Vind Zonnepanelen installateur in Oosterwijk

Op zoek naar Zonnepanelen installateur in Oosterwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Zonnepanelen installateur zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde zonnepanelen installateur in Oosterwijk

 • M&J Installaties
  M&J Installaties
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Zonnepanelen installateur in Oosterwijk

  Wij van M&J Installaties zijn gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van Zonnepanelen installaties. Wij bieden een all-in service dat begint bij het oriënteren van het dak en zo een passend systeem te adviseren dat verschilt per woning of bedrijfspand. Naast zonnepanelen installaties kun je bij ons ook terecht voor laadpalen, het vervangen van de groepenkast of andere diverse elektrische installaties.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Top gasten! Onwijs aardig en doen waarvoor je ze inhuurd niet lullen maar werken! Hele fijne ervaring mee zou ze zeker aanraden
 • A+ Elektrotechniek
  A+ Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Zonnepanelen installateur in Oosterwijk

  Op zoek naar een betrouwbare elektricien in Utrecht en omstreken om stroomstoringen of kortsluitingen op te lossen? Wil je een nieuwe groepenkast laten installeren of je huidige systeem uitbreiden? Misschien is het tijd voor een volledige elektrische renovatie van je huis? Bij A+ Elektrotechniek ben je aan het juiste adres. We zijn toegewijd aan eerlijkheid, betrouwbaarheid en tevredenheid bij elke klus die we uitvoeren. Met onze aandacht voor detail en focus op kwaliteit lossen we jouw elektrische problemen snel en professioneel op, van het installeren van stopcontacten en lichtpunten tot complete elektrotechnische vernieuwingen. Wat ons onderscheidt: - Flexibiliteit en meedenken - Geen voorrijkosten binnen een straal van 30 km - Meer dan 25 jaar ervaring in Hoog Catharijne en omgeving - Erkend en gecertificeerd installateur - Wij gaan pas wag als je tevreden bent Bel A+ Elektrotechniek en laat ons jouw klus klaren!

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  A+ heeft bij ons twaalf zonnepanelen geplaatst en we zijn erg blij met het proces en resultaat. Gedurende het hele traject was er hele heldere en snelle communicatie. De jongens die de installatie hebben gedaan hebben netjes volgens de veiligheidsvoorschriften gewerkt, wat voor ons erg belangrijk was. Naderhand bleek iets niet helemaal netjes afgewerkt, dit werd binnen zeer korte tijd zonder morren opgelost en het eindresultaat is perfect.
 • Ovis Greentech Solutions B.V.
  Ovis Greentech Solutions B.V.
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Zonnepanelen installateur in Oosterwijk

  Ovis Greentech Solutions B.V. is je ideale partner als je een Installatiebedrijf nodig hebt in Nieuwegein en omgeving. Airco installeren & onderhoud ,Zonnepanelen installeren en onderhoud , laadpaal en thuisbatterij installatie en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf voor je kunnen uitvoeren. Wij zijn InstallQ en f-gassen gecertificeerd .Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Ovis Greentech Solutions kwam met een duidelijke offerte, het prijzenoverzicht gaf mij direct een goede indicatie wat de kosten zouden zijn voor het verschuiven van de 4 panelen. Na akkoord kon er al snel ingepland worden en de mannen waren mooi op tijd aanwezig. Klus netjes en vlot uitgevoerd. Panelen nu op de juiste positie. Erg tevreden over de prijs en het geleverde werk! Mocht ik in de toekomst nog een klus hebben dan neem ik zeker weer contact op!
 • de Beijer Montage Services

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Oosterwijk

  Wij zijn een bedrijf dat bestaat uit vader en zoon. samen hebben wij onze specialismen samen gevoegd waarbij de een al 28 jaar allround timmerman is en de ander al ruim 3 jaar zonnepanelen monteur is. Wij installeren en monteren landelijk. Onze werkzaamheden bestaan uit deuren afhangen en zonnepanelen monteren/installeren. Waarom deze werkzaamheden, Wij houden er van om precisie werk uit te voeren Hier hebben wij ook redelijk wat ervaring mee, Zo installeren we al 3 jaar zonnepanelen en hebben we meer dan 2000 installaties door heel Nederland mogen maken. wij vinden het leuk om bij de mensen over de vloer te komen en iets te maken waarbij onze klanten echt tevreden zijn, dat kan inhouden een nieuwe voordeur, nieuwe binnendeuren of een nieuwe vloer. Eventuele andere werkzaamheden kunnen altijd in overleg.

 • Blij Duurzame Installatietechnieken
  Blij Duurzame Installatietechnieken
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Zonnepanelen installateur in Oosterwijk

  Blij Duurzame Installatietechnieken is een vrij nieuw bedrijf maar wel met heel wat ervaring. Wij zijn gebrand op top kwaliteit te leveren en onze klanten tevreden achter te laten. Het bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen plaatsen of vervangen verder zijn wij in staat om andere werkzaamheden te verrichten indien nodig.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Zeer kundige installateurs die precies weten hoe de zonnepanelen volgens de huidige norm aangesloten moeten worden.
 • MU ELECTRICIEN

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Oosterwijk

  Hallo mijn naam is Melih en ik ben 33 jaar oud. Ik heb twee prachtige dochters. Over mezelf kan ik vertellen dat ik meer dan 6jaar ervaring heb als electricien maar ook als witgoed monteur. Ik werk zelfstandig als electricien. Het is een heel breed beroep. Je kan hierbij denken aan het vernieuwen van meterkasten,het aanleggen van stopcontacten en het aanleggen van perilex. Ik sta achter mijn werk en ik werk met plezier en kan je hierdoor garanderen dat ik netjes te werk ga. Ik repareer,installeer en onderhoudt alles met betrekking tot de elektrische installatie. Van de groepenkast tot aan het stopcontact. Ik weet door mijn jarenlange ervaring precies wat wel en wat niet kan. Heeft u bijvoorbeeld stroom nodig in uw achtertuin en wilt u dit voorzien voor lichtpunten, schakelaars of stopcontacten dan kan ik hierbij behulpzaam zijn door het aanleggen van een XVB-kabel in een pvc-buis of een EXVB-kabel. Ook ben ik handig in het repareren, reinigen en installeren van airco's.

 • gewoon-zonnepanelen.nl
  gewoon-zonnepanelen.nl
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Zonnepanelen installateur in Oosterwijk

  Gewoon-zonnepanelen is dé InstallQ erkende specialist in zonnepanelen, laadpalen, airco's en wateraccu's voor de regio Leerdam en Vijfheerenlanden. Ook geven wij 10 jaar garantie op de installatie die door ons lidmaatschap bij Stichting Garantiefonds ZonZeker gedekt is. Waarom mogen wij onszelf de specialist noemen? Omdat wij ons niet alleen richten de reguliere daken, maar ook de focus hebben op de moeilijke en afwijkende daken. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen en micro-omvormers. Deze worden gemonteerd en geïnstalleerd door vakbekwame installateurs die InstallQ erkend zijn voor het monteren en installeren van zonnepanelen. Dit alles zodat jij zorgeloos kan genieten van een optimaal systeem. Neem direct contact op met Gewoon-zonnepanelen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Dit is uiteraard altijd vrijblijvend

  Laatste review:
  Duidelijke communicatie, geen verassingen achteraf en het personeel werkt uitermate veilig. Een aanrader voor als je overweegt zonnepanelen te nemen.
 • Solektra
  Solektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Zonnepanelen installateur in Oosterwijk

  Solektra kan je helpen met je Elektricien klus in Houten en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Elektrisch hek of poort repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Solektra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Denkt goed mee over de mogelijkheden, netjes gewerkt, mooie installatie opgeleverd.
 • Rooijackers Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Oosterwijk

  Rooijackers Elektrotechniek opereert in midden Nederland.

 • Zonelite
  Zonelite

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Oosterwijk

  Zonelite is je ideale partner als je een Elektricien nodig hebt in Leerdam en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Zonnepanelen installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer diensten die wij als Elektricien voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

4.7

Top beoordelingen Zonnepanelen installateur

Onze Zonnepanelen installateur in Oosterwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 59 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Zonnepanelen installateur in Oosterwijk

Andere vakmensen in Oosterwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt