Vind Zonnepanelen installateur in Oudendijk

Op zoek naar Zonnepanelen installateur in Oudendijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Zonnepanelen installateur zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde zonnepanelen installateur in Oudendijk

 • Zontinu
  Zontinu
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Zonnepanelen installateur in Oudendijk

  Een duurzame start begint bij Zontinu! Wij zijn Zontinu, een ervaren bedrijf in de installatie van zonnepanelen. Wij streven naar perfectie. Wat u van ons kunt verwachten is vakwerk tegen een scherpe prijs. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk net als gemaakte afspraken nakomen. Zo weet u maar ook wij waar we aan toe zijn. Wij installeren met alle liefde de zonnepanelen op uw dak. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Zontinu heeft voor mij een nieuwe meterkast (3 fasen) en zonnepanelen geplaatst. Hij denkt met de klant mee en is duidelijk in communicatie. Alles is professioneel afgehandeld.
 • The Go To Guy
  The Go To Guy
  Beoordeling: 5 van 55541 reviews
  Zonnepanelen installateur in Oudendijk

  Enthousiaste en handige zzp'er; Mbo niveau 4 elektrotechnicus; Stek gecertificeerd airco monteur; Zonnepanelen installateur. Ervaring met: - Plaatsing en verkoop nieuwe zonnepanelen installaties. - Het uitbreiden en het vervangen van groepenkasten - Infrarood panelen plaatsen en aansluiten - Storingen oplossen van zonnepanelen installaties - Installeren en de-installeren van zonnepanelen installaties - Ophangen of vervangen van verlichting en aanbrengen van wandcontactdozen - Aanleggen van utp kabels - Buitenverlichting aanleggen - Plaatsing en onderhoud van airco's

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Dick heeft ons uitstekend geholpen met het opnieuw plaatsen van onze zonnepanelen. Snelle communicatie en ging professioneel te werk. Zeker een aanrader!
 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95128 reviews
  Zonnepanelen installateur in Oudendijk

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Great work!
 • SARI koeling en elektra
  SARI koeling en elektra
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Zonnepanelen installateur in Oudendijk

  SARI koeling en elektra kan je helpen met je Elektricien klus in Lelystad en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren... te beantwoorden. Neem direct contact op met SARI koeling en elektra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Twee zonnepanelen met omvormer werden snel en professioneel op ons schuurtje bijgeplaatst en aangesloten in de meterkast. Communicatie verliep zeer prettig, offerte was zeer goed geprijsd en afspraak werd snel ingepland. Zeer aan te raden. Heel erg bedankt!
 • Bot Solar
  Bot Solar
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Zonnepanelen installateur in Oudendijk

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf in Bovenkarspel, dan kan Bot Solar je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Zonnepanelen installeren of vervangen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  De twaalf oude panelen waren in NoTime van het dak af... en na de koffie (met iets) gingen de nieuwe (zwarte) panelen erop. De elecricien heeft intussen een perilex kookgroep aangelegd. Om ongeveer half elf kwam de omvormer en om half twee was alles Up en Running. Super netjes gewerkt allemaal, een geweldig team! Tot over 10 jaar... bij leven en welzijn uiteraard. Nogmaals bedankt!
 • JABÉ Elektrotechniek
  JABÉ Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7558 reviews
  Zonnepanelen installateur in Oudendijk

  Jabé elektrotechniek is al jaren (sinds 2007 ) een begrip op het gebied van Zonne energie . Ruime ervaring in alle soorten (Zonne) installatie en montage materialen. Ook op het gebied van elektrotechniek ,verlichting techniek en kabel detectie een expert. Sinds kort is er ook Jabe Installatie techniek . Zodat we u ook van dienst kunnen zijn met het aanleggen van gas en water . Airco s en warmtepompen . Ben ook F gassen gecertificeerd ! Aanleg van (hout) kachels en rookgas afvoeren , dak branden en ander werkzaam,heden om er rond uw dak. The man te be for the job ! Geen 9 tot 5 mentaliteit maar altijd bereid uw tot dienst te zijn. Graag zien we uw reactie .. Mvg Thomas Beek Jabe-elektrotechniek. Website Jabe-installatietechniek website

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  De klus was heel snel geklaard, misschien te snel waardoor minstens 5 dakpannen kapot gingen. Zonnepanelen leveren met een ander model dan wat ik vroeg (lager model), maar een prijsverlaging geven als we werden geconfronteerd met het feit dat dit niet het model was dat we hadden afgesproken. Op winderige dagen hoor ik een kloppend geluid op mijn dak, wat pas gebeurt nadat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd. Ik nam contact op via e-mail (met opname van het geluid) maar ik kreeg geen antwoord. Telefonisch contact opgenomen en antwoord gekregen dat de zonnepanelen op meerdere punten zijn vastgezet en dat dit het dak van het huis moet zijn. Toch vroeg ik hem om te komen kijken omdat het geluid erg luid is en klinkt als metaal dat elkaar raakt, waarop hij antwoordde: "Ik ben de komende maanden druk bezig". Ik verwacht dat hij een afspraak zal maken, maar hij lijkt daar terughoudend in te zijn. Andere installateur bereikt en er zaten inderdaad losse schroeven die de geluiden veroorzaken.
 • K.O. is O.K.
  K.O. is O.K.
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Zonnepanelen installateur in Oudendijk

  installateur zonnepanelen Mijn visie is: Kwaliteit boven kwantiteit Duur maar duurzaam Mijn oor is een en al gehoor naar de wensen van de klant De hoogste kwaliteit en de beste garanties daar werk ik graag mee. De reden dat ik hiervoor kies is omdat ik vind dat een investering geld moet opleveren op den duur en niet moet kosten. Schuine daken / platte daken # alle daken Spuiter/schilder Mijn visie: Kwaliteit boven kwantiteit Duur maar duurzaam Spuiten/schilderen van industriëlen goederen, Meubels, keukens, deuren, plafonds tot wanden. Poedercoaten velgen. Ophalen van spullen eventueel mogelijk.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Top gedaan en vriendelijke mannen!
 • DmTalentSchool
  DmTalentSchool
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Zonnepanelen installateur in Oudendijk

  Als oprichter van Zonverstandig ben ik, Danny Muhl, trots om mijn passie voor duurzame energie te delen en hoogwaardige zonnepanelen aan te bieden aan mijn gewaardeerde klanten. Met vijf jaar ervaring als ondernemer ben ik vastberaden om topkwaliteit en uitstekende service te leveren aan iedereen die voor Zonverstandig kiest. Bij Zonverstandig draait alles om expertise en veelzijdigheid. Samen met mijn team van allrounders sta ik klaar om diverse taken aan te pakken, van het vervangen en plaatsen van zonnepanelen tot het oplossen van storingen. Maar onze veelzijdigheid houdt daar niet op. We zijn ook bedreven in het oplossen van daklekkages en bieden zelfs hulp bij verhuizingen. Met ons team van zes enthousiaste vakmensen en een vloot van drie goed uitgeruste bussen, zijn we altijd snel ter plaatse en bereid om u te helpen. Bij Zonverstandig behandelen we onze klanten niet als nummers; integendeel, we streven ernaar om een persoonlijke band op te bouwen en ervoor te zorgen dat u zich gewaardeerd voelt. Danny Muhl, en het team van Zonverstandig u kunnen helpen om uw energiedoelen te bereiken, uw huis te beschermen tegen daklekkages en zelfs ondersteuning te bieden bij uw verhuizing. Met Zonverstandig aan uw zijde kunt u met een gerust hart de toekomst tegemoet zien.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  In één woord: Uitstekend! Ik was zelf aan de klus op het dak begonnen maar kwam er al snel achter dat het te gevaarlijk was. Na een belletje kwam de baas meteen zelf zaterdag even kijken en vroeg me te stoppen. Hij heeft de dakpannen voor me terug gelegd en beloofde maandagochtend om 8 uur te komen om de zonnepanelen te installeren. Klokslag acht uur kwamen de heren en na alle beveiligingen te hebben aangebracht was de klus in een paar uur geslaagd. Kortom: zeer aan te bevelen! Keurige, vriendelijke en harde werkers. Voor wat mij betreft het maximale aantal sterren.
 • Leon Janus Projecten

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Oudendijk

  Leon Janus Projecten kan je helpen met je Installatiebedrijf, Elektricien, Loodgieter, Badkamer specialist klus in Avenhorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Leon Janus Projecten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • van Dijk Technical Services
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Zonnepanelen installateur in Oudendijk

  Voor elke aanpassing aan uw elektrische installatie kunt u bij Van Dijk Technical Services terecht. Wij verzorgen alle elektronische installaties in en rondom uw woning of bedrijfspand. Heeft u een verbouwing op de planning staan of bent u bezig met een nieuwbouwproject, dan komen er veel vragen op u af mbt de elektriciteit. Waar komen de lichtpunten in de kamer, waar heb ik extra stopcontacten nodig? En heb ik dan ook voldoende groepen in de meterkast? Hoe stap ik over naar energiezuinige LED verlichting? Hoe sluit ik een laadpaal aan voor mijn elektrische auto? Vragen waar wij met u meedenken om passende oplossingen voor te vinden. Wij zorgen voor een geslaagd project.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  De klus werd keurig gedaan, duidelijke afspraken gemaakt, snel en degelijk werk. Zonder meer aanrader.

4.8

Top beoordelingen Zonnepanelen installateur

Onze Zonnepanelen installateur in Oudendijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 59 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Zonnepanelen installateur in Oudendijk

Andere vakmensen in Oudendijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt