. Je wekt je stroom namelijk (deels) zelf op Een huis met zonnepanelen is aantrekkelijker voor veel kopers. Het energielabel van je huis wordt beter,

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Goed werk geleverd
 • B&K Netwerken
  B&K Netwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Zonnepanelen installateur in Thesinge

  B&K Netwerken is een technisch bedrijf dat zich vooral richt op de particuliere markt en het MKB. U kunt ons bellen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden voor uw woning of pand. Wij bieden totaaloplossingen voor onder andere datatechniek, elektrotechniek, ICT werkzaamheden en glasvezelnetwerken. ook voor de beveiliging van uw pand hebben aanvullende diensten ter beschikking. een bedrijf volop in ontwikkeling waar service en kwaliteit voorop staan.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Deze nette heren hebben de zonnepanelen naar alle tevredenheid op het dak geplaatst. Alles ziet er mooi en netjes uit. Prima afspraken mee te maken als je ook persoonlijke wensen hebt. Er was één dakpan gesneuveld en de wifi dongel voor de omvormer zat niet in de doos. Dit hebben ze dezelfde dag nog even netjes geregeld. Zodat de installatie in één dag compleet was. Wij zijn blij.
 • Zonnepanelenplaatsen.nl
  Zonnepanelenplaatsen.nl
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Zonnepanelen installateur in Thesinge

  Ik installeer complete zonnepaneleninstallaties van dak tot en met meterkast. Panelen die worden geplaatst zijn uitsluiten van Tier 1 merken en omvormer oa van Solar Edge, Growatt, Goodwe en Solis. Uiteraard kan ook voor Enphase gekozen worden. Installatie wordt netjes en veilig uitgevoerd. Plaatsen is doorgaans op zeer korte termijn haalbaar. Montage is op alle geschikte daken uitvoerbaar. Neem gerust contact op voor meer informatie!

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Goed en netjes gewerkt. Op basis van onze werkzaamheden kan ik dit gerust aanbevelen.
 • VD Heide Engineering

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Thesinge

  Na 15 jaren onafgebroken offshore werken lijkt het me interessant om weer leuke projecten op het land te gaan uitvoeren. Bij mij gaat kwaliteit boven kwantiteit zodat de klant een uiterst perfecte professionele en veilige nieuwe elektrische installatie geïnstalleerd krijgt.

 • Maseko Installaties en Bouw

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Thesinge

  Maseko Installaties en Bouw kan je helpen met je Elektricien klus in Groningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden, Onderhoud en reparatie zonnepanelen, Elektrisch hek of poort repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Maseko Installaties en Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • installatie plus
  installatie plus
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Zonnepanelen installateur in Thesinge

  Ik ben Rolf, geboren in de stad Groningen en eigenaar van installatie plus. In 2019 heb ik besloten om mijn ruime kluservaring en kennis van elektrische installaties voor mijn eigen bedrijf te gaan gebruiken. Aangevuld met de nodige certificaten als vakbekwaam elektricien bied ik mijn klant een totaalpakket aan voor vrijwel elke klus in en om het huis. Het klussen is niet gewoon werk voor mij. Dit is wat ik écht leuk vind om te doen. Juist dat maakt dat ik vaak net dat extra tandje bij zet om een mooie klus af te leveren. Positieve reacties over mijn werk maken het alleen nog maar leuker. Ik vind het prettig om met een klant mee te denken met vragen als: wat is nu de meest handige oplossing, wat is technisch haalbaar en is dit te realiseren tegen een gunstige prijs? Servicegerichtheid heb ik hoog in het vaandel. Een tevreden klant zorgt dat ik met plezier mijn opdrachten doe. Maar nog belangrijker: een tevreden klant beveelt mij aan bij familie en vrienden. Bent u mijn volgende klant? Ik zie uw aanvraag graag tegemoet.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Zeer tevreden. Ook beschikbaar toen er accuut een aanpassing binnen 1 dag nodig bleek. Heldere nota’s. Wellicht nog eens vragen voor nieuwe wensen. Groet van Gerda en Cees Vellekoop
 • Jeroen de Vries elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Thesinge

  Hallo, ik ben Jeroen de Vries en per 1 februari 2024 gestart als eenmanszaak. Met bijna 30 jaar ervaring kan ik rustig zeggen dat ik een ervaren elektricien ben en sta ik graag voor u klaar om u te helpen met uw elektrische klussen. Stroomstoringen, nieuwbouw en renovatie, groepenkasten vervangen, intercom, data etc. Neem gerust contact met mij op en dan gaan we bekijken wat ik voor u kan betekenen!

 • JK
  JK

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Thesinge

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je in Groningen bij JK terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • VDS Techniek
  VDS Techniek
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Zonnepanelen installateur in Thesinge

  VDS is een elektrotechnisch installateur met verschillende activiteiten. O.a. gespecialiseerd in: Elektrotechniek & ICT: - Installatie van schakelmateriaal, groepenkasten en zonnepanelen. - Internetaansluitingen, netwerkinstallaties, Smart Home installaties en computerreparatie. Storingsdienst - Het verhelpen van storingen en/of onderhoud bij elektrische installaties in en rondom het huis. NEN 3140 & VCA Gecertificeerd

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Netjes gewerkt en denk goed mee.
 • Leito Assistance

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Thesinge

  Heb je een Installatiebedrijf nodig in Groningen of omgeving? Leito Assistance kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Zonnepanelen installeren of vervangen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

4.7

Top beoordelingen Zonnepanelen installateur

Onze Zonnepanelen installateur in Thesinge, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 11 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Zonnepanelen installateur in Thesinge

Andere vakmensen in Thesinge

Vind vakmensen bij jou in de buurt