Vind vakmensen voor je laadpaal plaatsen of vervangen klus

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Laadpaal plaatsen of vervangen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over laadpaal plaatsen of vervangen

Werkspot maakt het eenvoudig om een elektricien te vinden om jouw laadpaal te plaatsen of vervangen. Omschrijf binnen een paar stappen je klus en kom in contact met geïnteresseerde professionals. Probeer het gratis en vrijblijvend.

Laadpaal

Wanneer je elektrisch rijdt moet je auto geregeld worden opgeladen. Dit kan tegenwoordig op steeds meer publieke plekken. De auto zal het best opladen wanneer deze lang stilstaat. Over het algemeen is dit op het werk of thuis. Er zijn meerdere soorten palen beschikbaar. Laat je vooraf goed informeren zodat je de laadpaal laat installeren die bij jouw wensen past. Rijd je veel zakelijk? Dan wil je waarschijnlijk de laadkosten kunnen opgeven bij jouw werkgever. Er zijn laadstations op de markt die de laadkosten inzichtelijk maken of zelfs automatisch verrekenen met jouw werkgever.

Een laadpaal laten plaatsen

Een laadpaal laat je plaatsen door een elektricien die daar verstand van heeft. Vaak gaat het niet alleen om het installeren van het laadstation maar moet de groepenkast worden uitgebreid. Het advies is om een laadpaal te laten aansluiten op een aparte groep met aardlekschakelaar.