Vind Zonnepanelen installateur in Strijensas

Op zoek naar Zonnepanelen installateur in Strijensas? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Zonnepanelen installateur zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde zonnepanelen installateur in Strijensas

 • M&J Installaties
  M&J Installaties
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Zonnepanelen installateur in Strijensas

  Wij van M&J Installaties zijn gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van Zonnepanelen installaties. Wij bieden een all-in service dat begint bij het oriënteren van het dak en zo een passend systeem te adviseren dat verschilt per woning of bedrijfspand. Naast zonnepanelen installaties kun je bij ons ook terecht voor laadpalen, het vervangen van de groepenkast of andere diverse elektrische installaties.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Top gasten! Onwijs aardig en doen waarvoor je ze inhuurd niet lullen maar werken! Hele fijne ervaring mee zou ze zeker aanraden
 • Installatietechniek René Damen
  Installatietechniek René Damen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Zonnepanelen installateur in Strijensas

  Ik ben René Damen, een ervaren vakman gevestigd in Breda, gespecialiseerd in diverse projecten rondom uw huis. Mijn expertise ligt in het installeren van meterkasten, het plaatsen van zonnepanelen, het vernieuwen van dakpannen en het uitvoeren van overig elektrawerk in en rondom uw huis. Ik ben er trots op dat ik een breed scala aan diensten kan aanbieden en ik ben bereid om projecten aan te nemen binnen een straal van 50 km van Breda.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Zeer goed installatiebedrijf. Klus moet nog starten.
 • PdV-Infra
  PdV-Infra
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Zonnepanelen installateur in Strijensas

  Altijd opgewekt! Zonnepanelen kun je natuurlijk overal kopen. Maar het is een behoorlijk investering. Daarom geloven wij in persoonlijk contact. Geen grote organisatie waar je een nummer bent, maar een klein hecht team van mensen die je naam kennen en echt kijken naar jouw wensen en behoeftes. Mogen we jouw woning, bedrijfspand of VVE voorzien van panelen, dan kun je er op rekenen dat onze professionele installateurs ze met plezier komen leggen en wij pas tevreden zijn als jij dat ook bent! Bezoek alvast onze website of bel/app ons gerust. Hopelijk tot snel! Groeten Rob de Vries R.P. De Vries Solar

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Graag wilde ik zelf zonnepanelen, de omvormer en het montagesysteem kopen. Hiermee heeft Rob mij goed geholpen om dit voor te bereiden. Daarnaast is het installeren op een deskundige manier gedaan. Ik ben er erg blij mee!
 • Made4Solar B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Zonnepanelen installateur in Strijensas

  Made4Solar B.V. richt zich voornamelijk op het leveren, plaatsen en onderhouden van zonnepaneel systemen, thuisaccu’s en laadpalen. We werken enkel met kwaliteitsmerken met eigenlijk altijd minimaal 10 jaar fabrieksgarantie.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Heel erg tevreden over Made4Solar. Fijn persoonlijk contact. Goed eerlijk advies. Vakmanschap en een mooi resultaat. Heel blij mee!
 • Mert Onderhoud en Montage Zonnepanelen
  Mert Onderhoud en Montage Zonnepanelen
  Beoordeling: 5 van 55537 reviews
  Zonnepanelen installateur in Strijensas

  Mert Montage & Onderhoud van Zonnepanelen. Landelijk erkend Montage en onderhoud van zonnepanelen. Info mertzonnepanelen nl

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Mert heeft bij ons ivm het plaatsen van een dakkapel de zonnepanelen er af gehaald en ze een paar dagen later er weer terug op gelegd. Mert heeft hierbij echt top werk geleverd en goed meegedacht hoe we ze er weer passend op konden leggen. Ik raad Mert van harte aan!
 • B.C.G Solutions
  B.C.G Solutions
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Zonnepanelen installateur in Strijensas

  Wij staan voor kwaliteit

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Bas en zijn collega hebben bij ons de panelen verwijderd ivm plaatsen dakkapel en dag na plaatsen dakkapel hebben zij deze teruggeplaatst inlusief een nieuw construct. Zeer fijne communicatie, vriendelijke mannen en voeren hun werk erg netjes uit. Daarbij denken ze met je mee om zo te zoeken naar de juiste oplossing. Komen met tips hoe je het beste kunt monteren. Kortom erg fijn en zeker een aanrader!
 • Cleanvolt
  Cleanvolt

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Strijensas

  Professionele zonnepanelen installateur voor particulieren en bedrijven. Cleanvolt is vakbekwaam en InstallQ gecertificeerd.

 • GWINDO
  GWINDO
  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews
  Zonnepanelen installateur in Strijensas

  GWINDO - Een veelzijdige Installateur/Elektricien uit Schiedam die speciaal voor u zoekt naar groene innovaties voor uw huis om bij te blijven met de groene verschuiving. Samen met zijn vertrouwd netwerk aan installateurs tovert GWINDO uw huis om naar eentje die een steentje bijdraagt aan een betere toekomst Heeft u een oude meterkast die niet meer volgens de norm functioneert? - GWINDO vervangt hem met een splinternieuwe! - Meterkast binnen uw budget inbegrepen! Heeft u pas een elektrische auto gekocht of plannen één aan te schaffen? - GWINDO plaatst voor u uw Laadpaal of wallbox! - Met en zonder Load balancing! Wilt u beginnen met het opwekken van stroom via de zon? - GWINDO verwijdert, vervangt of installeert voor u uw zonnepanelen! - Wij installeren op elk dak: plat dak, dakkapellen ZONDER BALLAST, schuin pannen dak, zinken en stalen daken, Golfplaten dak, leistenen dak. - Enphase IQ8+ met off-grid performance! Wilt u meer controle over de temperatuur thuis? - GWINDO plaats voor u een Airconditionings systeem! - Meteen een GRATIS voorlopige offerte! Wilt u overal in huis toegang hebben tot bekabelde internet of wifi - GWINDO trekt de nodige kabels en plaatst de contactdozen Neem direct contact op met GWINDO om je klus te bespreken en geniet van de binnen 2-4 weken installatie garantie! Ontvang meteen een GRATIS voorlopige offerte! prijsopgave verschilt per type installatie

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Hij is niet bereikbaar en reageert niet
 • Power Solution Elektrotechniek
  Power Solution Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Zonnepanelen installateur in Strijensas

  PSE is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen, laadpalen en alle elektra werkzaamheden. Wij geloven dat zonne-energie de toekomst is en willen graag bijdragen aan een duurzame toekomst voor iedereen. Daarom bieden wij onze klanten hoogwaardige zonnepanelen, laadpalen en Thuisbatterijen, waardoor ze kunnen besparen op hun energierekening.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Ik ben zeer tevreden over het bedrijf dat zonnepanelen heeft geplaatst en mijn meterkast heeft vervangen. Vanaf het allereerste contact was de communicatie helder en transparant. Ze reageerden snel op mijn vragen en boden een scherpe prijs aan zonder in te leveren op kwaliteit. Ze zijn buitengewoon vriendelijk en professioneel. Ze kwamen op tijd en kwamen hun afspraken na. Bovendien dachten ze actief met me mee over de beste oplossingen voor mijn situatie en stonden ze altijd open voor mijn vragen en suggesties. Ik ben erg blij met de geleverde zonnepanelen en de nieuwe meterkast. En ik ben onder de indruk van het vakmanschap waarmee alles is geïnstalleerd. Kortom, ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare professionals op het gebied van zonne-energie en elektrische installaties.
 • ElektraVer
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Zonnepanelen installateur in Strijensas

  ElektraVer is een gediplomeerd bedrijfje in Sint-Willebrord met 5 jaar werkervaring en altijd goede kwaliteit en scherp geprijsd. Werkzaamheden die we verrichten: -Zonnepanelen -Groepenkasten plaatsen/vervangen -Vernieuwen van oude installaties -Groepen bijmaken -Elektrische Laadpalen plaatsen Bij al onze werkzaamheden word 2 jaar garantie vergeven na het verrichten van de klus.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  een zeer goede vakman die zijn vak zeker verstaat !! zou hem aan iedereen aanraden !!

4.7

Top beoordelingen Zonnepanelen installateur

Onze Zonnepanelen installateur in Strijensas, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 44 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Zonnepanelen installateur in Strijensas

Andere vakmensen in Strijensas

Vind vakmensen bij jou in de buurt